Epson supports professionals including lawyers and accountants with its smart projectors, inkjet printers, business scanners, disc publishers and managed print services.

Vodilne Rešitve zaReprodukcijo in Arhiviranje

Paleta izdelkov Discproducer

Če želite zapisati in natisniti posamezno zgoščenko, lahko to preprosto storite s pritiskom gumba. Še več: če želite tiskati serije, je naprava Discproducer na voljo v številnih modelih, ki omogočajo izdelavo do 100 zgoščenk v enem delovnem ciklu. Lahko jo uporabite samo kot tiskalnik ali v omrežnem okolju. Za shranjevanje zaupnih podatkov je na voljo tudi varnostni model. Zamenljivi pogoni in vzdrževalne kartuše podaljšajo življenjsko dobo celotne enote, medtem ko nove funkcije, kot sta »funkcija ponovitve« in »združeno tiskanje«, v drugi generaciji naprav Discproducer omogočajo še razvitejše aplikacije.

Kompaktna, večnamenska oblika

Discproducer je ena najmanjših naprav v svojem razredu, z ohišjem, ki je odporno proti prahu in je široko manj kot 40 centimetrov. To je edini sistem, ki vam omogoča, da celoten postopek opravite na prednji strani naprave. Če želite prihraniti prostor, lahko zaradi ploske sestave naprave združite dva sistema in uporabite zgornji del za shranjevanje – primerno za medije ali prenosni računalnik.

Patentirana robotska roka AcuGrip

Mehanizem AcuGrip, ki je bil razvit za modele Discproducer, zagotavlja, da robotska roka zanesljivo zgrabi samo eno prazno zgoščenko CD, DVD ali BD – tudi, če se te držijo skupaj. To podaljša življenjsko dobo izdelkov in pomaga pri zaščiti pred prekinitvami pri nenadzorovanih serijah izdelave zaradi mehanskih blokad.

MICRO PIEZO TECHNOLOGY

Tiskalne glave Micro Piezo so v jedru vsakega brizgalnega tiskalnika Epson. Tehnologija Micro Piezo zagotavlja enotne, čvrste kapljice črnila skoraj brez spremljevalnega pršca ali zamegljenosti. Zato naprava Discproducer zagotavlja najvišjo kakovost tiskanja v svojem razredu ter jasno besedilo in živo grafiko z ločljivostjo do 1440 × 1440 pik/palec. Zaradi posameznih, visokozmogljivih kartuš s črnilom pa je tiskanje cenovno izjemno ugodno.

Vodilna storitev v industriji

Ko se odločite za blagovno znamko Epson, dobite storitev vrhunske kakovosti, ki jo pričakujete od vodilnega podjetja. Program CoverPlus Service ponuja stroškovno učinkovite storitve, vključno s servisnimi storitvami na mestu namestitve, ki za več let podaljšajo in razširijo vašo prvotno garancijo v večini držav po svetu.

Vodilna storitev v industriji