POSLOVITE SE OD KARTUŠ

Priloženo črnilo za dvoletno uporabo1

Predvajaj

Poslovite se od kartuš.
Predstavljamo tiskalnike s sistemom posod s črnilom.

Inovativni tiskalniki s sistemom posod s črnilom z izjemno veliko kapaciteto odpravljajo potrebo po kartušah, tako da nakup kartuš in njihova zamenjava nista več potrebna. Namesto kartuš so tiskalnikom ITS priložene stekleničke s črnilom, ki omogočajo tiskanje več tisoč strani brez prekinitev ali nepričakovanih stroškov.

Do90 % nižji stroški na stran
kot pri konkurenčnih
tiskalnikih2
20.000.000 prodanih enot
po vsem svetu3
Natisnite do 13.000 strani s priloženim
kompletom stekleničk
s črnilom4
 • 5/5 Nič več živčnosti, ker je zmanjkalo črnila!
 • 5/5 Zelo kakovostno, inovativno in ekonomično tiskanje!
 • 5/5 Nujen nakup!
PRIKAŽI VEČ OCEN

Razlogi za nakup

Pri Epsonovih tiskalnikih s sistemom posod s črnilom je veliko všečnih stvari, vendar pa so nekatere lastnosti po našem mnenju res izjemne in si zaslužijo vašo pozornost. Ti tiskalniki zagotavljajo rešitev tiskanja z izjemno nizkimi stroški, poleg tega pa so tudi zanesljivi in preprosti za uporabo. Za več informacij nadaljujte z branjem.

Izjemno nizki stroški tiskanja

Izjemno zmogljive posode s črnilom zagotavljajo Epsonovo kakovost tiskanja z izjemno nizkimi stroški.

Natisnite več tisoč strani z originalnimi Epsonovimi stekleničkami s črnilom z veliko kapaciteto, ki so priložene tiskalniku4.

Priročne 70- in 140-ml stekleničke s črnilom zagotavljajo izjemno nizke obratovalne stroške na stran tako, da boste pri vsakodnevnem tiskanju prihranili kar do 90 %2.

Oglejte si video

Natisnite več tisoč strani

Kateri tiskalnik je najbolj primeren za vas? S spodnjim vodnikom boste našli najboljši tiskalnik zase na podlagi tega, kaj in koliko tiskate.

Dom

Tiskalnikom L310, L382, L386 in L486 je priložen komplet črnil z dvema dodatnima stekleničkama s črno barvo. To vam omogoča tiskanje do 13.000 črno-belih in 6500 barvnih strani4, kar je enakovredno 63 kartušam s črnilom4. To je enakovredno tiskanju do 17 strani vsak dan dve leti.

Pisarna

Tiskalniki L605, L655 in L1455 lahko s priloženima kompletoma originalnih črnil (komplet vključuje po eno od vseh treh 70-ml stekleničk z barvnim črnilom in 140-ml stekleničko s črnim pigmentnim črnilom) natisnejo do 11.000 strani4, kar je enakovredno tiskanju do 15 strani vsak dan dve leti.

Fotografija

Tiskalnikom L805, L810, L850 in L1800 je priloženo črnilo za tiskanje do 1900 fotografij5 v formatu 10 x 15 cm. To je enakovredno tiskanju več kot 18 fotografij vsak teden dve leti.

Garancija

Epsonov program vrhunskih storitev, podpore in garancije zagotavlja kar največjo vrednost in zanesljivost tiskalnika. Z našimi namenskimi tiskalniki s sistemom posod s črnilom in originalnimi črnili boste lahko popolnoma brez skrbi, saj so tiskalniki zaščiteni z Epsonovo garancijo.

Tiskalna glava Micro Piezo

Epsonova unikatna tehnologija Micro Piezo z inovativno, učinkovito in natančno tiskalno glavo zagotavlja visokokakovostne natise z izjemnimi barvami in jasnostjo pri visoki hitrosti. Ta edinstvena Epsonova tehnologija uporablja črnilo zelo učinkovito, saj postavlja kapljice črnila z izjemno natančnostjo, da prepreči nepotrebno trošenje papirja in čim bolj zmanjša vpliv na okolje.

Trajnost

Namenske posode s črnilom, ki so povsem vgrajene v tiskalnik, omogočajo zanesljivo barvno tiskanje brez packanja in zapletov, pogosto povezanih z neoriginalnimi črnili za vnovično polnjenje ter sistemi posod s črnilom drugih proizvajalcev.

