Za javni sektor zagotavljamo prilagojene izdelke in storitve od matričnih tiskalnikov, tiskalnikov za nalepke, brizgalnih tiskalnikov in optičnih bralnikov do storitev za upravljanje tiskanja in projektorjev.

REŠITVE ZA JAVNI SEKTOR

Zahtevno okolje, ki zahteva skladnost s predpisi. Z našo pomočjo boste brez kakršnega koli odrekanja in v okviru proračuna izpolnili vsa merila.

Zanesljiva tehnologija, ki je predvsem stroškovno učinkovita.

Ko pride do nujnega krčenja stroškov, se je treba osredotočiti na izboljšanje učinkovitosti z zmogljivo in stroškovno učinkovito tehnologijo. Zato smo zasnovali cenovno ugodno paleto izdelkov, ki zagotavlja prvovrstno zanesljivost, da boste prihranili čas, življenje pa bo lažje.

Prihranek denarja

Ko so proračuni nizki, je nadzor stroškov tiskanja ključnega pomena, saj so pisarne brez papirja stvar preteklosti. Naši poslovni brizgalni tiskalniki znižajo strošek na stran do 50 %1, kar ima izjemen učinek, še zlasti če ta podatek pomnožite z vsemi tiskalniki in letno količino tiskanja.

 • Zmanjšajte škodljiv vpliv

  Ker je škodljiv vpliv na okolje pomemben dejavnik, naši poslovni brizgalni tiskalniki porabijo do 80 % manj energije2.

 • Upravljajte dokumente

  Ko morate papirnate dokumente v potek dela vključiti v elektronski obliki, so naši optični bralniki odlična rešitev.

 • Nadzirajte stroške

  Za preglednost stroškov in preprosto naročanje potrošnega materiala uporabite naše storitve za upravljanje tiskanja.

 • Samozavestne predstavitve

  S svetlo sliko in živimi barvami se bodo vaše predstavitve ali govori poslušalcem še bolje vtisnili v spomin.

 • Varno tiskanje

  Varnost je vedno pomembna, zato vam zagotavljamo vse potrebne funkcije za vaše zahteve.

 • Za vse vaše tiskalne potrebe

  Naši tiskalniki omogočajo tiskanje na različne večdelne obrazce, ovojnice in neskončni papir.

 • Pametno porabite čas

  Čas je dragocen. Z našimi brizgalnimi tiskalniki je čas vzdrževanja tiskalnika in menjave črnila krajši.

 • 1) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); strošek na stran je izračunan na podlagi uradnih cen izdelovalcev kartuš s tonerjem (če so na voljo) ter objavljenih izkoristkov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v juniju 2013.


 • 2) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); poraba energije je izračunana na podlagi objavljenih podatkov izdelovalca za povprečni način tiskanja v juniju 2013.