Epson je lansiral nove laserske projektorje za domačo uporabo

Nova serija EpiqVision je bila ustvarjena za modele laserske projekcijske televizije – EpiqVision Ultra in EpiqVision Mini

Epson je lansiral nove laserske projektorje za domačo uporabo

Epson je lansiral nove laserske projektorje za domačo uporabo

Nova serija EpiqVision je bila ustvarjena za modele laserske projekcijske televizije – EpiqVision Ultra in EpiqVision Mini 

Epson je predstavil dva nova elegantna mini televizijska laserska projektorja (EF-11 in EF-12) in dve novi pametni laserski projekcijski televiziji (EH-LS300B in EH-LS300W). Novi projektorji se pridružujejo modelom EF-100 in EH-LS500, ki so del serije »EpiqVision«, Epsonove nove družine laserskih ter mini laserskih televizijskih modelov.  Projektor EH-LS300 in prej omenjeni EH-LS500 spadata v linijo izdelkov EpiqVision Ultra, izdelki EF pa sestavljajo linijo EpiqVision Mini.  Novi projektorji vam prinašajo cenovno ugoden ogled na veliki sliki in doživeto zabavo v domačem okolju ter omogočajo do 10 let brezskrbnega gledanja brez vzdrževanja 1za vso družino, zaradi česar so prava alternativa tradicionalnemu televizorju.                    

Epsonova najmanjša laserska projektorja s tehnologijo 3LCD EF-11 in EF-12 ponujata izkušnjo velike slike v prenosni obliki, saj ju lahko brez težav prestavljate iz prostora v prostor, poleg tega ju lahko brez potrebe po televizorju ali platnu namestite tudi v najmanjše prostore. Novi modeli so idealni za različne načine uporabe, vključno z družinskimi filmskimi večeri, igranjem iger, gledanjem fotografij ali spremljanjem športnih dogodkov. Zaradi kompaktne velikosti in lahke zasnove lahko v njih uživajo vsi družinski člani, lahko jih prenesete v različne sobe v hiši ali pa jih celo uporabite zunaj, saj vam laserski vir svetlobe zagotavlja svetlo ter živahno sliko.

EF-12 je prvi Epsonov projektor, ki uporabnikom omogoča, da uživajo v zvoku znamke YAMAHA, pri čemer lahko projektor deluje tudi kot samostojni pametni zvočnik. Poleg tega v kombinaciji z Android TV TM, projektor ponuja na tisoče filmov, oddaj in iger iz trgovine Google Play, kanala YouTube ter mnogih drugih priljubljenih aplikacij. 2  Z vgrajenim Chromecast TM, lahko uporabniki svoje priljubljene zabavne aplikacije neposredno predvajajo na veliki sliki iz naprave Android TMali naprave iOS, računalnikov s sistemom Windows ali Mac ali računalnikov Chromebook. 3 Pametna rešitev za vizualno povezan dom.

Aplikacija Google Assistant omogoča glasovno iskanje in prilagojena priporočila 4. Uporabniki lahko hitro dostopajo do zabavnih vsebin, dobijo odgovore in nadzorujejo naprave v svojem domu ter imajo tako več časa za zabavo.

Projicira lahko v katero koli smer, tudi na tla ali strop, kar omogoča še večjo prilagodljivost.

EF-11 je trendovsko zasnovan, njegova najdaljša stranica meri le 18 cm, tako da ga lahko brez težav namestite v kateri koli prostor. Projicira lahko na skoraj vsako površino, tako da ne potrebujete ločenega zaslona. EF-11 ima vgrajeno funkcijo Miracast za prilagodljivo zaslonsko rešitev, ki omogoča dostop do vsebin prek telefona, tabličnega računalnika in vseh pametnih naprav.

EH-LS300, ki je na voljo v beli ali črni barvi, lahko postavite ob steno, kar vam omogoča prikaz zaslona v velikosti do 120 palcev. Tako kot EF-12 ima vgrajen zvok znamke YAMAHA ter Android TV. Epsonova najnovejša pametna laserska projekcijska televizija polne visoke ločljivosti s tehnologijo 3LCD in visokim razmerjem kontrasta zagotavlja ostro sliko v velikosti do 120 palcev. Zaradi odlične povezljivosti, preproste namestitve in poravnave je ta projektor najboljša izbira za ljubitelje domače zabave, ki iščejo najboljše možnosti za ogled vsebin na veliki sliki.

Amy Ng, produktni vodja za domači kino pri podjetju Epson Europe, je povedala: »Ljudje zdaj preživijo več časa doma kot kdaj koli prej in ti najnovejši čudovito zasnovani projektorji strankam nudijo vrsto prilagodljivih, preprostih ter cenovno ugodnih možnosti za zabavo na veliki sliki. Pametna povezljivost in visokokakovostni laserski vir svetlobe predstavljata še en razlog, da je zdaj najboljši čas za zamenjavo vašega televizorja.«

 

EF-11EF-12EH-LS300B/W
Ohišje in obrobeČrnČrn in bakrenČrn ali bel
Usmerjenost projekcije360 stopinj
Laserski vir svetlobe10 let10 let10 let
Tehnologija projiciranja 3LCDDaDaDa
Velikost slikeDo 150 palcevDo 150 palcevDo 120 palcev
Vgrajen Android TV z aplikacijami Google Assistant, Google Play in ChromecastNeDaDa
Zrcaljenje zaslona/MiracastDaNe Ne
ZvokVgrajen 1,5 W x 2 mono zvočnikZvok znamke YAMAHA stereo 5 W x 2 Bluetooth avdioZvok znamke YAMAHA stereo 5 W x 2 nizkofrekvenčna zvočnika 10 W x 1 Bluetooth avdio
HDMI● 1● 2● 2
Ločljivost1080p1080p1080p
Svetilnost1.000 lumnov1.000 lumnov3.600 lumnov
Trapezni popravek DaDaNastavitev vogala
Življenjska doba vira svetlobe (varčen/normalen način)10 let10 let10 let
1) Pri vsakodnevnem peturnem ogledu vsebin in delovanju projektorja v varčnem načinu.
2) Google, Android, YouTube, Android TV in druge znamke so blagovne znamke podjetja Google LLC. Za nekatere ponudnike vsebin je morda potrebna naročnina.
3) Izbor je optimiziran samo za izbrane storitve. Kakovost pretakanja se lahko pri drugi vsebini razlikuje. Podprti operacijski sistemi in naprave: Android 2.3 in novejši, iOS® 7 in novejši, Windows ® 7 in novejši, Mac OS® 7 in novejši ter Chrome OS (različica 38 ali novejša).
4) Funkcija Google Search izvaja iskanje po vsem svetu. Funkcija Google Search pametne rešitve ne more posredovati funkciji Google Home. Aplikacija Google Assistant je na voljo v 16 izbranih državah (Japonska, ZDA, Kanada, Brazilija, Mehika, Združeno kraljestvo, Francija, Nemčija, Italija, Španija, Švedska, Vietnam, Indonezija, Južna Koreja, Avstralija in Indija).