Epsonova originalna črnila so izdelana v čistem okolju in optimizirana za delovanje z Epsonovo tehnologijo tiskalnih glav Micro Piezo, ki zagotavlja kakovost, trajnost ter zanesljivost, ki jim ni para.

1. korak: Napolnite 2. korak: Namestite 3. korak: Tiskajte

Preprosta uporaba

Z vgrajenim sistemom posod s črnilom z veliko kapaciteto se črnilo dovaja neprekinjeno. Menjava kartuš ni potrebna; posode s črnilom preprosto napolnete z Epsonovimi stekleničkami s črnilom in nadaljujete s tiskanjem. Ne samo, da je mnogo bolj priročno, zaradi pakiranja v stekleničkah je nakup tudi mnogo ugodnejši.

Začnite tiskati v 3 preprostih korakih:

1. korak: Napolnite 2. korak: Namestite 3. korak: Tiskajte

Ali je polnjenje posod s črnilom zahtevno?

Oglejte si video
Simple printing

Povezljivost

Uporaba računalnikov in kablov ni potrebna; tiskalniki ITS ponujajo širok nabor možnosti povezljivosti, npr. Wi-Fi s samodejno namestitvijo, Wi-Fi Direct in Ethernet. Dokumente in fotografije za tiskanje lahko preprosto pošljete po e-pošti, poleg tega pa lahko tiskate prek mobilnega telefona ali tabličnega računalnika z združljivimi aplikacijami in funkcijo Epson Connect6.

Epson Connect

Tiskajte kadar koli in kjer koli s funkcijo Epson Connect6. Z brezplačno aplikacijo Epson iPrint lahko tiskate in optično berete dokumente iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika6. Poleg tega lahko s funkcijo Epson Email Print6 pošiljate datoteke po e-pošti od praktično koder koli.

Spoznajte serijo

resolution L486

5/5

Poslovite se od kartuš za tiskalnike! Odličen tiskalnik s številnimi funkcijami, kakovostno izdelavo in neverjetno nizkimi stroški tiskanja. Tiska zelo ekonomično, zaradi nadomestnih stekleničk s črnilom pa vam ni treba več kupovati dragih kartuš. To je preprosto, poceni in okolju prijazno!

Skrij ocene
L655 5/5

CottageGirl

Tiskalnik L655 uporabljam že dobrih 14 dni.

Večnamenska naprava z genialno rešitvijo za črnilo!

Tiskalnik L655 uporabljam že dobrih 14 dni.

Polnjenje posod je zelo preprosto, hitro in čisto. Najbolj pa mi je všeč, da lahko končno pozabim na zoprne in predrage kartuše!

V zadnjih nekaj dneh je kot večnamenska naprava res zasijal. Moja ocena:

Kakovost izdelave naprave:

 • Tiskalnik daje vtis, da je dobro izdelan in robusten.
 • Posode s črnilom so pritrjene na desni strani in so dobro vidne.
 • Ima en pladenj za papir (na žalost ne več). Tukaj bi imela rada še eno kaseto za papir. Tako da bi bilo mogoče uporabljati še eno vrsto papirja (papir s pisemsko glavo ali fotografski papir).
 • Pokrov naprave je dobro premišljen z vidika ergonomičnosti in funkcionalnosti. Naprava ima samodejni podajalnik dokumentov, ki deluje izjemno dobro.
 • Tipke za izbiro funkcij so pod pokrovom. Navigacije po meniju sem se naučila hitro in intuitivno. Rajši bi videla, če bi tipke bile na pokrovu. Pri kopiranju iz knjig formata A4 sem vedno morala dvigniti strani, ki so štrlele izpod pokrova, da sem lahko pritisnila gumb za kopiranje.

