Izvršna vodstvena skupina
podjetja Epson Europe

Cilj naše izvršne vodstvene skupine je napredek organizacije s premišljenim in izkušenim vodenjem ter izboljšanje življenj naših zaposlenih, strank in partnerjev.

Kazuyoshi Yamamoto

Predsednik uprave in izvršni direktor podjetja Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto je predsednik uprave podjetja Epson Europe B.V. postal junija 2015 po mnogih letih v vlogi glavnega zastopnika podjetja Epson Europe B.V. v Moskvi ter Epsona v Ukrajini in Kazahstanu. Več let je bil tudi predsednik uprave podjetja v Indoneziji.

Gospod Yamamoto se je po 16 letih izkušenj v prodaji in trženju v več velikih podjetjih (Sharp in Sony) leta 1999 zaposlil v Epsonovem oddelku za trženje in prodajo.

Ima diplomo iz humanistike z univerze Kobe City Foreign Language University. Je poročen in ima sina.

Rob Clark

Višji podpredsednik uprave podjetja Epson Europe B.V. in generalni direktor podjetja Epson UK

Rob Clark je višji podpredsednik uprave podjetja Epson Europe, odgovoren za vso prodajo in trženje na območju Evrope, Bližnjega vzhoda, Afrike in Rusije, vodi pa tudi poslovanje podjetja v Združenem kraljestvu.

Rob je bil pred tem na mestu podpredsednika uprave za trženje in razvoj poslovanja, tja pa je prišel po petih letih kot direktor oddelka za brizgalne tiskalnike v podjetju Epson Europe.

V Epsonu se je najprej zaposlil kot produktni vodja za matrične tiskalnike, nato pa se je vzpenjal skozi vodstveno strukturo za trženje in vodstvo poslovanja, pri čemer je nekaj časa vodil tudi segmente prodajne skupine (projektorji in tiskalniki velikega formata) v podjetju Epson UK.

Rob je pred Epsonom delal na področju distribucije IT, kjer je pridobil izkušnje s prodajo in trženjem neposredno distributerjem ter prodajalcem na drobno. Clark je po diplomi iz elektrotehnike svojo zaposlitveno pot začel kot strokovnjak za tehnologijo v britanski državni upravi.

Hideki Kitamura

Podpredsednik uprave za operativno poslovanje v podjetju Epson Europe B.V.

Hideki Kitamura je odgovoren za operativno poslovanje na območju Evrope, Bližnjega vzhoda, Afrike in Rusije. Gospod Kitamura je odgovoren tudi za nadzor revidiranja, pravne in kadrovske zadeve, finance, verigo dobave, upravljanje objektov, skrb za stranke in IT na celotnem območju Evrope, Bližnjega vzhoda, Afrike in Rusije.

Preden je prevzel to vlogo, je bil na več položajih v skupini podjetij Epson, nazadnje osem let v podjetju Epson America.

Gospod Kitamura je v Epson prišel leta 1983, potem ko je diplomiral iz ekonomije. Najprej se je zaposlil v finančnem oddelku na Japonskem, kjer je bil odgovoren za nadzor proračuna, gotovinsko in devizno upravljanje, nato pa je v Nemčiji nadaljeval izpopolnjevanje svojega znanja financ.

Massimo Pizzocri

Podpredsednik, Srednja in Vzhodna Evropa, Epson Europe B.V., in izvršni direktor, Epson Italija

Massimo Pizzocri je odgovoren za Epsonovo evropsko regijo CEE. Pred tem je bil podpredsednik prodaje za potrošnike, Epson Europe B.V, odgovoren za prodajo vseh potrošniških izdelkov kot tudi za distribucijske in maloprodajne/e-prodajne kanale.

Massimo je svojo poslovno pot v podjetju začel leta 1999 v podružnici Epson Italy ter sčasoma postal vodja trženja za Italijo, nato pa direktor strateškega trženja za celotno območje Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike. Leta 2006 je bil imenovan za generalnega direktorja podjetja Epson Italy. To vlogo ima še danes poleg svojih obveznosti kot podpredsednik uprave za prodajo potrošnikom v podjetju Epson Europe.

Massimo je pred prihodom v Epson svojo karierno pot začel na področju grafičnih umetnosti v podjetju DuPont.

Živel je v Italiji, Nemčiji in v Združenem kraljestvu. V prostem času se ukvarja s pohodništvom in rad bere, je pa tudi prostovoljec pri Rdečem križu.

Adrian Clark

Podpredsednik, prodaja za podjetja, Epson Europe, B.V.

Adrian Clark je odgovoren za prodajo izdelkov za podjetja v regiji EMEA. Pred tem je bil Adrian podpredsednik za Epson Europe, odgovoren za svojo regijo CISMEA.

Adrian se je Epsonu pridružil oktobra 2012. Začel je v prodajni organizaciji za Združeno kraljestvo in pozneje napredoval v evropsko vodstveno skupino.

Pred Epsonom je bil zaposlen v več vodilnih tehnoloških podjetjih na področjih IT (Intel), telekomunikacij (Vodafone) in televizijske produkcije (Panasonic), kjer je pridobival izkušnje s posrednimi in neposrednimi prodajnimi kanali ter z upravljanjem prodaje in trženja.

Adrian je po diplomi iz elektrotehnike svojo zaposlitveno pot začel kot inženir za razvoj in predprodajne dejavnosti na področju telekomunikacij.

Je poročen in ima dva sinova, s katerima rad spušča akrobatske zmaje in se loteva dejavnosti »naredi sam«.

Epson Europe: Naša zgodba

Epson je bil vedno korak pred svojim časom. Prav dobesedno. Ustanovljen je bil leta 1942 kot majhna tovarna za izdelavo ročnih ur – Daiwa Kogyo Ltd., ki se je pozneje preimenovala v Seiko. Podjetje je postalo uradni merilec časa za olimpijske igre v Tokiu leta 1964, kjer je merilo in tiskalo rezultate tekmovalcev.

VEČ INFORMACIJ

Epsonova zgodovina

Epsonova pot je polna najboljših dosežkov, želje po inovacijah in potrebe po širjenju meja. Natančno to počnemo že 50 let … in to nameravamo tudi v prihodnje. Ne gre le za našo željo, temveč naše poslanstvo.

VEČ INFORMACIJ