Pet razlogov, da izberete tiskalnik brez kartuše

Naš najnovejši blog izpostavlja pet razlogov, zakaj lahko domače pisarne in mala podjetja imajo koristi od tiskalnika brez kartuše.

Pet razlogov, da izberete tiskalnik brez kartuše

Prizadevanje za večjo učinkovitost je skupno vsakemu dobremu pisarniškem delovnem okolju, ne glede na njegovo velikost. Povečanje storilnosti z delom na hitrejši in pametnejši način je za vsakega prednostna naloga, ampak ta, kot vam bo povedala vsaka vodstvena oseba, gre z roko v roki s stroški, ki so lahko resnična ovira v domačih pisarnah in malih podjetjih. Ko se pojavi rešitev, ki zadovoljuje vse zahteve – učinkovitost, hitrost, enostavnost uporabe in stroškovno učinkovitost – smo lahko prepričani, da bo postala ključni del opreme.

Ena takšna rešitev, ki lahko podpre domače pisarne in mala podjetja, je Ink Tank System – naša ponudba tiskalnikov brez kartuš, ki namesto kartuš uporabljajo velike posode, vključene v paket, z dovolj črnila za dve leti tiskanja[1].

Če vas tiskalniki brez kartuše že niso prepričali, navajamo pet razlogov, zaradi katerih verjamemo, da so lahko najboljši izbor za vaše malo podjetje:

1. Tiskanje v velikem obsegu

Če tiskate veliko dokumentov, več kot nekaj sto strani na mesec, je izjemno pomembna nizka stopnja uporabniških posegov. Rešitve brez kartuše, kot je črnilni tiskalnik Ink Tank System L605 3-v-1, lahko tiskajo do 11.000 črno-belih in barvnih strani[2] preden je potrebno zamenjati črnilo, so idealne za domače pisarne in mala podjetja, ki potrebujejo tiskanje v velikem obsegu. To pomeni, da se lahko posvečate tistemu, kar je za vas pomembno, namesto, da ste pozorni na pogosto menjanje kartuš črnila.

2. Udobnost

Ko porabite pisarniške zaloge, ni sprejemljivo vsakič čakati na naslednje naročilo za pisarno. Še manj praktično je teči do bližnje prodajalne pisarniškega materiala po črnilo, ko ste v časovni stiski. Naši tiskalniki Ink Tank System so brez kartuš, z dovolj črnila za stalno tiskanje v toku do dve leti1 preden ga bo potrebno znova napolniti. Frustracije zaradi pomanjkanja črnila so lahko stvar preteklosti, saj Ink Tank System praktično odstranjuje takšno tveganje v neugodnem trenutku in vam s tem prizanese eno skrb manj.

3. Barvno tiskanje brez omejitev

Tiskanje v barvah običajno prinaša velike stroške, vendar si mala podjetja želijo živahne barvne dokumente visoke kakovosti, ki lahko navdušijo stranke in jih oddaljijo od konkurence. Mala in domača podjetja se z L605 ne morajo več brzdati pri barvnem tiskanju, saj Ink Tank System tiskalnik zagotavlja ceno po strani, ki je le delček evrskega centa[3]. Na voljo so tudi ponovna polnjenja po izjemno nizki ceni, tako da lahko nadaljujete z varčevanjem. Bodisi, da tiskate letake, kataloge ali dokumente z veliko barv, naši Ink Tank System tiskalniki brez kartuš lahko pomagajo olajšati  proračunske skrbi.

4. Nizki skupni stroški lastništva

V  poslu je pomembno vlagati v rešitve, ki bodo zagotavljale najboljši prihodek, pa vam zato premišljen pristop potrebam po tiskanju lahko na daljši rok prihrani denar. Običajni dejavniki, ki jih bo treba razmotriti pri določanju sredstev za potrebe po tiskanju vključujejo življenjsko dobo tiskalnika, njegovo začetno prodajno ceno in sprotne stroške črnil. Naši tiskalniki brez kartuš Ink Tank System niso le trajni, temveč tudi prihajajo z dovolj črnila za tiskanje tisočih strani, kar vam zagotavlja zelo  jasno razumevanje pomena izjemno nizkih stroškov za vaše poslovanje. Prav tako, ko boste porabili posode s črnilom in boste morali kupiti novo črnilo, lahko nadaljujete z varčevanjem s pomočjo izjemno nizkih stroškov zamenjave stekleničk. Pravzaprav vam lahko L605 pri tiskanju prihrani v povprečju 74 odstotkov[4].

5. Brez stresa

Mala podjetja in domače pisarne zahtevajo zanesljive in za uporabo enostavne rešitve pisarniške tehnologije, ki pomagajo vzdrževati hitro in učinkovito delovanje. Prav zaradi tega je bil posebej oblikovan naš Ink Tank System s povsem integriranimi posodami za črnilo, da bi zagotovil preprosto, zanesljivo in za uporabo lahko delovanje. Tiskalniki brez kartuš, kot je serija Ink Tank System, nudijo nepremagljivo kombinacijo udobnosti in vrednosti, ki vam omogoča, da se osredotočite na doseganje svojih poslovnih ciljev, pri katerem vas ne bodo motilo vsakdanje operacije in se z njimi ne boste obremenjevali.

Bodisi da imate domačo pisarno, ali prezaposleno malo pisarno, imamo za vas Ink Tank System, ki bo zadovoljil vaše potrebe. Poiščite več o ponudbi Ink Tank System na: http://www.epson.si/for-home/ink-tank-system

 

[1] 2 leti tiskanja glede na povprečen mesečni obseg tiskanja okoli 150 strani.

[2] Donos izračunan s pomočjo Epsonove originalne metodologije, ki vključuje izpis testnih vzorcev v skladu z ISO/IEC 24712. Črno-belo: 11..000/barvno: donos 11.000 strani je utemeljen na dveh kompletih stekleničk, vključenih v paket s tem tiskalnikom. Donos črno-belo 6.000/barvno 6.500 strani je utemeljen na stekleničkah črnila 774/664 prodanih ločeno. Izračun NI utemeljen na ISO/IEC24711. Navedeni donosi se lahko razlikujejo odvisno od izpisa slik, vrste papirja, pogostosti izpisa in pogojev kot je temperatura.

[3] Strošek po strani izračunan za stekleničko črnila deljeno z izračunanim donosom.

[4] Povprečen prihranek pri tiskanju večjega števila strani s pomočjo priloženih stekleničk črnila v ponudbi EcoTank, vključenih v ceno strojne opreme. Primerjava povprečja A4 EcoTank ponudbe s povprečjem 10 najbolj prodajanih modelov v zahodni Evropi med majem 2015 in aprilom 2016, po podatkih GfK. Donos kartuš črnila po podatkih spletnih strani proizvajalcev. Stroški tiskanja izračunani po razmerju  standardnih in XL kartuš po podatkih GfK za isto referenčno obdobje za trg zahodne Evrope, s pomočjo povprečnih cen v prodaji. Donos kartuš črnila po podatkih spletnih strani proizvajalcev.