Naprava med delom:

 • V zadnjih nekaj dnevih sem za potrebe dela in študija morala kopirati in optično prebrati ogromne količine dokumentov. Tiskalnik je te naloge opravil zelo dobro.
 • Ko sem prejela napravo, me je zelo zanimalo, ali se lahko res doseže navedeno število strani. Seveda moram priznati, da še nisem naredila 11.000 natisov. Toda prikaz ravni črnila (ki se jo lahko enostavno spremlja!) pomeni, da lahko potrdim to izjavo! To je meni res najpomembnejša lastnost te naprave ter resnično edinstven podatek za prodajo.
 • Kopije so bile vedno čiste, pri tem opravilu pa je bil tiskalnik izjemno tih!
 • Optično prebrani dokumenti in priložena programska oprema so me prav tako navdušili. Čisto in preprosto delovanje brez potrebe po dolgotrajnem branju navodil za uporabo. Pri optičnem branju sem uporabila samodejni podajalnik dokumentov, opravilo je bilo zelo prijetno in tiho. Listi so se podajali brez premora.
 • Poleg naprave lahko delate v miru, tudi če le-ta nenehno deluje. Poslušate lahko tudi zvočne knjige :-)
 • Tiskanje neposredno iz mobilnega telefona ali tabličnega računalnika deluje enako dobro kot iz vseh ostalih tiskalnikov v domačem omrežju.
 • Funkcijo faksiranja sem preizkusila samo enkrat in lahko rečem le, da je vse delovalo normalno.
 • Kakovost fotografij je prav tako zelo dobra, zato bomo funkcijo za tiskanje fotografij zagotovo veliko uporabljali.

Razen manjšega števila navedenih želja, me je naprava zelo navdušila. Tiskalnik bomo v naši pisarni še naprej uporabljali.

L655 5/5

totton74

Tiskalnik Epson L655 je zelo dobro izdelan, čeprav to ne bi smelo biti presenečenje pri izdelku iz te kategorije.

Talentiran na vseh področjih

Tiskalnik Epson L655 je zelo dobro izdelan, čeprav to ne bi smelo biti presenečenje pri izdelku iz te kategorije.

Tiskalniku je priloženega dovolj črnila za 11.000 strani.
Ali je proizvajalčevo obljubo mogoče izpolniti, bomo še videli. V tako kratkem času nisem uspel natisniti 11.000 strani!
Polnjenje posod je precej preprosto. Stekleničke s črnilom so pripravljene, da se posode napolnijo praktično takoj. Navodila za polnjenje na embalaži pojasnjujejo posamezne korake s preprostimi in jasnimi slikami.
Če po polnjenju v steklenički ostane še kaj črnila, jo lahko zaprete s pokrovčkom in shranite do naslednjega polnjenja.

Ko tiskalnik napolnete s črnim, cijan, magenta in rumenim črnilom, lahko tiskalnik priključite na napajanje. Pri prvi uporabi se šobe tiskalnika napolnijo s črnilom. To lahko traja do 20 minut.

Vendar pa prva namestitev tiskalnika poteka samodejno, koraki pa so pojasnjeni na zaslonu.
Prav tako lahko vsak uporabnik namesti programsko opremo brez težav!
Če upoštevate priložena hitra navodila, bo tiskalnik brez večjega napora kmalu pripravljen za delo!

Tiskalnik L655 ponuja uporabniku številne možnosti pošiljanja naročil za tiskanje, optično branje ali faksiranje. Prek prenosnika/MacBooka in pametnega telefona, prek omrežja WLAN ali povezave USB ali oddaljenega dostopa na poti. Uporabite lahko tudi Epsonovo spletno shrambo, ki jo lahko kombinirate s storitvami, kot je Google Drive. V tiskalnik lahko pošiljate naročila za tiskanje tudi prek e-pošte.

Ker je tiskalnik vedno v pripravljenosti, seveda tudi v načinu spanja, se lahko z njim povežete od kjer koli in mu pošljete naročila. Tiskalnik se tudi zelo hitro odzove!

Če ste v svoj pametni telefon prenesli aplikacijo »Epson iPrint«, imate na voljo številne možnosti za povezavo s tiskalnikom (prikaz ravni črnila, spletna shramba, optično branje itd.). Prav tako lahko s kamero pametnega telefona posnamete dokumente in jih neposredno natisnete. Spletna shramba dostopa do glavnih oblakov, kot so Google Drive, Dropbox in OneDrive itd.

Tiskalnik uporabljam z Apple MacBookom, iPhoneom in iPadom. Do sedaj nimam nobenih pripomb. Naročila za tiskanje sem lahko tiskalniku L655 poslal iz katere koli aplikacije.

Kakovost dosedanjih natisov je brezhibna!

Funkcije faksiranja mi še ni uspelo preizkusiti. Vendar sem prepričan, da bo delovala enako dobro kot funkcije, ki sem jih že preizkusil.

