Originalne žarnice za projektorje

Zagotovite si najboljšo kakovost slike, pri čemer naj vas pomirja dejstvo, da uporabljate originalno, varno in zanesljivo žarnico

Kaj morate vedeti

Pri Epsonu se ponašamo z izdelavo visokokakovostnih projektorjev in žarnic, ki so varni, zanesljivi in zagotavljajo vrhunsko izkušnjo. Zato bi vas radi opozorili na težavo, ki utegne vplivati na uporabnike projektorjev. Na trgu so na voljo neoriginalne žarnice. Čeprav podpiramo konkurenco, je ključnega pomena, da vsi deli projektorja delujejo skladno ter uporabniku zagotavljajo optimalno zmogljivost in izkušnjo. Epson nima nadzora nad neoriginalnimi žarnicami in ker potrošniki nimajo jamstva o kakovosti, opravljenih preizkusih ali nadzoru, so lahko ti izdelki nezanesljivi. Neoriginalne žarnice imajo pogosto slabo svetilnost in kratko življenjsko dobo. Poleg tega so lahko nekatere neoriginalne žarnice zelo nevarne, ker se pregrevajo, iz žarnic se oddaja dim, iz priključka žarnice pa se iskri. V sodelovanju z organi kazenskega pregona pomagamo zaseči ponarejene izdelke. Poleg tega z vami delimo informacije, ki jih imamo, da se lahko izognete pastem neoriginalnih in ponarejenih žarnic.

Zakaj kupiti originalno žarnico?

Z nakupom Epsonovega projektorja si zagotovite najboljšo projekcijsko tehnologijo vodilnega izdelovalca na svetu1. Skrbimo, da so vsi deli vseh projektorjev izdelani skladno z istimi visokimi standardi, zato že več kot desetletje ohranjamo primat na tem področju1. Epsonove originalne žarnice so del te tehnologije. Z nakupom originalne žarnice si zagotovite tudi našo obljubo, da ste kupili najboljšo žarnico za vaš Epsonov projektor.

Z originalnimi žarnicami lahko uživate v vrhunski kakovosti slike, si zagotovite največ za svoj denar in dolgo življenjsko dobo žarnice, ohranite garancijo izdelka in se zaščitite pred možnimi nevarnostmi.

Primerjava neoriginalnih žarnic z originalnimi

Neoriginalne žarnice se lahko pregrevajo, zaradi česar se v skrajnih primerih projektor lahko vname. To je jasen dokaz, kako pomembno je kupiti originalne izdelke. Neoriginalne in ponarejene žarnice lahko ustvarijo celo vrsto težav, ki vplivajo na vašo izkušnjo gledanja, garancijo in stroške.

Nezanesljivo

Ponarejene žarnice se lahko prej obrabijo in pokvarijo kot originalne

Trajna zanesljivost

Epsonove originalne žarnice so narejene, da trajajo, ter tako zagotavljajo daljšo življenjsko dobo projektorja in stroškovno učinkovitost na dolgi rok

Nevarno

Če uporabljate neoriginalne žarnice, se lahko deli Epsonovega projektorja, na primer ohišje ali ožičenje, pregrejejo ali poškodujejo in v skrajnem primeru se lahko iz žarnic oddaja dim, iz priključka žarnice pa se iskri.

Zagotovljena varnost

Tudi do 65 % neoriginalnih žarnic se lahko pokvari po 2000 urah uporabe. Epsonove originalne žarnice so zanesljivejša izbira, saj je njihova kakovost nadzorovana.2

Slaba kakovost slike

Uporaba ponarejenih žarnic lahko povzroči nepravilno projekcijo barv, nižje ravni svetilnosti in utripajočo sliko, ki moti izkušnjo gledanja.

Jasna in dosledna kakovost slike

Pričakujete lahko neprekinjeno delovanje projektorja, ki vam dosledno zagotavlja svetlo in realistično sliko – samo z Epsonovimi originalnimi žarnicami.

Projektorji Epson uporabljajo našo edinstveno tehnologijo 3LCD, zato prikazujejo svetle in živahne barve ter realistično sliko. Če želite zagotoviti enako visoko belo in barvno svetilnost (CLO) skozi celotno življenjsko dobo Epsonovega projektorja, priporočamo, da uporabljate Epsonove originalne žarnice.

