SKUPNOST NEODVISNIH DOBAVITELJEV PROGRAMSKE OPREME (ISV)

ZA PAMETNE TISKALNIKE TM-INTELLIGENT

Epson, vodilno globalno podjetje na področju tiskanja POS, prinaša na trg revolucionarne spremembe s pametnimi termičnimi tiskalniki TM-Intelligent za tiskanje računov, ki so zasnovani za rešitve POS pri tabličnih računalnikih za maloprodajo in gostinstvo.

Te naprave pomagajo racionalizirati delovanje, prihranijo prostor in zmanjšajo stroške, saj omogočajo tiskanje brez gonilnikov. Da bi trgovci na drobno lahko izkoristili spletno delovanje in funkcionalnosti, ki jih ponujajo pametne naprave TM-Intelligent, potrebujejo ustrezne aplikacije, zato je Epson razvil skupnost neodvisnih dobaviteljev programske opreme (ISV).

Epson
ZNAMKA, KI JI ZAUPAMO
Mobility
IZKORISTITE MOBILNOST
Flexibility
PRILAGODLJIVOST
Retail
ZASNOVANO ZA MALOPRODAJO
Bridge to the future
MOST DO PRIHODNOSTI

BI RADI PROMOVIRALI SVOJO APLIKACIJO?

Da bi postali del skupnosti, mora Epson odobriti vašo aplikacijo. Za prijavo registrirajte svoje podatke.

REGISTRIRAJTE SVOJO APLIKACIJO

KATERE PREDNOSTI PONUJA EPSONOVA SKUPNOST ISV?

Oglejte si prednosti registracije v Epsonovo skupnost ISV.

PREDNOSTI

IZBOLJŠAJTE UČINKOVITOST NA PRODAJNEM MESTU

SPREMENITE NAČIN POSLOVANJA

Trgovine na glavnih nakupovalnih ulicah mest se soočajo z dvema težavama: z manjšim povpraševanjem in porastom spletnih nakupov. Zato trgovci na drobno iščejo nove načine, s katerimi bi pritegnili več kupcev in, še pomembneje, da bi ti porabili več denarja.

Raziskava kaže, da si 75 odstotkov trgovin v naslednjih petih letih želi omogočiti prodajna mesta v oblaku, da bi privabile več kupcev¹. Ta možnost lahko med drugim izboljša prilagodljivost sistemov.

Uporaba novih tehnologij v maloprodaji daje neodvisnim dobaviteljem programske opreme priložnost, da pomagajo izboljšati zadovoljstvo strank v trgovini. Prodajalci lahko zdaj vplivajo na nakupne navade strank, ko si te ogledujejo trgovino. Lahko izvajajo transakcije, s prenosnimi napravami ponudijo prilagojene informacije in na daljavo natisnejo račun, s čimer zagotovijo boljšo interakcijo s strankami in priložnosti za navzkrižno prodajo ter seveda skrajšajo čakalne vrste. Stroški namestitve spletnih sistemov POS so v primerjavi s tradicionalnimi načini nižji, pa tudi nadgradnja je hitrejša. Vsi ti dejavniki so pomembni za ohranjanje prednosti pred konkurenco.

  • Mobility Mobilnost – z uporabo tabličnih računalnikov in drugih prenosnih naprav storitev, ki jo ponujate strankam, ni več omejena zgolj na blagajno.
  • Designed for the cloud Prilagodljivost – z našimi pametnimi tiskalniki, ki delujejo brez uporabe gonilnikov, tiskajte račune neposredno prek pametnih naprav.
  • Energy Efficient Energetska učinkovitost – ker ne potrebujete terminala POS, lahko zmanjšate količino strojne opreme in s tem znižate račune za električno energijo.
  • Cost-effective Stroškovna učinkovitost – kompaktna zasnova zmanjša stroške strojne opreme, servisiranja in vzdrževanja.

OGLEJTE SI EPSONOV NABOR PAMETNIH NAPRAV TM-INTELLIGENT

Epson, vodilno globalno podjetje na področju tiskanja POS, s široko ponudbo aplikacij, ki lahko prinesejo prednosti v povezavi s pametnimi izdelki TM-intelligent, prinaša na trg revolucionarne spremembe. Ne glede na to, ali gre za aplikacijo POS, ki je zasnovana na oblaku, na napravah ali na namizju, bodo te naprave pomagale racionalizirati delovanje, prihraniti prostor in zmanjšati stroške, saj omogočajo tiskanje brez gonilnikov. Kliknite tukaj in si oglejte celotno družino pametnih izdelkov Intelligent.

OGLED IZDELKOV IZ SERIJE

VIEW EPSON’S RANGE OF TM-INTELLIGENT DEVICES

EPSONOVA KONFERENCA ZA RAZVIJALCE: RAZVIJANJE MALOPRODAJNEGA SEKTORJA

Uvodna Epsonova konferenca za razvijalce je potekala od 30. septembra do 1. oktobra v Antwerpnu in združila več kot 140 dobaviteljev vgrajene programske opreme in prodajalcev izdelkov z dodano vrednostjo, da bi izmenjali ideje in spodbujali najnovejše inovacije.

PREBERITE VEČ

Epson Developer Conference: evolving the retail sector

STOPITE V STIK Z NAMI

Če želite več informacij o neodvisnih dobaviteljih, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izberite

Zanimajo me naslednji izdelki
(označite vse možnosti, ki veljajo za vas)::