Epson je naznanil svoj prvi termosublimacijski tiskalnik A4, SureColor SC-F100.

Tiskalnik je preprost za uporabo in zagotavlja nizke skupne stroške lastništva (TCO).

Epson je naznanil svoj prvi termosublimacijski tiskalnik A4, SureColor SC-F100.

Epson je naznanil svoj prvi termosublimacijski tiskalnik A4, SureColor SC-F100.

1. oktober 2020– Za mala podjetja in zagonska podjetja, ki želijo svojo ponudbo izdelkov razširiti na sektor promocijskega blaga, je Epson danes objavil začetek prodaje tiskalnika SureColor SC-F100.

Če vam primanjkuje prostora na pisalni mizi, je ta termosublimacijski tiskalnik s površino namiznega tiskalnika A4 idealen za izdelavo promocijskega blaga in personaliziranih izdelkov, kot so npr. lončki, obeski za ključe, ovitki za telefone ter drugi manjši izdelki. Tiskalnik bo zadovoljil tudi potrebe izdelovalcev tekstila, ki želijo ustvariti po meri narejene izdelke, kot so kape, predpasniki, trakovi in blazinice.

SC-F100 malim podjetjem ponuja kratek čas izdelave in nizke skupne stroške lastništva (TCO), za nastavitev, upravljanje ter vzdrževanje tiskalnika pa ni potrebno strokovno znanje.140-ml stekleničke s črnilom predstavljajo cenejšo alternativo črnilu v kartušah.

SC-F100 je del Epsonovih celovitih in zanesljivih rešitev za tiskanje ter vključuje črnila, gonilnike in papir, ki so zasnovani za optimalno skupno delovanje. Brezskrbno uporabo vam zagotavlja garancija za 1 leto ali 6000 strani, kar koli se zgodi prej.

Neil Greenhalgh, produktni vodja pri podjetju Epson Europe, pravi: „Po izjemno uspešnem tiskalniku SC-F500, ki je bil predstavljen leta 2019, SC-F100 predstavlja odličen nov dodatek k Epsonovi liniji termosublimacijskih tiskalnikov. Podjetjem bo omogočil širitev na vse bolj priljubljen trg promocijskega blaga. Uporabniki ne potrebujejo strokovnega znanja za upravljanje tiskalnika – tiskalna opravila lahko pošljejo prek povezave Wi-Fi z uporabo Epsonovega namenskega gonilnika. Z novo platformo Epson Cloud Solution PORT v oblaku lahko uporabniki nadzorujejo stroške tiskanja in spremljajo porabo na dolgi rok.“

Glavne lastnosti

  • Tiskalna glava Epson PrecisionCore MicroTFP
  • Povezljivost Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0
  • 2,4-palčni barvni zaslon LCD
  • 140-ml stekleničke s črnilom, primerne za vnovično polnjenje
  • Epsonova garancija