Optični bralnik tiskalnika se lahko uporablja kot ploski optični bralnik ali prek podajalnika dokumentov. Strani se podajajo hitro in brez zatikanja. Optično branje je možno v formatu JPEG ali PDF. Prav tako lahko določite, ali se optično prebrana vsebina shrani v spletno shrambo ali računalnik.

Moja ocena:
Za domače pisarne in zasebne uporabnike, ki potrebujejo tiskanje, optično branje in mogoče tudi faksiranje, ga več kot priporočam!!!

L486 5/5

MacGyverNRW

Navdušen sem nad količino natisov, ki jih lahko dosežete z novimi tiskalniki iz serije s sistemom posod s črnilom.

Zahteve za brizgalne tiskalnike so se zvišale!

Navdušen sem nad količino natisov, ki jih lahko dosežete z novimi tiskalniki iz serije s sistemom posod s črnilom. V svojem skoraj tritedenskem preskusu sem izčrpno preizkusil tiskalnik Epson L486 in celotno izkušnjo v štirih delih predstavil na video portalu. Raven zmogljivosti tiskalnika je bila jasna že pri prvih natisih. Užival sem v preizkušanju tega izdelka in ga priporočam brez kakršnih koli zadržkov.

Najbolj zanimiva mi je bila uporaba s tabličnim računalnikom in pametnim telefonom ter preizkusi kakovosti z različnimi vrstami papirja. Edina slabost, ki sem jo našel, je naslednja: V 27 sekundah nisem mogel natisniti fotografije v formatu 10 x 15, ki bi še vedno bila »lepa«. Rad bi videl, da bi Epson že vnaprej podal navodila z nastavitvami za ta format.

Najlepša hvala in lep pozdrav,
MacGyverNRW

L486 5/5

resolution

Odličen tiskalnik s številnimi funkcijami, kakovostno izdelavo in neverjetno nizkimi stroški tiskanja.

Poslovite se od kartuš za tiskalnike!

Odličen tiskalnik s številnimi funkcijami, kakovostno izdelavo in neverjetno nizkimi stroški tiskanja.
Tiska zelo ekonomično, zaradi nadomestnih stekleničk s črnilom pa vam ni treba več kupovati dragih kartuš. To je preprosto, poceni in okolju prijazno!
Tiskalnik omogoča tudi optično branje, kar pomeni, da lahko nekaj na hitro skopirate – brez uporabe računalnika.
Odlično tiskanje fotografij, ki je z Epsonovo aplikacijo na voljo od kjer koli in kadar koli.
Posnemite fotografije z mobilnim telefonom in jih natisnite, medtem ko fotografirate naprej :-D

L655 5/5

Tanja1988

Tiskalnik preizkušam že dva tedna in menim, da je vrhunski!

Vrhunska naprava s številnimi funkcijami

Tiskalnik preizkušam že dva tedna in menim, da je vrhunski! Nič več nepotrebnega trošenja papirja, saj lahko čisto preprosto tiskam obojestransko. Najboljša stvar pa je ... računalnika za to sploh ni treba vklopiti. Tiskalnik preprosto upravljate z mobilnim telefonom ali prek e-pošte in že tiska! Ne more biti še bolj priročno. Resnično ga priporočam. Splača se!

L655 5/5

SMB2002

Nastavitev je zelo preprosta, polnjenje posod pa enostavno in hitro.

Priporočljiva večnamenska naprava

Nastavitev je zelo preprosta, polnjenje posod pa enostavno in hitro. Tiskalnik sem namestil na računalnik, prenosnik, tablični računalnik in mobilni telefon; v vseh primerih deluje vrhunsko, hitro in brez težav. Tiskanje prek funkcije Epson Connect je prav tako preprosto. S posebnim e-poštnim naslovom je možno tiskanje e-pošte in prilog brez uporabe druge programske opreme.

Kopiranje in optično branje opravi hitro ter kakovostno.

Ena negativna stvar je, da tiskalnik med tiskanjem oddaja vibracije na mizi, zaradi česar se na primer trese monitor.

V celoti gledano tiskalnik močno priporočam in je res vreden denarja.

L655 5/5

Kaja03

Epson je razvil odličen tiskalnik.

