See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

OGLED VIDEOPOSNETKA

Zagotovite si konkurenčno prednost z brizgalnimi tiskalniki Epson

Epsonova tehnologija poslovnih brizgalnih tiskalnikov omogoča strankam po Evropi celovito preobrazbo ekonomske logike tiskanja v podjetjih in organizacijah. Odločitev o zamenjavi laserskega tiskalnika z brizgalnim tiskalnikom Epson je preprosta in ponuja prednosti, ki lahko znižajo režijske stroške, izboljšajo storilnost ter zmanjšajo porabo energije.

Z brizgalnim tiskalnikom Epson prihranite energijo in zmanjšajte količino odpadnega materiala

S prehodom z laserskega tiskalnika na poslovni brizgalni tiskalnik Epson znatno zmanjšate količino odpadnega materiala in stroške za energijo. Ti lahko količino odpadkov zmanjšajo do 99 %2 in porabijo do 96 % manj energije kot laserski tiskalnik3.

Hitro in zanesljivo tiskanje z brizgalnim tiskalnikom Epson

Laserski tiskalnik zamenjajte z brizgalnim tiskalnikom Epson ter prihranite čas in izboljšajte storilnost. Brizgalni tiskalnik Epson je do 3,5-krat hitrejši4 kot laserski tiskalnik ter skrajša čas, potreben za vzdrževanje in posege do 98 %5.

Odkrijte, koliko energije lahko prihranite in za koliko lahko zmanjšate emisije CO2

Neodvisni preizkusi so pokazali, da modeli Epson WorkForce Pro porabijo do 96 % manj energije kot laserski tiskalniki in laserske kopirne naprave3. Z računalom spodaj preverite, koliko električne energije lahko prihranite in za koliko lahko zmanjšate emisije CO2.

VEČ INFORMACIJ
WF-C5710DWF

Študije primerov

Nižja poraba energije, nižji skupni stroški

Z računalom skupnih stroškov lastništva, ki ga je preprosto uporabljati, si oglejte, koliko lahko v življenjski dobi tiskalnika prihranite s serijo WorkForce Pro.

VEČ INFORMACIJ

Kje kupiti

Ali potrebujete pomoč pri odločitvi, na kateri brizgalni tiskalnik Epson preiti? Poiščite najbližjega prodajalca izdelkov Epson.

VEČ INFORMACIJ

Storitev tiskanja s fiksnimi stroški, s katero imate popoln nadzor

Print365 poskrbi za vaše potrebe tiskanja, pa naj bodo še tako majhne ali velike – z nizkimi fiksnimi nadomestili vam zagotavlja popoln nadzor in preglednost tiskanja ter vas razbremeni upravljanja. To je pošten in popoln paket storitev za tiskanje, ki odpravlja skrbi, stroške ter količino odpadnega materiala.

VEČ INFORMACIJ Print365
Print365 printer

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o naši seriji poslovnih brizgalnih tiskalnikov, vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

IMATE MOREBITNE DRUGE ZAHTEVE?
Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

1Prihranek na podlagi stroška na stran za barvni tisk. Primerjava z 10 najbolje prodajanimi barvnimi laserskimi tiskalniki s hitrostjo tiskanja med 1 in 30 stranmi na minuto v Zahodni, Srednji ter Vzhodni Evropi, kot to določa IDC v 12 mesecih do junija 2017. Podatki o stroških na stran so prevzeti iz poročila GAP o pametnih napravah za avgust 2017 ter predstavljajo povprečje cen v Nemčiji, Franciji in Združenem kraljestvu (z vrednostjo v evrih, kot jo navaja GAP). Epsonove vrednosti temeljijo na priporočeni maloprodajni ceni paketa črnil XXL (izkoristek 5.000 strani po IEEE/ISO 24711/24712). Cena za konkurenčne modele je bila najnižji razpoložljivi strošek na stran.

2Neodvisni preizkusi so pokazali, da modeli Epson WorkForce Pro RIPS proizvedejo do 99 % manj odpadnih snovi kot laserski tiskalniki in kopirne naprave. Preizkus je v dveh mesecih do februarja 2017 opravila organizacija BLI, ki je primerjala izbrane konkurenčne naprave po naročilu podjetja Epson.

3Preizkus je v dveh mesecih do februarja 2017 opravila organizacija BLI, ki je primerjala izbrane konkurenčne naprave po naročilu podjetja Epson. Modeli so bili izbrani na podlagi podatkov IDC o petih najbolje prodajanih modelih na svetu v kategoriji A4 11–20 str./min in kategoriji segmenta 2 A3, pri čemer je bila uporabljena le ena naprava vsake vrste, dodatno pa še naprava A3 podjetja HP. Poraba energije izračunana v Wh pri 5-minutnem tiskanju, v primerjavi z laserskimi tiskalniki in kopirnimi napravami.

4Neodvisni preizkusi so pokazali, da so modeli Epson WorkForce Pro pri tiskanju prve strani do 3,5-krat hitrejši kot laserski tiskalniki in barvne kopirne naprave. Po dvomesečnih preizkusih organizacije BLI do aprila 2017, FPOT (čas tiskanja prve strani) po celonočnem mirovanju, v primerjavi z vsemi konkurenčnimi napravami, preizkušenimi v času objave. Čas tiskanja prve strani v sekundah je merjen po celonočnem mirovanju naprave ter vključuje ogrevanje, obdelavo podatkov in tiskanje enostranske preizkusne datoteke.

5Neodvisni preizkusi so pokazali, da lahko modeli Epson WorkForce Pro RIPS skrajšajo čas posredovanj do 98 % v primerjavi z laserskimi tiskalniki in laserskimi kopirnimi napravami. Preizkus je v dveh mesecih do februarja 2017 opravila organizacija BLI, ki je primerjala izbrane konkurenčne naprave po naročilu podjetja Epson.