EPSONOVE REŠITVE ZA DOM

Epsonove rešitve za dom

Jedrnati, neposredni in koristni – to so nasveti, kakršne potrebujete pri nakupovanju tiskalnika, optičnega bralnika ali projektorja. Tukaj smo, da vam pomagamo – poiščite napravo, ki jo potrebujete, in odkrijte, kako vam lahko Epson pomaga uresničiti zamisli za življenje.

Tiskanje doma

Poenostavili smo izbiranje tiskalnika. Naš izčrpen nabor je segmentiran, zato je enostavno najti tiskalnik, ki ima najboljše funkcije za vaše potrebe.

EcoTank

Ali iščete cenovno ugodno rešitev tiskanja? Tiskalnike EcoTank dobavljamo s priloženim originalnim črnilom, tako da lahko v povprečju prihranite 90 % stroškov za črnilo1. Že od začetka boste imeli dovolj črnila za tiskanje na tisoče strani – to pomeni, da boste prihranili tako denar kot čas, saj ni potrebe po pogosti menjavi kartuš.

Več informacij

Enobarvni tiskalniki EcoTank

EcoTank ima sistem velikih posod s črnilom za vnovično polnjenje, ki jih napolnite s črnilom iz priloženih stekleničk s črnilom. Že od začetka boste imeli dovolj črnila za tiskanje na tisoče strani, hkrati pa zmanjšali stroške in prihranili čas, saj tonerja ni treba pogosto menjavati.

Več informacij

Domača pisarna

Če delate doma v kabinetu ali v mali pisarni – hitri in zmogljivi, a hkrati kompaktni tiskalniki WorkForce Pro so odličen dodatek vsakemu delovnemu okolju. Odkrijte, kako vam lahko ti brezžični tiskalniki pomagajo izboljšati storilnost in hkrati zagotoviti čim nižje stroške uporabe.

Več informacij

Serija Expression

Zagotovite si kakovostno tiskanje z naborom izdelkov Expression za vsakodnevne dokumente, počitniške posnetke, fotografije in drugo. Vključuje kompaktne in cenovno dostopne tiskalnike vse-v-enem z možnostmi za brezžično povezovanje in tiskanje v velikosti A3.

Več informacij

Rešitve za ustvarjalnost

Z našo ponudbo brezplačnih natisljivih listov ter dejavnosti za dom, otroke in skrbniške potrebe bo življenje enostavnejše ter bolj zabavno.

Natisljivi listi

Z našimi brezplačnimi natisljivimi predlogami si zagotovite profesionalno prednost. Ustvarite lahko ujemajoč se papir z glavo, ovojnice, brošure in drugo. Na voljo so tudi predloge za koledarje in tedensko načrtovanje, s katerimi boste vedno točni, ter igre in ročna dela za prosti čas.

Več informacij

Rešitve za zabavo

Z Epsonovimi projektorji za domačo uporabo lahko vaš dom postane središče družabnih dogodkov. Naj gre za spremljanje vašega najljubšega športa, gledanje filmske klasike, pretočno predvajanje najnovejše serije ali igranje pravkar izdane igre – poskrbite, da bo to zares nepozabna izkušnja, s projicirano sliko nadnaravne velikosti. Pritegnite pozornost ter te nepozabne trenutke delite tudi z družino in prijatelji.

Domači kino

Kot vodilni na svetu v prikazovalni tehnologiji2 imamo veliko znanja pri zagotavljanju visokokakovostne prikazovalne izkušnje. S temi projektorji, ki jih je preprosto uporabljati, uživajte v filmih, serijah in drugi vsebini.

Več informacij

Igranje iger

Naredite prostor v svojem urniku – vaš dom bo zdaj postal središče igralnih večerov. Naj lovite žogo po igrišču, drsite okoli ovinkov ali pogumno odkrivate nove svetove – z Epsonovim projektorjem ste lahko vedno v središču dogajanja.

Več informacij

Iskalnik projektorjev za domači kino

Ta za uporabo preprost iskalnik projektorjev za domači kino vam bo pomagal izbrati najboljši projektor za domače razvedrilo.

Začnite

Šport

Dan tekme mora biti dan druženja. Z Epsonovim projektorjem lahko ustvarite enkratno izkušnjo, ki se ji vaši prijatelji ne bodo mogli upreti. Večja, svetlejša in ostrejša kot kdajkoli prej – naj tekme zažarijo v vsem svojem sijaju.

Več informacij

Nosljive naprave

Popolnoma nov pogled na svet

Najlažja binokularna pametna prosojna očala z zaslonom OLED3 na svetu zagotavljajo izjemno izkušnjo za razširjeno resničnost in pilotiranje letalnikov.

Več informacij

Svetlo obzorje za FPV

Z napravo Moverio BT-300 lahko vidite marsikaj. To je najnaprednejša nosljiva tehnologija za pogled z vidika prve osebe (First Person View – FPV) ter najboljši način zajemanja fotografij in videoposnetkov z letalniki.

Več informacij

Epson Connect

Enostavno tiskanje iz tabličnih računalnikov, pametnih telefonov in več z brezplačnimi aplikacijami, ki jih je preprosto uporabljati.

Več informacij
  1. Povprečno število potrebnih kartuš/prihranek, dosežen pri tiskanju enakega števila strani s priloženimi stekleničkami s črnilom v naboru izdelkov EcoTank, brez cene strojne opreme. Primerjava temelji na povprečju nabora izdelkov A4 EcoTank v primerjavi s povprečno vrednostjo 10 najbolje prodajanih modelov v Zahodni Evropi v obdobju med januarjem in decembrom 2017 po podatkih družbe GfK. Stroški tiskanja so izračunani na podlagi deleža standardnih in XL-kartuš po podatkih družbe GfK za isto referenčno obdobje na zahodnoevropskem tržišču, pri čemer so bile uporabljene povprečne prodajne cene. Izkoristki kartuš s črnilom so takšni, kot so navedeni na spletnih mestih proizvajalcev.
  2. Največji tržni delež za projektorje s 500 lumni in več. (Raziskavo je izvedlo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje od leta 2001 do leta 2016.)
  3. V primerjavi s podatki, ki so od januarja 2016 na voljo na spletnih mestih proizvajalcev konkurenčnih naprav s podobnimi lastnostmi. Ciljna teža naprave Moverio BT-300: 69 g.