VODILNE REŠITVE ZA REPRODUKCIJO IN ARHIVIRANJE

Nabor izdelkov Discproducer

KONTAKTIRAJTE NAS
 

Če želite zapisati in natisniti posamezno zgoščenko, lahko to preprosto storite s pritiskom gumba. Še več: če želite tiskati serije, je naprava Discproducer na voljo v številnih modelih, ki omogočajo izdelavo do 100 zgoščenk v enem delovnem ciklu. Lahko jo uporabite samo kot tiskalnik ali v omrežnem okolju. Za shranjevanje zaupnih podatkov je na voljo tudi varnostni model. Zamenljivi pogoni in vzdrževalne kartuše podaljšajo življenjsko dobo celotne enote, medtem ko nove funkcije, kot sta »funkcija ponovitve« in »združeno tiskanje«, v drugi generaciji naprav Discproducer omogočajo še razvitejše aplikacije.

Vodilna storitev v industriji

Ko se odločite za blagovno znamko Epson, dobite storitev vrhunske kakovosti, ki jo pričakujete od vodilnega podjetja. Program CoverPlus Service ponuja stroškovno učinkovite storitve, vključno s servisnimi storitvami na mestu namestitve, ki za več let podaljšajo in razširijo vašo prvotno garancijo v večini držav po svetu.

Izdelki

Smo edini proizvajalec na svetu, ki oblikuje in razvija tako natančno robotiko kot napredne rešitve tiskanja. Odkrili boste, zakaj so naši izdelki tako zanesljivi – zasnovani so na osnovi znanja in izkušenj, ki smo jih pridobili na področju robotike. Naša naprava Discproducer je vzoren primer, saj zaradi kompaktne oblike, ohišja, ki je odporno proti prahu, in izjemno majhnega števila gibljivih delov omogoča natančno delovanje ter izjemno zanesljivost.

V zadnjih 5 letih je postalo podjetje Epson vodilno podjetje na trgu v številnih segmentih, kjer so potrebni optični podatkovni nosilci na zahtevo. Več kot 50 odstotkov bolnišnic v Evropi, ki namesti naprave za reprodukcijo CD-jev/DVD-jev za bolnike ali arhiviranje njihovih podatkov, izbere znamko Epson zaradi njene zanesljivosti in enostavne uporabe tudi v zahtevnem okolju.

Nabor izdelkov

TOTAL DISK MAKER

Vsi modeli naprave Discproducer so dobavljivi s programsko opremo in orodji za zapisovanje ter tiskanje zgoščenk. Program Total Disc Maker vsebuje funkcije urejanja zgoščenke, izdelave predlog za tisk in reprodukcije.

Sledite le nekaj preprostim korakom:

 • Izberite podatke

  Preprosto izberite obliko podatkovnega nosilca, nato povlecite, spustite in zapišite podatke.

 • Oblikujte predlogo za tisk

  Oblikujte svojo predlogo za tisk ali uporabite prednastavljene predloge in slike, ki so že na voljo. Prikaz predogleda vam omogoča, da preverite postavitev in shranite svoje delo, ki ga lahko nato znova uporabite.

  Nekatere pametne funkcije poenostavijo postopek tiskanja, na primer:

  • Oštevilčevanje serij
  • Samodejni datum in čas
  • Samodejno tiskanje seznama map
  • Samodejno tiskanje sličic
  • Samodejno tiskanje informacij o velikosti podatkov
  • 20 predlog za hitri zagon
  • Izbočeno besedilo
  • Tiskanje črtnih kod
  • Združeno tiskanje (5.0 ali novejše)
  • Funkcija ponovitve (5.0 ali novejše)
 • Konfigurirajte izdelavo

  Programska oprema vas vodi skozi postopek določanja parametrov za število zgoščenk, hitrost zapisovanja in tiskanja, izbiro vhodnega ter izhodnega pladnja in ločljivost tiskanja. Za začetek izdelave kliknite »reprodukcija«.

 • Nadzirajte izdelavo

  Epsonova programska oprema Total Disc Monitor vas obvešča o stanju pomembnih funkcij ter trenutnih opravilih in opravilih v teku.

  Program Total Disc Maker je na voljo tudi za operacijski sistem Mac OS-X, ki podpira modele PP-50, PP-100, PP-100II in PP-100AP.

  Total Disc Bridge
  Programska oprema za uporabo naprave Discproducer z drugimi aplikacijami. Prenesete jo lahko po prijavi na izbranem strežniku Epson.

Potrošni material in dodatna oprema

Za najboljše rezultate reprodukcije vam Epson ponuja znameniti podatkovni nosilec JVC/Taiyo Yuden WaterShield skupaj z enim kompletom kartuš s črnilom ali kot komplet 300 podatkovnih nosilcev.

Ti so edini podatkovni nosilci v industriji, ki poleg visokokakovostnega sijaja in vodoodporne obdelave tiskalne površine zagotavljajo zanesljivo shranjevanje podatkov do 100 (CD) ali 50 let (DVD).

Za shranjevanje večjih količin podatkov na zgoščenki Blu-ray, je model Panasonic BD-R najboljša izbira, saj omogoča najsodobnejšo natančnost podatkov do 50 let.

V mnogih industrijskih panogah so izbrali napravo Discproducer

Medicina

CD-ji za bolnike, kardiologija, rentgen, mamografija, CT-slikanje, nadzor pri kirurških posegih

Vlada

policijsko zasliševanje, forenzika, nepremičnine, digitalizacija papirnih arhivov, nadzor

Podjetništvo

predstavitve, promocije, filmi, odnosi z javnostjo, kompleti promocijskega materiala

Pravo

digitalizacija in distribucija pravnih dokumentov, sodni dokumenti

Izobraževanje

učno gradivo, navodila, izpitni podatki, zvočni posnetki

Oblikovalske agencije

fotografije in videoposnetki visoke ločljivosti, posnetki dogodkov, animacije

Televizijski in radijski programi/film

televizijske in radijske oddaje, pred- in postprodukcija, CD-storitve za občinstvo

Podjetja s programsko opremo

zagotavljanje programske opreme in posodobitve, dokumentacija, priročniki, igre

Finančne storitve

pogodbe, osebne datoteke, varnostne kopije

Storitve razmnoževanja

kakršni koli zasebni/korporacijski podatki o strankah, storitev razmnoževanja

Drugi vertikalni trgi

snemanje glasbe, fotografij, videoposnetkov, govorov, cerkvenih pridig, posnetki dogodkov, predstavitev, koncertov, posnetki potovanj, prospektov za trgovske sejme

Študije primerov

Kontaktirajte

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z »*«, so obvezna.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.
Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Odstrani iz primerjave