Predsednik družbe Epson Minoru Usui

Korporacija Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, "Epson,") je najavila, da bo imel njen globalni predsednik Minoru Usui na sejmu CeBIT 2017 eno glavnih predavanj.

Predsednik družbe Epson Minoru Usui

V svoji predstavitvi, naslovljeni "Izboljšanje dela in življenja ljudi s pomočjo tehnologije”, bo Usui predstavil rezultate raziskave, kako Evropejci sprejemajo vpliv tehnologije v delovnih okoljih in kako si korporacije prizadevajo za pozitiven učinek le-te. Usui bo prav tako predstavil najnovejše tehnologije in rešitve družbe Epson in kombiniranje le-teh s tradicionalnimi vrednotami japonske družbe, katerih rezultat so bolj učinkovita delovna okolja, bogatejša življenja in zmanjšano breme do okolja.

V nemškem mestu Hannover bo med 20. in 24. marcem na sporedu eden vodilnih svetovnih tehnoloških sejmov CeBIT. Poleg predavanja predsednika Usuija bo Epson obiskovalcem sejma predstavil najnovejše poslovne tiskalnike, laserske projektorje, pametna očala Moverio, nove robote ter rešitev PaperLab, prvi pisarniški sistem na svetu, ki odpadni papir po suhem postopku reciklira kar v poslovnem okolju podjetja.[1]

Epsonove nove izdelke in rešitve si bodo lahko obiskovalci sejma CeBIT ogledali v hali številka 3 na razstavnem prostoru D17 in v hali 4 na razstavnem prostoru A38 v t. i. Japonskem paviljonu. Predavanje predsednika Usuija bo 21. marca ob 10:45.

Več informacij o nastopu družbe Epson na sejmu CeBIT najdete na povezavi:
www.epson.eu/cebit

Dodatne informacije o sejmu CeBIT pa na povezavi:
www.cebit.de/en

Izdelki družbe Epson se med posameznimi regijami lahko razlikujejo. Točne tehnične podatke glede izdelkov ali storitev lahko preverite pri lokalnem ponudniku rešitev Epson v vaši regiji ali na spletni povezavi:

www.epson.si

Ilustrativna fotografija v visoki ločljivosti:

--- konec sporočila ---

Podjetje Epson
Epson je vodilno podjetje v svetu izdelkov za ustvarjanje slik in inovacij, ki presega vizijo in pričakovanja kupcev po vsem svetu z izdelki, ki so znani po svoji kompaktnosti, energetski učinkovitosti in visoko preciznih tehnologijah, od tiskalnikov in 3LCD projektorjev za poslovne in zasebne uporabnike, do elektronskih in LCD-naprav.

Grupacija Epson, pod okriljem japonske družbe Seiko Epson Corporation, zaposluje 67 tisoč delavcev v 90 podjetjih po vsem svetu, ki kontinuirano prispevajo k globalnem okolju in lokalnim skupnostim v katerih so aktivni. http://global.epson.com

Epson Europe
Epson Europe B.V., s sedežem v Amsterdamu, je regionalni sedež grupacije za trg Evrope, Bližnjega vzhoda, Rusije in Afrike. Podjetje Epson Europe ima 1700 delavcev, v fiskalnemu letu 2015 pa je doseglo prodajo v znesku 1,577 milijarde evrov. www.epson-europe.com

Environmental Vision 2050
http://eco.epson.com/


KONTAKT:

Manja Plesničar

Marketing

Avtera d.o.o.

T +386 1 5853610

M +386 31 612023

E Manja.Plesnicar@avtera.si

W http://www.avtera.si/

Dragan Kokalovič

Produktni vodja

Panteh d.o.o.

T +386 1 6001991

M +386 51 355121

E dragan@panteh.si

http://www.panteh.si/

Robert Gelo - RGC

Svetovalec za komunikacijski management in promocijo, Epson Italia S.p.A.

T +385 1 3391218

M +385 98 475047

E epson.si@outlook.com  

http://www.epson.si/

 

[1] PaperLab je prvi pisarniški sistem za ponovno izdelavo papirja po t. i. suhem postopku na svetu (po podatkih družbe Epson iz novembra 2016). Majhna količina vode je uporabljena zgolj za zagotavljanje določene vlažnosti zraka znotraj sistema.