Epson zagotavlja prilagojene izdelke in storitve od tiskalnikov in optičnih bralnikov do tiskalnikov računov, projektorjev in storitev za upravljanje tiskanja, ki so ustvarjeni posebej za stranke v finančnih panogah.

REŠITVE ZAFINANCE

Če vam nemoteno delovanje in potreba po hitrih transakcijah pomenita vse, vam lahko pomagamo s hitro in zanesljivo tehnologijo.

Pomoč za nemoteno delovanje in hitre transakcije.

Banke in hipotekarne družbe potrebujejo učinkovito delovanje za upravljanje dokumentov – papirnatih in elektronskih. Ker to razumemo, imamo zbirko izdelkov in storitev za tekoče obravnavanje strank ter učinkovito upravljanje pisarniških postopkov.

Učinkovitejši postopki

Tehnologija omogoča tekoče izvajanje pisarniških poslov, zato vlagajte v opremo zanesljivih blagovnih znamk z dokazanim strokovnim znanjem, da se izognete izpadom delovanja. Ker je tiskanje ključnega pomena, lahko z našo pomočjo zmanjšate strošek na stran do 50 %1 in porabo energije do 80 %2.

 • Integrirajte papir

  Z našimi poslovnimi optičnimi bralniki lahko v potek dela preprosto dodate dokumente v elektronski obliki.

 • Tiskanje hranilnih knjižic

  Čeprav so pomembne, so težavne za obdelavo. Optično jih preberemo in natisnemo hitro ter pravilno.

 • Pospešite transakcije

  Ko morate optično prebrati ali natisniti čeke in črtne kode, prideta do izraza naši hitrost in natančnost.

 • Preprosto upravljanje dokumentov

  Ko so papirnati dokumenti pomembni, poenostavite potek dela in jih digitalizirajte z našimi poslovnimi optičnimi bralniki.

 • Za vse vaše potrebe

  Lahko vam pomagamo, če morate natisniti kakršne koli račune, tudi take s črtnimi kodami in barvnimi grafikami.

 • Jasna komunikacija

  Deljenje podatkov z drugimi mora biti preprosto – naši projektorji zagotavljajo, da so vaša sporočila svetla in živa.

 • Organizirajte pisarno

  Pri obdelavi papirja si želite, da je razvrščanje preprosto. Organizirajte svojo pisarno z našimi izdelovalniki nalepk.

 • 1) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); strošek na stran je izračunan na podlagi uradnih cen izdelovalcev kartuš s tonerjem (če so na voljo) ter objavljenih izkoristkov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v juniju 2013.


 • 2) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); poraba energije je izračunana na podlagi objavljenih podatkov izdelovalca za povprečni način tiskanja v juniju 2013.