Hitro in urejeno

Epson je razvil odličen tiskalnik. Polnjenje posod in nastavitev tiskalnika je otroško lahko. Zelo hitro tiskanje črno-belih in barvnih strani. Kakovost natisa brez večjih prilagajanj je brezhibna in zelo čista, tako pri samem besedilu kot pri besedilu s slikami. Kakovost fotografij v velikosti A4 je prav tako odlična. Funkcionalnost s povezavo Wi-Fi in tiskanje na poti je genialno. Preprosto prenesite aplikacijo na pametni telefon ali tablični računalnik in že ste pripravljeni.

L655 5/5

Feetonfire1988

Pravkar sem dodobra preizkusil novi tiskalnik Epson L655.

Stroškovno učinkovita večnamenska naprava

Pravkar sem dodobra preizkusil novi tiskalnik Epson L655.
Čeprav je rahlo dražji od ostalih modelov, je definitivno vreden nakupa.
Inovativne posode s črnilom skupaj z zelo cenovno ugodnimi stekleničkami s črnilom omogočajo neprekosljivo ceno tiskanja.

Kakovost in hitrost tiskalnika sta me popolnoma prevzeli; ostali modeli se ne morejo kosati z njim.

Različne funkcije pa še zaokrožijo celotno sliko.
Aplikacija Epson iPrint omogoča izjemno preprosto tiskanje prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika.
Izjemna se mi zdi tudi funkcija obojestranskega tiskanja in optičnega branja, saj omogoča obojestransko tiskanje brez obračanja lista.

Tiskalnik bi zagotovo kupil znova.

L486 5/5

DanielKaiser

Ko sem napravo odstranil iz zelo dobre embalaže, sem jo lahko v naslednjem koraku takoj vklopil in zaradi tega sem bil rahlo zaskrbljen.

Nove izkušnje tiskanja ...

Ko sem napravo odstranil iz zelo dobre embalaže, sem jo lahko v naslednjem koraku takoj vklopil in zaradi tega sem bil rahlo zaskrbljen. Zakaj? Zato, ker nastavitev povezave Wi-Fi z drugimi napravami ni vedno delovala brezhibno. Tukaj se to ni zgodilo. Naprava se je zagnala in me nato vodila skozi namestitev. Ta postopek naj bi trajal 20 minut, vendar sem sam rabil malo manj kot 15 minut. Nato sem zagnal pomočnika za Wi-Fi (uporabljam domače omrežje z usmerjevalnikom). Čez nekaj sekund po vnosu omrežnega ključa sem bil povezan z usmerjevalnikom. Na računalniku (Windows 10) je bil tiskalnik takoj viden v možnosti »Naprave in tiskalniki« in lahko sem začel s tiskanjem ter optičnim branjem.

Kakovost tiskanja in optičnega branja je zelo dobra, kar me je prijetno presenetilo.

Običajna kakovost tiskanja strani z besedilom je zelo dobra, vendar nič drugačna kot pri ostalih napravah. Vrhunec pa predstavlja tiskanje fotografij. Vstavil sem fotografski papir in natisnil fotografijo z dopusta. Rezultat je bil vrhunski in se ni razlikoval od profesionalno natisnjene fotografije. In celotna stvar poteka z visoko hitrostjo s prijetno ravnjo glasnosti. Naprava zelo tiho tudi optično bere.

Tiskanje s kartice SD je prav tako zelo preprosto. Vstavite kartico in izberite simbol fotografije na zaslonu. Nato se prikažejo fotografije in lahko jih natisnete vse ali pa samo izbrane fotografije. Ta funkcija ne bi mogla biti bolj preprosta. Tudi povezovanje s pametnim telefonom je delovalo brez težav, ko sem namestil aplikacijo »Epson iPrint«, tako da lahko zdaj brezhibno tiskam v odlični kakovosti iz mobilne naprave.

Zame je to dvojna zmaga!

L486 5/5

Ceyda81

Tiskalnik preizkušam že dva tedna in sem navdušena.

Epson ITS ... v celoti izpolnil moja pričakovanja

Tiskalnik preizkušam že dva tedna in sem navdušena. Priložene stekleničke s črnilom lahko hitro natočite v posode. Na začetku sem imela prste še umazane od črnila, vendar je to majhna cena za poceni nadomestne stekleničke. To pravim zato, ker je to bila težava pri našem prejšnjem tiskalniku druge znamke, ki je bil zelo drag in mu je na žalost zelo hitro zmanjkalo črnila. To je pomenilo, da si pred tiskanjem trikrat premislil, kaj boš natisnil. Tukaj pa to sploh ni težava. Nastavitev je zelo hitra in poteka brez težav. Funkcija Wi-fi se mi zdi izjemna, saj ne potrebuješ kablov. Tiskanje je zelo hitro in celo tiskanje iz pametnega telefona je otročje lahko, samo prenesete Epsonovo aplikacijo. To mi je zelo všeč.