Rezultati uporabe neoriginalnih žarnic:

Nezanesljivo

Nevarno

Slaba kakovost slike

Kako preprečiti nakup ponarejene žarnice:

Obstaja nekaj preprostih načinov, s katerimi si zagotovite nakup originalne Epsonove žarnice.

  • Žarnico lahko brez skrbi kupite od uradnega Epsonovega zastopnika ali prek Epsonove spletne trgovine
  • Za fizični ali spletni nakup žarnice se lahko brez skrbi odločite pri pooblaščenih ali uglednih prodajalcih
  • Bodite pozorni pri nakupu izdelkov po ceni, ki je znatno nižja od priporočene maloprodajne cene. Naj vas ne zavedejo poceni ponudbe, za katere veste, da niso resnične
  • Preverite embalažo. Napisi ne bi smeli vsebovati tipkarskih napak.

Preprečevanje ponarejanja

V sodelovanju z organi kazenskega pregona poskušamo zaščititi potrošnike pred ponarejenimi izdelki. V samo nekaj letih je bilo zaseženih že več deset tisoč ponarejenih žarnic. V okviru sodelovanja z organi kazenskega pregona smo razvili posebno nalepko s spreminjajočimi barvami, da bi jim pomagali prepoznati originalne izdelke. Nalepka je na vseh ohišjih in embalažah žarnic za projektorje (od leta 2012), tako da je ponarejene izdelke lahko prepoznati.

10.000 ur
uporabe

Zagotovite si do 10.000 ur uporabe3

Verjamemo, da je zagotavljanje žarnic z dolgo življenjsko dobo našim strankam ključnega pomena. Žal pa to ne velja za neoriginalne žarnice. Naše žarnice zagotavljajo do 10.000 ur uporabe. To je enako času, ki bi ga porabili, če bi si v obdobju 15 let vsak dan ogledali film4.

Ohranite garancijo

Epsonove žarnice so posebej zasnovane in skrbno preizkušene za uporabo z Epsonovimi projektorji. Izdelane so skladno s strogimi standardi za zagotavljanje kakovosti, ki Epsonu omogočajo, da jamči optimalno zmogljivost projektorja in žarnice. Ker Epson neoriginalnih žarnic ne more preizkusiti in oceniti, lahko vse okvare, ki so posledica uporabe teh žarnic, izničijo garancijo projektorja5.

Za vrhunsko sliko si zagotovite žarnico, ki popolnoma ustreza projektorju

Epsonove žarnice so natančno nameščene v posebej zasnovano ohišje, kar omogoča hitro in preprosto namestitev v Epsonov projektor. Drugačen položaj žarnice, tako znotraj ohišja kot znotraj projektorja, vpliva na svetilnost projektorja in kakovost slike. Epsonove žarnice morajo biti pravilno nameščene, da zagotavljajo optimalno zmogljivost projektorja. Tega ni mogoče zagotoviti z neoriginalnimi žarnicami.

Tehnologija

Svetle barve s tehnologijo 3LCD

Več o tem
Projektorji

3D-projektorji

Bodite del dogajanja z Epsonovimi 3D-projektorji

Več o tem
Projektorji

Serija ProAV

Navdušite številno občinstvo z našimi zmogljivimi projektorji

Več o tem
  1. Največji tržni delež za projektorje s 500 lumni in več. (Raziskavo je izvedlo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje od leta 2001 do leta 2015.)
  2. Preizkus je opravil Epson na podlagi preizkusa staranja IEC61947-1, ki se je izvajal več kot 2.000 ur na 34 neoriginalnih žarnicah, septembra 2014.
  3. 10.000 ur v varčnem načinu
  4. Na podlagi filma dolžine 105 minut, ko je projektor v varčevalnem načinu
  5. Skladno z garancijskim obdobjem projektorja imajo zamenjane žarnice trimesečno garancijo. Za več informacij o tehničnih specifikacijah posameznega projektorja, Epsonovi storitvi CoverPlus in podaljšanih garancijah obiščite spletno mesto www.epson.si/warranty.
  6. V primerjavi z vodilnimi projektorji s tehnologijo DLP v enem integriranem vezju za domače razvedrilo. Epsonovi projektorji 720p so trikrat svetlejši; Epsonovi projektorji 1080p so dosledno dva do trikrat svetlejši. Na podlagi podatkov podjetja NPD, zbranih med julijem 2011 in junijem 2012. Barvna svetlost (barvna svetilnost) je izmerjena skladno s standardom IDMS 15.4. Barvna svetlost je odvisna od pogojev uporabe naprave. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/clo