PRILOŽENO ČRNILO ZA DO TRILETNO UPORABO

Odkrijte, kako preprosto je tiskanje brez kartuš in koliko lahko s tem prihranite. Našim tiskalnikom EcoTank je priložena do triletna zaloga črnila¹, kar vam omogoča, da prihranite do 90 %² stroškov tiskanja.

OGLEJTE SI VIDEO

Prihranite denar z Epsonovimi tiskalniki EcoTank

Izračun prihrankov je izredno preprost

Izberite Epsonov model Ecotank s sistemom posod s črnilom in tiskalnik, s katerim ga želite primerjati.

Izberite oceno pričakovane uporabe in okvirno obdobje uporabe tiskalnika

Kliknite »IZRAČUNAJ«

DO
00%
NIŽJI STROŠKI
NA STRAN
KOT PRI KONKURENČNIH
TISKALNIKIH²

1. Izberite primerjavo

BARVNI TISKALNIK ECOTANK V PRIMERJAVI Z ENOBARVNIM LASERSKIM TISKALNIKOM
BARVNI TISKALNIK ECOTANK V PRIMERJAVI Z BARVNIM LASERSKIM TISKALNIKOM
BARVNI TISKALNIK ECOTANK V PRIMERJAVI Z BRIZGALNIM TISKALNIKOM

Epson M100 v primerjavi s Cannon LPB-6030B

V primerjavi z izbranim modelom lahko prihranite

Ali do v primerjavi s tržnim povprečjem²

POKAŽI PODROBNE REZULTATENATISNI TO STRAN

Vaši rezultati

Skupne stroške lastništva, izračunane na podlagi strani mesečno za mesecev, označuje rdeča črta. Skupni stroški lastništva temeljijo na strošku nakupa strojne opreme in poznejših stroških za črnilo ali toner. Na skupne stroške lastništva lahko vplivajo drugi stroški, pri katerih je ravno tako mogoče prihraniti, na primer stroški z dodatnim potrošnim materialom za laserske tiskalnike in s porabo energije. Podatki o povprečni prodajni ceni tiskalnikov in potrošnega materiala v USD ($) so iz IDC-jevega sledilnika tiskalnih zunanjih naprav (IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker, podatki iz drugega četrtletja 2018) ter IDC-jevega sledilnika potrošnega materiala (IDC EMEA Consumables Tracker, podatki iz druge polovice 2017).

  • TRŽNO POVPREČJE

Za boljše razumevanje, kako so bili izračunani rezultati, kliknite tukaj za metodologijo.

Primerjajte drug tiskalnik

Zanesljivo tiskanje brez packanja

Vsak tiskalnik je opremljen s tehnologijo tiskalnih glav Epson Micro Piezo, ki zagotavlja trajnost, kakovost ter zanesljivost, ki jim ni para. Izjemno zmogljive posode s črnilom, ki so povsem vgrajene v tiskalnik, omogočajo zanesljivo tiskanje brez packanja in zapletov, do katerih prihaja pri drugih sistemih za vnovično polnjenje.

Epsonova edinstvena tehnologija hitrega polnjenja črnila s posebej zasnovanimi nepredušnimi pokrovčki in filtri zagotavlja kar najmanjšo količino odpadnega črnila.

VEČ O TEM

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Več o tem

1 Do triletna zaloga črnila na podlagi povprečnega mesečnega obsega tiskanja 225 strani za tiskalnike EcoTank za domačo in pisarniško uporabo. Izračuni temeljijo na najnižjem izkoristku priložene stekleničke s črnim črnilom.

2 Primerjava z 20 najbolje prodajanimi konkurenčnimi enobarvnimi enonamenskimi laserskimi tiskalniki formata A4 in večnamenskimi napravami, 20 najbolje prodajanimi konkurenčnimi barvnimi enonamenskimi laserskimi tiskalniki in večnamenskimi napravami ter 20 najbolje prodajanimi konkurenčnimi brizgalnimi enonamenskimi tiskalniki in večnamenskimi napravami s kartušami s črnilom po podatkih IDC-jevega sledilnika tiskalnih zunanjih naprav (IDC EMEA Hardcopy Tracker, podatki iz drugega četrtletja 2019). Strošek na stran je bil izračunan na podlagi povprečne prodajne cene iz IDC-jevega sledilnika potrošnega materiala (IDC EMEA Consumables Tracker, podatki iz druge polovice leta 2019) in izkoristkov, ki jih je septembra 2019 objavil izdelovalec. Za več informacij kliknite tukaj.

3 Navedeni izkoristki so izračunani na podlagi Epsonove izvirne metodologije simulacije tiskanja testnih vzorcev v skladu s standardom ISO/IEC 24712. Navedeni izkoristki NE temeljijo na standardu ISO/IEC 24711. Navedeni izkoristki se lahko spreminjajo glede na slike, ki jih tiskate, vrsto papirja, ki ga uporabljate, pogostost tiskanja ter okoljske pogoje, kot je na primer temperatura. Pri začetni nastavitvi tiskalnika se nekaj črnila porabi za napolnitev šob tiskalne glave, zaradi česar je lahko izkoristek priloženega prvotnega kompleta črnil manjši.