Barve so izjemne. Vrhunska naprava, ki jo definitivno priporočam drugim.

L486 5/5

Gudy

Tiskalnik L486 uporabljam že dva tedna in sem še vedno navdušen nad tem, kako preprosto ga je uporabljati.

Kul!

Ta tiskalnik je resnično talentiran na vseh področjih.
Tiskalnik L486 uporabljam že dva tedna in sem še vedno navdušen nad tem, kako preprosto ga je uporabljati. Na začetku sem dvomil, da mi ga bo uspelo vključiti v omrežje brez pomoči drugega, vendar so se ti pomisleki razblinili pol ure po branju priložene knjižice; in tiskalnik je deloval. Polnjenje posod s črnilom je preprosto in lahko se pohvalim, da moji prsti prvič niso bili umazani od črnila (kot pri zamenjavi kartuš). Optično branje in kopiranje sta delovala točno, tiskanje je bilo prvorazredno, vsako dejanje pa je mogoče zelo preprosto nadzirati in je izjemno dobro prikazano na zaslonu. Kot da te nekdo vedno vodi in podpira skozi program. Tiskanje s kartice SD prav tako deluje brez težav. Po mojem mnenju je tudi glasnost zelo prijetna. V preteklosti sem namreč imel veliko bolj glasne naprave.

L486 5/5

blondi18

Ta izdelek deluje zelo natančno, slike so prav tako zelo dobre.

L486

Ta izdelek deluje zelo natančno, slike so prav tako zelo dobre.

L486 4/5

Neptunia

Resnično sem navdušena, ker tiska izjemno hitro in v intenzivnih barvah.

Navdušena

Resnično sem navdušena, ker tiska izjemno hitro in v intenzivnih barvah. Optično branje in kopiranje sta otroško lahka. Prav tako mi je všeč, da lahko posodo s črnilom preprosto napolnim ... Najbolj sta mi všeč povezljivost Wi-Fi in dejstvo, da lahko tiskam iz prenosnika, pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

L655 5/5

Moorhusen

Doma uporabljamo tiskalnik že en teden. Kakovost tiskanja je super.

Super tiskalnik

Doma uporabljamo tiskalnik že en teden. Kakovost tiskanja je super. Preprosta namestitev in delovanje, hitro tiskanje tudi fotografij in barvnih natisov, brez slabše kakovosti.

L655 5/5

HanniHD

Resnično impresiven tiskalnik!

Super večnamenska naprava!

Resnično impresiven tiskalnik!
Tiska hitro in tiho z dobrimi rezultati.
Natisnil sem več kot 500 strani in glede na prikaz črnila sem uporabil komaj kaj črnila.
Pri polnjenju posod nisem imel nobenih večjih težav. Nasvet: stekleničke primite s papirnatim robčkom, da roke ostanejo čiste.
Funkciji optičnega branja in kopiranja sta prav tako super. Funkcija neposrednega optičnega branja v PDF je zelo priročna.
Barvni natisi so izjemne kakovosti, razen pri večjih črnih površinah, ko se pri običajni kakovosti pojavijo črte.
Tiskalnik me je navdušil kljub visoki ceni. Nizki stroški tiskanja pomenijo, da se je izplačalo.

L486 5/5

Free

Zanimivo je, kako hitro se razvija tehnologija tiskanja.

Tehnologija napreduje.

Zanimivo je, kako hitro se razvija tehnologija tiskanja. Preprosta namestitev in postopek polnjenja. Čeprav je nakupna cena kar visoka, so ostali stroški precej nizki. Možnost uporabe tiskalnika od kjer koli mi je prav tako zelo pomembna.

L486 4/5

Tom2k

Nov »majhen« Epson naredi zelo dober vtis.

