Epson zagotavlja prilagojene izdelke in storitve, ki so ustvarjeni posebej za to, da dodajo vrednost našim poslovnim strankam od mikro podjetij do velikih korporacij.

POSLOVNE REŠITVE

Podjetja vseh velikosti se morajo otresti skrbi o tehnologiji, da se lahko osredotočijo na jedro svojega poslovanja. Mi vam olajšamo delo.

Ustvarjamo ugled odličnosti in zagotavljanja rezultatov.

G. Hiromi Taba, Direktor, Epson Europe

Rešitev Smart IT lahko spremeni način vašega poslovanja. Zanesljiva in učinkovita omrežna tehnologija, ki omogoča spremljanje in nadzor porabe, da lahko zmanjšate stroške in škodljiv vpliv na okolje, hkrati pa vas razbremeni, da se lahko osredotočite na jedro svojega poslovanja.

Rezultati, ko je to najbolj pomembno

Ne dovolite, da vas natiskani izdelki pustijo na cedilu, ko morate oglaševati svoje podjetje in prodajati izdelke. Profesionalni dokument lahko naredi ogromen vtis, zato je pomembno, da vlagate v zanesljivo tehnologijo, ki zagotavlja trajne dokumente, ter v izdelke, s katerimi boste prihranili čas in denar.

 • Organizirajte pisarno

  Z izdelovalnikom nalepk, ki ga lahko uporabljate povsod, lahko preprosto urejate ter poiščete papirje, pakete in opremo.

 • Prihranite čas in denar

  Ko pride do krčenja proračunov, vam lahko pomagamo občutno znižati stroške tiskanja in porabe energije.

 • Napravite vtis

  Pustite trajen vtis s svetlimi predstavitvami in živimi barvami tudi pri dnevni svetlobi.

 • Poslujte vsepovsod

  Postanite mobilni in tiskajte brezžično, po e-pošti ali iz oblaka skoraj kjer koli po svetu.

 • Pametno porabite proračun

  Z našimi storitvami za upravljanje tiskanja lahko znižate stroške tiskanja in prihranite čas pri naročanju potrošnega materiala.

 • Sodelovanje

  Če morate informacije uskladiti in pregledati skupaj z drugimi, uporabite naše interaktivne projektorje.

 • Upravljajte papirje z lahkoto

  Poenostavite potek dela in digitalizacijo papirjev s poslovnimi optičnimi bralniki, ki omogočajo preprosto upravljanje dokumentov.