Business Paper - A4 - 500 listov

Papir za poslovno uporabo
Pripravite se na vsakodnevno tiskanje brez zapletov z Epsonovim papirjem za poslovno uporabo. Ta cenovno ugoden, a zanesljiv papir, ki je odlična izbira za ostro besedilo in izvrstne barvne slike, vam omogoča, da že v prvem poskusu vse naredite prav.
SKU: C13S450075
Business Paper - A4 - 500 listov
Pregled

Pregled

Zanesljiv, brez kompromisov

Kdo ima čas za ponovno tiskanje dokumentov? Epsonov zanesljiv in cenovno ugoden papir za poslovno uporabo vam bo omogočil brezskrbnost pri vsakodnevnih tiskalnih opravilih. Ta papir z gostoto 80 g/m² omogoča obojestransko tiskanje, kar vam pomaga pri varčevanju s papirjem in znižanju stroškov. Ne glede na to, ali ste v pisarni ali doma, je odlična izbira za izdelavo vseh vrst dokumentov, vključno z domačimi nalogami in poročili. Idealen je za ostro in jasno besedilo ter natančne in vpadljive diagrame ali grafikone.

Optimizirani za tiskalnike Epson

Črnila in papirji Epson so bili razviti posebej za tiskalnike Epson, tako da vedno znova ustvarijo najboljše rezultate.

Odlični za vse tiskalnike

Naši papirji omogočajo izvrstne rezultate tudi s tiskalniki in črnili drugih proizvajalcev, tako da lahko Epsonovo strokovno znanje izkoristijo vsi.

Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.