Dober tiskalnik z odličnim »sistemom črnil«

Nov »majhen« Epson naredi zelo dober vtis.
Polnjenje črnil je zelo preprosto, čeprav moraš biti nekoliko previden.
Kakovost tiskanja je dostojna (tako črno-bela kot barvna) in bo verjetno zelo obstojna.
Pomembna stvar je, da se črnilo verjetno ne posuši v posodah, vendar na žalost tega še ne morem potrditi.
Povezava in nastavitev sta otročje lahki; tiskanje WLAN deluje brezhibno.
Črna barva je dovolj temna, barve pa so videti zelo jasne.

Negativno:
Ni mi všeč podajanje papirja z vrha, saj se listi upognejo zelo hitro.
Uporabljal bi rad funkcijo obojestranskega tiskanja; res škoda, da je tiskalnik nima.

Sicer sem zelo zadovoljen z napravo; naredi, kar mora, ideja brez kartuš pa mi je zelo zelo všeč!

In seveda, v današnjih časih mora tudi izgledati dobro.

L486 5/5

MichaelaFL2010

1. Odstranitev iz embalaže, nastavitev, namestitev in polnjenje posod je z uporabo zelo dobre dokumentacije (na papirju in na CD-ju) potekalo brez težav (izjemno preprosto).

Zabaven večnamenski tiskalnik

 1. Odstranitev iz embalaže, nastavitev, namestitev in polnjenje posod je z uporabo zelo dobre dokumentacije (na papirju in na CD-ju) potekalo brez težav (izjemno preprosto).
 2. Tiskalnik L486 tiska zelo tiho in hitro, npr. v primerjavi s tiskalnikom Epson Stylus SX 210.
 3. Navdušena sem nad funkcijo Wi-Fi! Zdaj lahko naročilo za tiskanje pošljem neposredno v tiskalnik L486 od kjer koli prek pametnega telefona, natisnjene strani pa me že čakajo doma (odlično in izjemno delovanje).
 4. Optično branje, črno-belo in barvno kopiranje (kakovost tiskanja: vrhunska).
 5. Tudi pri funkciji tiskanja fotografij je enako – odlične barve in zelo hitro tiskanje tudi v tem primeru!
 6. Jutri začnem s tiskanjem velikih količin – 2000 letakov za mojo naslednjo gledališko produkcijo! Natisnila sem že 350 kopij v velikosti A5! Prva kopija je videti enako kot 350. kopija (zelo hitro, jasna kakovost tiskanja)!
 7. Do zdaj odličen tiskalnik s super funkcijami!

L655 5/5

quoxl

Zelo dobra večnamenska naprava za pisarno s štirimi ločenimi posodami s črnilom, ki jih polni uporabnik.

Dobra večnamenska naprava za pisarno

Zelo dobra večnamenska naprava za pisarno s štirimi ločenimi posodami s črnilom, ki jih polni uporabnik. Kakovost tiskanja in optičnega branja je zelo dobra, nabor funkcij, vključno z obojestranskim tiskanjem, faksiranjem, povezavo WLAN, LAN, AirPrint itd, pa je izjemen.

Nadomestno črnilo je poceni in se ga preprosto dolije v posodo (pri tem bi si nadel rokavice za enkratno uporabo, saj lahko polijete kakšno kapljico).

Edina slaba stran: s 150 listi je predal za papir malo premajhen ...

L486 5/5

Agabog

Tiskalnik je primeren za uporabo v vsakem domu. Polnjenje posod je preprosto, brez polivanja črnila.

Super tiskalnik za ljudi, ki doma veliko tiskajo

Tiskalnik je primeren za uporabo v vsakem domu. Polnjenje posod je preprosto, brez polivanja črnila.
Kot učiteljica tiskam veliko gradiv za individualno učenje, vključno s številnimi velikimi barvnimi slikami. Slike so brez madežev ali čudnih črt. Z drugimi besedami, vse je videti zelo lepo. Barve so se prav tako ujemale z barvami na zaslonu.
Barve so ostale lepe tudi po plastificiranju.
Zlasti mi je všeč to, da lahko tiskam prek omrežja WLAN iz vseh naprav, ki jih imamo: iPad, iPhone in različni računalniki. To je izjemno priročno!
Funkcija kopiranja prav tako deluje odlično.
Ta tiskalnik resnično priporočam.

L655 5/5

ChrisR

Izjemno kakovostna izdelava.

Vrhunska izbira za majhno pisarno.

