Zagotavljamo prilagojene izdelke in storitve od tiskalnikov in optičnih bralnikov do projektorjev, ki so ustvarjeni posebej za to, da dodajo vrednost našim strankam v izobraževalnem sektorju.

REŠITVE ZA IZOBRAŽEVANJE

Izobraževalne ustanove vseh vrst imajo isto potrebo: stroškovno učinkovito tehnologijo, ki izboljša izobraževalno izkušnjo in je preprosta za uporabo.

S pametno tehnologijo omogočamo izobraževanje, ki vam bo ostalo v spominu.

G. Hiromi Taba, Direktor, Epson Europe

Vemo, kako težko je včasih poiskati pravo opremo za privlačna predavanja, ko se proračuni krčijo in ste pod pritiskom, da morate zagotoviti dobre izpitne rezultate. Predavalnice vseh vrst zahtevajo intuitivno tehnologijo, na katero se lahko zanesejo.

Cenovno ugodni barvni dokumenti

Dnevi slabo kopiranih črno-belih dokumentov so preteklost. Zdaj lahko zapiske s predavanj ali domače naloge izdelate hitro in v barvah, ne da bi za to zapravili celo bogastvo. Šole lahko z našimi brizgalnimi tiskalniki prihranijo do 50 %1 stroškov na stran, učenci pa bodo dobili izjemno kakovostna gradiva.

 • Pritegnite pozornost učilnice

  Naši projektorji z izredno kratko projicirno razdaljo odpravijo odsev in sence, da ti ne motijo predavanj.

 • Napolnite predavalnico

  Naši projektorji omogočajo izjemno učinkovita predavanja, ki si jih bodo poslušalci zagotovo zapomnili.

 • Interaktivna predavanja

  Z možnostjo dodajanja opomb in interakcije z vsebino bo predavanje postalo skupinsko učenje.

 • Zmanjšajte porabo energije

  Poraba energije in škodljiv vpliv na okolje bosta občutno manjša, saj naši brizgalni tiskalniki porabijo do 80 %2 manj energije.

 • Delite 3D-predmete

  S prikazovalnikom lahko preizkuse ali predmete preprosto delite s celotno predavalnico hkrati.

 • Pametno porabite čas

  Čas je dragocen. Z našimi brizgalnimi tiskalniki je čas vzdrževanja tiskalnika in menjave črnila krajši.

 • Preprosto upravljanje podatkov

  Odpravite težave s shranjevanjem in deljenjem velikih količin informacij z napravo za reprodukcijo diskov.

 • 1) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); strošek na stran je izračunan na podlagi uradnih cen izdelovalcev kartuš s tonerjem (če so na voljo) ter objavljenih izkoristkov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v juniju 2013.


 • 2) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); poraba energije je izračunana na podlagi objavljenih podatkov izdelovalca za povprečni način tiskanja v juniju 2013.