Naredite vtis in pomagajte ohranjati družbeno distanco z Epsonovimi cenovno dostopnimi projektorji vstopnega razreda

Prilagodljive velikosti projekcije in prenosne rešitve ponujajo večjo prilagodljivost in omogočajo, da je vsebina vidna vsem – tudi če so skupine gledalcev bolj razmaknjene.

Naredite vtis in pomagajte ohranjati družbeno distanco z Epsonovimi cenovno dostopnimi projektorji vstopnega razreda

Novi projektorji Epson EB-E20, EB-X49, EB-W49, EB-982W, EB-992F in EB-FH52:

Novi projektorji za podjetja in izobraževalne ustanove omogočajo projiciranje svetle slike prilagodljive velikosti – do kar 350 palcev. Cenovno dostopni projektorji so namenjene podpori vrnitve na delovno mesto in pomagajo pri ohranjanju družbene distance.

“Vrnitev na delo in v šolske klopi ter izobraževalne ustanove bo prinesla številne izzive, ko poskušamo upoštevati prostorske omejitve in družbeno distanco. Za razliko od digitalnih televizorjev, naši novi projektorji ponujajo fleksibilnost in prilagodljive velikosti projekcije tudi do diagonale 350 palcev, zaradi česar so primerni za več prostorov in scenarijev rabe, kar omogoča jasno prikazovanje vsebine in njeno vidnost – tudi tistim, ki sedijo v zadnji vrsti učilnic in sejnih prostorov,” pravi Tvrtko Ljubić, vodja področja poslovnih izdelkov v podjetju Epson, in dodaja: “Ker so opremljeni z brezžično povezljivostjo in zrcaljenjem zaslona s tehnologijo Miracast, jih zelo enostavno nastavite in upravljate.”

Projektorji ponujajo številne funkcije, ki oživijo predstavitve, kot so zmogljivi vgrajeni zvočniki in izboljšana svetilnost (do 4.200 lumnov), visoka ločljivost (do Full HD 1080p) in izjemna kakovost slike (tehnologija 3LCD) z do trikrat svetlejšimi barvami1. Uporabniki so prav tako deležni zelo zanesljivih zmogljivosti in nizkih stroškov vzdrževanja, kar je posledica dolge življenjske dobe žarnic.

Ti novi projektorji ponujajo fleksibilno namestitev in jih je enostavno prenašati iz sobe v sobo. Na voljo so tudi številne možnosti povezovanja, vključno z brezžično povezavo in zrcaljenjem zaslona prek tehnologije Miracast na projektorjih EB-FH52 in EB-922F.

1 Barvna svetilnost (barvna svetloba) v najsvetlejšem načinu, izmerjena s strani neodvisnega laboratorija v skladu z IDMS 15.4. Svetlost barv je odvisna od pogojev uporabe. Najbolj prodajani projektorji Epson 3LCD v primerjavi z najbolj prodajanimi projektorji DLP z enim čipom na podlagi podatkov o prodaji NPD za maj 2017 - april 2018.