EPSONOVE REŠITVE ZA SESTANKOVANJE

Play

UČINKOVITEJŠE VODENJE SESTANKOV

Povečajte učinkovitost trenutnih in bodočih poslovnih komunikacij tako, da vsem udeležencem omogočite aktivno sodelovanje ne glede na njihovo lokacijo, izbrani način sodelovanja in uporabljeno napravo za komuniciranje.

Z Epsonovimi rešitvami za sestankovanje lahko odslej sestankujete s sodelavci z različnih lokacij, dodajate opombe z dotikom prsta in izmenjujete navidezne zapiske prek mobilne naprave/e-pošte ali jih pošljete neposredno v tiskalnik.

USTVARJANJE, SODELOVANJE IN SKUPNA RABA

Preoblikujte predstavitve v pogovore, pretvorite zamisli v stvaritve ter povečajte učinkovitost in izboljšajte storilnost.

USTVARJANJE

Dodajajte in zajemajte opombe na zaslonu z dotiki prstov ali interaktivnim pisalom.

SODELOVANJE

Vzpostavite povezavo in uporabljajte brezžične predstavitve prek več naprav z možnostjo razdeljenega zaslona.

SKUPNA RABA

Natisnite zapiske s sestanka, pošljite jih po e-pošti ali jih shranite ter preprosto dostopajte do lokalnih in omrežnih datotek.

NAJHITREJŠA POT DO UČINKOVITOSTI

Epsonove rešitve za sestankovanje so intuitivne, preproste za uporabo in združljive z naborom obstoječe opreme ter aplikacij za poenotene komunikacije (UC), s čimer odpravljajo potrebo po usposabljanju glede uvajanja in zagotavljajo celovito rešitev.

STROŠKOVNO UČINKOVITO SODELOVANJE

V trenutku ustvarite prostor za sodelovanje v katerem koli območju z zaslonom, raztegljivim do 100 palcev. Epsonov interaktivni projektor je preprost za namestitev, celoten paket pa je na voljo le za del cene drugih storitev, vključno z interaktivnimi ploskimi zasloni.

PODPORA ZA MOBILNO DELOVNO SILO

Naj vam Epsonove rešitve za sestankovanje pomagajo pripraviti delovni prostor za sestanke v prihodnosti in tako omogočite aktivno sodelovanje tudi za oddaljene sodelavce. Skupine lahko sproti sodelujejo, izmenjujejo zamisli, dodajajo opombe in razpravljajo o isti vsebini od skoraj koder koli.

PONUDBA IZDELKOV

Serija EB-1400

Epsonova serija EB-1400 omogoča sodelovanje od koder koli in je popolna alternativa običajnim belim tablam, tablam "flipchart" ter dragim interaktivnim ploskim zaslonom.

PRESKOČI