POSLOVITE SE OD KARTUŠ

Tiskalnikom s sistemom posod s črnilom je priložena
2-letna zaloga črnila¹

Prihranite denar z Epsonovimi tiskalniki s sistemom posod s črnilom

Izračun prihrankov je izredno preprost

Izberite Epsonov model s sistemom posod s črnilom in tiskalnik, s katerim ga želite primerjati

Izberite oceno pričakovane uporabe in okvirno obdobje uporabe tiskalnika

Kliknite »IZRAČUNAJ«

DO
00%
NIŽJI STROŠKI
NA STRAN
KOT PRI KONKURENČNIH
TISKALNIKIH²

1. Izberite primerjavo

ENOBARVNI TISKALNIK ITS V PRIMERJAVI Z ENOBARVNIM LASERSKIM TISKALNIKOM
BARVNI TISKALNIK ITS V PRIMERJAVI Z BARVNIM LASERSKIM TISKALNIKOM
BARVNI TISKALNIK ITS V PRIMERJAVI Z BRIZGALNIM TISKALNIKOM

Epson M100 v primerjavi s Cannon LPB-6030B

V primerjavi z izbranim modelom lahko prihranite

Ali do v primerjavi s tržnim povprečjem²

POKAŽI PODROBNE REZULTATENATISNI TO STRAN

Vaši rezultati

Skupne stroške lastništva, izračunane na podlagi strani mesečno za obdobje mesecev, označuje rdeča črta. Skupni stroški lastništva temeljijo na strošku nakupa strojne opreme in poznejših stroških za črnilo ali toner. Na skupne stroške lastništva lahko vplivajo drugi stroški, pri katerih je ravno tako mogoče prihraniti, na primer stroški z dodatnim potrošnim materialom za laserske tiskalnike in s porabo energije. Podatki o povprečni prodajni ceni tiskalnikov in potrošnega materiala v USD ($) so iz IDC-jevega sledilnika tiskalnih zunanjih naprav (IDC EMEA Hardcopy Tracker, podatki iz zadnjega četrtletja 2016) ter IDC-jevega sledilnika potrošnega materiala (IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker, podatki iz zadnjega četrtletja 2016).

  • TRŽNO POVPREČJE

ZA POGOJE IN DOLOČILA TER MENJALNE TEČAJE KLIKNITE TUKAJ

Primerjajte drug tiskalnik

Zanesljivo tiskanje brez packanja

Vsak tiskalnik je opremljen s tehnologijo tiskalnih glav Epson Micro Piezo, ki zagotavlja trajnost, kakovost ter zanesljivost, ki jim ni para. Izjemno zmogljive posode s črnilom, ki so povsem vgrajene v tiskalnik, omogočajo zanesljivo tiskanje brez packanja in zapletov, ki se pojavljajo pri drugih sistemih za vnovično polnjenje.

Epsonova edinstvena tehnologija hitrega polnjenja črnila s posebno zasnovanimi nepredušnimi pokrovčki in filtri zagotavlja kar najmanjšo količino odpadnega črnila.

VEČ O TEM

1 2-letna zaloga črnila na podlagi povprečne mesečne količine tiskanja uporabnikov (IDC WW Page Volume Program, 2015).

2 Primerjava z 20 najbolje prodajanimi konkurenčnimi enobarvnimi laserskimi tiskalniki formata A4 in večnamenskimi napravami, 20 najbolje prodajanimi konkurenčnimi barvnimi laserskimi tiskalniki in večnamenskimi napravami ter 20 najbolje prodajanimi konkurenčnimi brizgalnimi tiskalniki in večnamenskimi napravami po podatkih IDC-jevega sledilnika tiskalnih zunanjih naprav (IDC EMEA Hardcopy Tracker, podatki iz četrtega četrtletja leta 2015). Strošek na stran je izračunan na podlagi povprečne prodajne cene iz IDC-jevega sledilnika potrošnega materiala (IDC EMEA Consumables Tracker, podatki iz druge polovice leta 2015) in izkoristkov, ki jih je decembra 2015 objavil izdelovalec. Za več informacij kliknite tukaj in poiščite svoj model.

3 Navedeni izkoristki so izračunani na podlagi Epsonove izvirne metodologije simulacije tiska preskusnih vzorcev v skladu s standardom ISO/IEC 24712 ali ISO/IEC 29103 z nadomestnimi kompleti črnil. Navedeni izkoristki NE temeljijo na standardu ISO/IEC 24711 ali ISO/IEC 29102. Navedeni izkoristki se lahko spreminjajo glede na slike, ki jih tiskate, vrsto papirja, ki ga uporabljate, pogostost tiskanja ter okoljske pogoje, kot je temperatura. Pri začetni nastavitvi tiskalnika se nekaj črnila porabi za napolnitev šob tiskalne glave, zaradi česar je lahko izkoristek priloženega prvotnega kompleta črnil manjši. Več informacij je na voljo tukaj.