Izjemno kakovostna izdelava.
Zaradi funkcije obojestranskega tiskanja lahko tiskate na obe strani.
Optični bralnik s samodejnim podajanjem za več listov je precej hiter.
Ploski optični bralnik pa je občutno hitrejši.
Optično prebrana in skopirana vsebina je zelo dobra. Slike imajo nekaj madežev (seveda, to ni fotografski tiskalnik), vendar so vseeno zelo dobre.
Polnjenje posod s črnilom je otročje lahko.
Število vrat je izjemno.
Vključujejo USB, omrežna vrata in WLAN, nadzor pa je možen tudi prek aplikacije pametnega telefona.
Prva namestitev traja nekaj dlje časa. 20 minut za polnjenje šob tiskalne glave, vendar pa si lahko v tem času ogledate priročnik v formatu PDF.
Po tem čakanju pa so nadaljnje nastavitve zelo hitre.
Epson L655 me je zelo POZITIVNO presenetil.

L486 5/5

IEAZ

Ta brizgalni tiskalnik 3-v-1 je popolna izbira za vse, ki želijo privarčevati pri stroških tiskanja.

Super večnamenski tiskalnik

Ta brizgalni tiskalnik 3-v-1 je popolna izbira za vse, ki želijo privarčevati pri stroških tiskanja.

Računalo prihrankov

Prihranite denar z Epsonovimi tiskalniki s sistemom posod s črnilom

Uporabite naše spletno računalo stroškov in ugotovite, koliko lahko prihranite z Epsonovimi tiskalniki s sistemom posod s črnilom (ITS).

Več o tem
 1. Dveletna zaloga črnila na podlagi povprečne mesečne količine tiskanja uporabnikov (IDC WW Page Volume Program, 2015)
 2. Primerjava z 10 najbolje prodajanimi konkurenčnimi enobarvnimi laserskimi tiskalniki formata A4 in večnamenskimi napravami, 10 najbolje prodajanimi konkurenčnimi barvnimi laserskimi tiskalniki in večnamenskimi napravami ter 10 najbolje prodajanimi konkurenčnimi brizgalnimi tiskalniki in večnamenskimi napravami po podatkih IDC-jevega sledilnika tiskalnih zunanjih naprav (IDC EMEA Hardcopy Tracker, podatki iz četrtega četrtletja 2015). Strošek na stran je izračunan na podlagi povprečne prodajne cene iz IDC-jevega sledilnika potrošnega materiala (IDC EMEA Consumables Tracker, podatki iz druge polovice leta 2015) in izkoristkov, ki jih je decembra 2015 objavil proizvajalec. Več informacij je na voljo na spletni strani www.epson.si/itssavings.
 3. Skupna dosežena globalna prodaja med oktobrom 2010 in finančnim letom 2016 je znašala 20 milijonov enot v 150 državah in regijah.
 4. Navedeni izkoristki so izračunani na podlagi Epsonove izvirne metodologije simulacije tiska preskusnih vzorcev v skladu s standardom ISO/IEC 24712 z nadomestnimi kompleti črnil. Navedeni izkoristki NE temeljijo na standardu ISO/IEC 24711. Navedeni izkoristki se lahko spreminjajo glede na slike, ki jih tiskate, vrsto papirja, ki ga uporabljate, pogostost tiskanja ter okoljske pogoje, kot je temperatura. Pri začetni nastavitvi tiskalnika se nekaj črnila porabi za napolnitev šob tiskalne glave, zaradi česar je lahko izkoristek priloženega prvotnega kompleta črnil manjši.
 5. Navedeni izkoristki so izračunani na podlagi Epsonove izvirne metodologije simulacije tiska preskusnih vzorcev v skladu s standardom ISO/IEC 29103 z nadomestnimi kompleti črnil. Navedeni izkoristki NE temeljijo na standardu ISO/IEC 29102. Navedeni izkoristki se lahko spreminjajo glede na slike, ki jih tiskate, vrsto papirja, ki ga uporabljate, pogostost tiskanja ter okoljske pogoje, kot je temperatura. Pri začetni nastavitvi tiskalnika se nekaj črnila porabi za napolnitev šob tiskalne glave, zaradi česar je lahko izkoristek priloženega prvotnega kompleta črnil manjši.
 6. Potrebujete brezžično povezavo z internetom. Za več informacij ali seznam podprtih jezikov in naprav obiščite spletno mesto www.epson.si/connect.

Preskoči

 

Preskoči

 

Preskoči