Epson na prireditvi FESPA 2019 predstavlja najzmogljivejša tiskalnika za napise v razredu, ki zagotavljata veliko storilnost

Nova tiskalnika za napise SureColor SC-S in nabor inovativnih aplikacij bodo na ogled na Epsonovem razstavnem prostoru (G10, hala B) na prireditvi FESPA, ki med 15. in 18. majem poteka v Münchnu.

Epson na prireditvi FESPA 2019 predstavlja najzmogljivejša tiskalnika za napise v razredu, ki zagotavljata veliko storilnost

15. maj 2019Epson danes najavlja razpoložljivost dveh novih tiskalnikov za napise SureColor SC-S, in sicer modelov SC-S60600L in SC-S80600L. Ta 64-palčna tiskalnika sta razširitev nagrajene serije tiskalnikov SureColor SC-S in bosta strankam, ki potrebujejo večjo storilnost, zagotovila nižje skupne stroške lastništva. Tiskalniki serije SC-S strankam tudi vnaprej ponujajo raznoliko izbiro aplikacij z dostopom do nadzorne plošče Epson Edge Dashboard, kjer je za prenos na voljo več kot 250 profilov EMX za širok nabor proizvajalcev in vrst tiskalnih medijev.

»V središču teh novih industrijskih tiskalnikov je uvedba novih 1,5-litrskih vrečk za črnilo z visoko kapaciteto« pravi Chris Davies, ki je produktni vodja za produkcijske tiskalnike velikega formata. »To pomeni daljši čas delovanja, manj posegov uporabnikov in posledično manj prekinitev delovanja. Vrečke za črnilo dopolnjujejo Epsonova uveljavljena ekosolventna črnila UltraChrome GS3, ki imajo pomembna okoljska potrdila, vključno s potrdiloma GreenGuard Gold in AgBB. Kot vsi drugi tiskalniki za napise v seriji SureColor SC-S zahtevajo malo vzdrževanja, so zelo zanesljivi in jih je preprosto nastaviti.«

SC-S60600L in SC-S80600L imata Epsonove tiskalne glave PrecisionCore TFP in bosta dobavljena z Epsonovo programsko opremo Edge RIP ter orodjem LFP Accounting Tool (ki zagotavlja natančnejše podatke za ugotavljanje stroškov tiskanja).

Epson Edge Print je zmogljiva programska oprema s številnimi funkcijami, ki ponuja poenostavljeno rešitev, pripravljeno za tiskanje, s katero lahko podjetja hitro zaženejo poslovanje. Epson poleg tega še naprej širi ponudbo razpoložljivih datotek EMX za optimiziranje kakovosti tiskanja na najpogostejših in specializiranih tiskalnih medijih.

Oba modela različice SureColor SC-S L lahko tiskata na širokem naboru tiskalnih medijev, od prozorne folije in fotografskega papirja do tapet, platna in vinila, ter sta zato primerna za napise in prikaze velikega obsega, uporabo na prodajnih mestih ter za oglasne panoje, napise z osvetlitvijo od spredaj ali zadaj in avtomobilske ovoje.

»Pričakujemo veliko povpraševanja ponudnikov tiskarskih storitev in izdelovalcev znakov, ki delajo za stranke iz raznovrstnih panog in področij uporabe ter jim zagotavljajo napise in izdelke za prodajna mesta, tekstilije, notranje oblikovanje ter fine umetnosti,« pravi Chris Davies.

»Uporabniki bodo navdušeni nad hitrostmi tiskanja, natančnostjo in učinkovitostjo delovanja teh novih modelov ter poslovnimi aduti, ki so prepričljiv razlog za nakup te tehnologije. Njihove stranke bosta navdušili kakovost in hitrost izdelave končnih izdelkov.«

Na razstavnem prostoru bodo med drugim predstavljeni tudi tiskalniki SureColor SC-S60600, SureColor SC-P20000, SureColor SC-F9300, SureColor SC-F6200 in SureColor SC-F2100.