Epson zagotavlja prilagojene izdelke in storitve od tiskalnikov za nalepke in naprav za reprodukcijo diskov do brizgalnih tiskalnikov, optičnih bralnikov in projektorjev s podporo za DICOM, ki dodajo vrednost strankam v zdravstvenih panogah.

REŠITVE ZAZDRAVSTVO

Učinkovitost in natančnost sta izjemno pomembni za strokovnjake v zdravstvu. Z našo pomočjo lahko odpravite težave pri obdelavi podatkov in upravljanju tiskanja.

Tehnologija, ki vam omogoča, da se osredotočite na resnično pomembne stvari.

G. Hiromi Taba, Direktor, Epson Europe

Naj bo vaš odziv hiter in točen, ko je to pomembno. Mi vam pomagamo zagotavljati odličnost pri poslovanju, od obdelave bolnikov ali označevanja zdravil do tiskanja, arhiviranja in prikazovanja podatkov. Naša tehnologija je intuitivna, z njo pa boste tudi prihranili denar.

Zanesljivost je ključna

V obremenjenih zdravniških ordinacijah in bolnišnicah mora oskrba s podatki pri obdelavi receptov in bolnikov potekati nemoteno, zato ponujamo serijo robustnih in učinkovitih tiskalnikov za tako količinsko in zahtevno uporabo – izpad delovanja ne pride v poštev. In tudi stroškovno učinkoviti so.

 • Čisto in poceni tiskanje

  Zamenjava črnila je čisto opravilo. Naši brizgalni tiskalniki tudi znižajo strošek na stran do 50 %1.

 • Jasno označevanje zdravil

  Medicinske oznake morajo biti preproste za branje. Nas poznajo po jasnosti in barvah.

 • Komunicirajte jasno

  Dokumente na zahtevo izdelujte zanesljivo ter upravljajte tiskanje, da znižate stroške delovanja in potrošnega materiala.

 • Jasne predstavitve

  Naši projektorji omogočajo simulacijo DICOM ter izjemno ostro sliko za usposabljanje osebja in deljenje podatkov.

 • Zmanjšajte škodljiv vpliv

  Skrbite za okolje – z našimi brizgalnimi tiskalniki porabite do 80 %2 manj energije.

 • Preprosto upravljanje podatkov

  Distribucija in shranjevanje podatkov o bolnikih zahtevata enostavno reprodukcijo diskov, ki je tudi preprosta za uporabo.

 • Neprekinjena obdelava dokumentov

  Potek dela je ključnega pomena pri obdelavi bolnikov. Z našimi optičnimi bralniki je upravljanje dokumentov preprosto in tekoče.

 • 1) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); strošek na stran je izračunan na podlagi uradnih cen izdelovalcev kartuš s tonerjem (če so na voljo) ter objavljenih izkoristkov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v juniju 2013.


 • 2) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); poraba energije je izračunana na podlagi objavljenih podatkov izdelovalca za povprečni način tiskanja v juniju 2013.