Zagotovite si konkurenčno prednost z brizgalnimi tiskalniki Epson

Epsonova tehnologija poslovnih brizgalnih tiskalnikov omogoča strankam po Evropi celovito preobrazbo ekonomske logike tiskanja v podjetjih in organizacijah. Odločitev o zamenjavi laserskega tiskalnika z brizgalnim tiskalnikom Epson je preprosta ter ponuja prednosti, ki lahko zmanjšajo porabo energije in količino odpadnega materiala ter izboljšajo storilnost.

Izboljšajte svojo storilnost

Laserski tiskalnik zamenjajte z brizgalnim tiskalnikom Epson ter prihranite čas in izboljšajte storilnost. Brizgalni tiskalnik Epson je do 3,5-krat hitrejši2 kot laserski tiskalnik ter zahteva do 98 %3 manj uporabniških posegov.

Odkrijte, koliko energije lahko prihranite in za koliko lahko zmanjšate emisije CO2

Neodvisni preizkusi so pokazali, da modeli Epson WorkForce Pro porabijo do 96 % manj energije kot laserski tiskalniki in laserske kopirne naprave3. Z računalom spodaj preverite, koliko električne energije lahko prihranite in za koliko lahko zmanjšate emisije CO2.

VEČ INFORMACIJ
WF-C5710DWF

Izdelki

Študije primerov

Nižja poraba energije, nižji skupni stroški

Z računalom skupnih stroškov lastništva, ki ga je preprosto uporabljati, si oglejte, koliko lahko v življenjski dobi tiskalnika prihranite s serijo WorkForce Pro.

VEČ INFORMACIJ

Kje kupiti

Ali potrebujete pomoč pri odločitvi, na kateri brizgalni tiskalnik Epson preiti? Poiščite najbližjega prodajalca izdelkov Epson.

VEČ INFORMACIJ

Storitev tiskanja s fiksnimi stroški, s katero imate popoln nadzor

Print365 poskrbi za vaše potrebe tiskanja, pa naj bodo še tako majhne ali velike – z nizkimi fiksnimi nadomestili vam zagotavlja popoln nadzor in preglednost tiskanja ter vas razbremeni upravljanja. To je pošten in popoln paket storitev za tiskanje, ki odpravlja skrbi, stroške ter količino odpadnega materiala.

VEČ INFORMACIJ Print365
Print365 printer

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Več o tem

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o naši seriji poslovnih brizgalnih tiskalnikov, vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

IMATE MOREBITNE DRUGE ZAHTEVE?
Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

1 Preizkus je v dveh mesecih do februarja 2015 opravila organizacija BLI po naročilu podjetja Epson. Konkurenčni modeli, izbrani od desetih najbolj priljubljenih ponudnikov barvnih laserskih večnamenskih tiskalnikov na podlagi podatkov IDC EMEAR za leto 2015 v kategoriji barvnih laserskih tiskalnikov formata A4 v hitrostnem razredu 11–30 strani na minuto. Poraba energije izračunana v Wh pri 5-minutnem tiskanju, v primerjavi z laserskimi tiskalniki in kopirnimi napravami.

2 Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2015, FPOT (čas tiskanja prve strani) po celonočnem mirovanju, v primerjavi z vsemi konkurenčnimi napravami, preizkušenimi v času objave. Za več informacij obiščite spletno mesto www.epson.eu/inkjetsaving.

3 Neodvisni preizkusi so pokazali, da lahko modeli Epson WorkForce Pro RIPS skrajšajo čas posredovanj za do 98 % v primerjavi z laserskimi tiskalniki in laserskimi kopirnimi napravami. Preizkus je v dveh mesecih do februarja 2015 opravila organizacija BLI, ki je primerjala izbrane konkurenčne naprave po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite spletno mesto www.epson.eu/inkjetsaving.