PRENOSNI POSLOVNI OPTIČNI BRALNIK

Najhitrejši prenosni poslovni optični bralnik na tržišču1 z možnostjo upravljanja raznovrstnih medijev, povezljivostjo SuperSpeed USB 3.0 in priročnim 20-listnim podajalnikom dokumentov.

Upravljanje dokumentov na poti

Epsonov prenosni poslovni optični bralnik omogoča hitro in učinkovito upravljanje dokumentov na poti. Ker je eden najlažjih in najmanjših optičnih bralnikov v svojem razredu, je idealen za shranjevanje v torbi ali v predalu, poleg tega pa vam omogoča hitro digitalizacijo papirnih dokumentov na zahtevo, ne glede na to, kje ste. Brezžična povezljivost in vgrajena baterija2 dopolnjujeta resnično prenosno izkušnjo optičnega branja, brez potrebe po dodatnih kablih.

Hitro in učinkovito upravljanje z dokumenti na poti Prilagodljivost za vse potrebe optičnega branja Zanesljiva hitrost in učinkovitost

Hitro in učinkovito upravljanje z dokumenti na poti

Ko ste na poti, ni vedno mogoče predvideti, kdaj boste morali optično prebrati dokument. Morda morate poslati dokazilo o osebni izkaznici, nujne dokumente ali nove načrte. Ali pa ste morda nabrali kup letakov in vizitk, ki jih ne želite prenašati s sabo. Z Epsonovim prenosnim poslovnim optičnim bralnikom, ki ne zasede preveč dragocenega prostora med prtljago, lahko različne medije digitalizirate in pošiljate v barvah, ne glede na to, kje ste.

Prilagodljivost za vse potrebe optičnega branja

Prenosni poslovni optični bralnik lahko obdeluje papir s težo od peresno lahkih 52 g/m² listov do težje 230 g/m² lepenke. Optično lahko prebira široko paleto medijev, vključno z ovojnicami, letaki in računi.

Zanesljiva hitrost in učinkovitost

Najhitrejši Epsonov prenosni poslovni optični bralnik v svojem razredu1 lahko optično prebira obojestransko in enostransko s hitrostjo 25 strani na minuto. Zagotavlja kakovostno optično branje z ločljivostjo 300 pik na palec v barvah in enobarvno ter najhitrejše možno optično branje s samodejnim 20-listnim podajalnikom dokumentov in združljivostjo s tehnologijo USB 3.0.

Kompaktnost

S svojo kompaktno in praktično zasnovo je ta optični bralnik eden najmanjših in najlažjih v svojem razredu. Zaradi tega je idealen za prenašanje v torbi ali shranjevanje v predalu, saj ne zavzema preveč dragocenega prostora.

Možnosti napajanja

Epsonov prenosni poslovni optični bralnik se lahko napaja prek električnega omrežja, vmesnika USB ali prek baterije2. Popolna izbira za osebe, ki pogosto potujejo in potrebujejo napravo, ki bo delala kjer koli.

Vsestranskost medijev

Prenosni poslovni optični bralnik ima namensko funkcijo optičnega branja kartic, ki lahko med številnimi drugimi vrstami medijev zajame tudi plastične kartice, vključno z vozniškimi dovoljenji, osebnimi izkaznicami in članskimi karticami.

Preproste rešitve zajemanja

 

Epsonov preprost postopek optičnega branja je najboljša izbira za podjetja z rednimi potrebami po optičnem branju, saj zagotavlja prihranek časa in učinkovitejše delo – v vseh potrebnih velikostih.

 

Preprosto optično branje dokumentov

Optično branje v e-poštno sporočilo

Optično branje v oblak

Optično branje v lokalno mapo ali skupni pogon v omrežju

Optično branje v programe Microsoft Office

Optično branje v mobilni telefon

DS-360W vam omogoča brezžično povezavo in optično branje neposredno v napravo

Optični bralnik DS-360W ima vgrajeno brezžično zmogljivost, kar pomeni, da lahko medije optično prebirate brez potrebe po priključevanju kablov in jih prek povezave Wi-Fi pošljete neposredno v tablični računalnik, prenosni računalnik ali pametni telefon.

Epson DocumentScan

Epsonovo napredno zajemanje

Epsonov postopek dveh korakov zajame in razvrsti dokumente v nekaj sekundah zahvaljujoč naprednim in vnaprej določenim parametrom, ki jih nastavite sami, zaradi česar je prava izbira za zahtevno optično branje in okolja z visoko stopnjo uporabe. Gonilniki TWAIN, ISIS in WIA oz. dodatni programski vtičniki omogočajo preprosto integracijo v vaše priljubljene sisteme za upravljanje dokumentov, sisteme poteka dela in storitve v oblaku:

Epsonovo napredno zajemanje

Črtna koda za razvrščanje in poimenovanje dokumentov

Vključitev v delovne procese

Območno optično prepoznavanje znakov za poimenovanje dokumentov

Tehnologija, ki pomaga

Epsonovi optični bralniki vam omogočajo, da izpolnite vse potrebe po optičnem branju z izdelavo navdušujoče digitalne vsebine:

Visoka kakovost

Zajemite ostre slike z visoko ločljivostjo.

Ločevanje dokumentov

Preprosto ločevanje dokumentov s funkcijami za samodejno ločevanje dokumentov.

Poravnava slike

Izdelava bolj poravnanih slik omogoča lažje branje.

Pretvarjanje optično prebranih slik

Pretvorite optično prebrane slike v digitalno besedilo s pomočjo vgrajene funkcije za optično prepoznavanje znakov, ki ustvari datoteke, po katerih lahko iščete.

Samodejni zasuk

Krajši čas priprave zaradi samodejnega zasuka.

Izboljšanje besedila

Izostritev optično prebranega besedila za lažje branje.

Izberite svoj optični bralnik

Kontaktiraj nas

Če želite več informacij o Prenosni poslovni optični bralnik, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.
Varnostni pregled

To nam pomaga potrditi, da ste človek in ne sistem, ki pošilja neželena sporočila.

Polja, označena z »*«, so obvezna

  1. V primerjavi z osebnimi mobilnimi optičnimi bralniki, kot jih določa Infosource za regijo EMEA, in na podlagi prodajnih podatkov s spletnih mest konkurenčnih proizvajalcev do junija 2016.
  2. Brezžična povezljivost in vgrajena baterija sta na voljo le pri modelu DS-360W.