PAPIR ZA UMETNIŠKE IZDELKE

Izberite papir za natis fotografij in umetniških izdelkov, ki je zasnovan za kar najboljše rezultate pri uporabi z Epsonovimi tiskalniki in črnili.

Papir za umetniške izdelke na podlagi bombaža

Epson ponuja štiri papirje za umetniške izdelke na podlagi bombaža za visokokakovostne natise fotografij in umetniških izdelkov. Ti papirji so primerni za umetnike, fotografe, tiskarne in muzeje.

Svetel gladki bombažni papir za umetniške izdelke

Fotografsko tiskanje, kjer je potrebna natančnejša barvna paleta in je mogoče verno ponazoriti podrobnosti.

VEČ INFORMACIJ

Naraven gladki bombažni papir za umetniške izdelke

Reprodukcija umetniških izdelkov ali motivov, kjer lahko rahla površinska tekstura izpostavi določene vidike slike.

VEČ INFORMACIJ

Svetel teksturirani bombažni papir za umetniške izdelke

Fotografsko tiskanje in slike, kjer se zahteva močnejši vizualni učinek.

VEČ INFORMACIJ

Naraven teksturirani bombažni papir za umetniške izdelke

Reprodukcija umetniških izdelkov in izboljšane značilnosti za arhiviranje.

VEČ INFORMACIJ

Zagotovite si najboljše rezultate s črnili Epson UltraChrome

Vse bo tako, kot ste si zapomnili – z naravnimi barvami, gladkimi prehodi, realističnimi odtenki kože in drugimi podrobnostmi.

 • UltraChrome K3/K3+VM
 • UltraChrome HD/HDR
 • UltraChrome HDX
 • UltraChrome Pro
VEČ INFORMACIJ

Registrirani za Digigraphie

S temi papirji za umetniške izdelke na podlagi bombaža boste lahko izkoristili vse prednosti visokokakovostnih natisov in si zagotovili ravni doslednosti, potrebne za omejene izdaje. Izpolnjujejo in presegajo preskus 60-letne odpornosti na svetlobo za pigmentna črnila UltraChrome na vodni osnovi, ter imajo potrdilo za Digigraphie1.

VEČ INFORMACIJ

Glavne lastnosti

Visoka kakovost

 • Papir najvišje kakovosti za izdelavo trajnih natisov brez porumenenja ali bledenja barv.
 • Epson ima izčrpne izkušnje s tiskanjem digitalnih umetniških izdelkov, zato razume, kaj je potrebno za izdelavo izjemnega papirja za umetniške izdelke. Dokazilo kakovosti te ponudbe izdelkov je, da je dobavitelj osnovnega papirja ugledna papirnica. Ti 100-odstotno bombažni papirji za umetniške izdelke so odlični za arhiviranje in uporabljajo visokokakovostne surove materiale brez dodatkov, ki bi lahko poslabšali sliko. Luksuzna videz in tekstura teh papirjev sta privlačna tako za profesionalno uporabo kot tudi drugod.

Odlična barvna paleta

 • Papir, ki lahko natančno reproducira barve v izvirnih umetniških delih ali fotografijah.
 • Na teh papirjih za umetniške izdelke je uporabljena najnovejša tehnologija za papirne premaze. Ta zagotavlja, da so papirji nadvse primerni za Epsonova najnaprednejša črnila UltraChrome, ki omogočajo reproduciranje kar najširše barvne palete.

Celovita Epsonova rešitev

 • Potrošni material, ki optimalno deluje s tiskalnikom.
 • Epson ponuja celovito rešitev, ki vključuje papir, črnilo, tiskalnik, tiskalno glavo, programsko opremo in garancijo, tako da ima stranka zagotovilo, da so vsi deli zasnovani za optimalno skupno delovanje.

Preprost začetek uporabe

LEARN MORE

Združljivi izdelki

Vsi papirji za umetniške izdelke so temeljito preskušeni in prilagojeni za delo z naslednjimi tiskalniki.

SureColor SC-P20000

Ti natančni tiskalniki vam omogočajo, da združite najvišjo hitrost tiskanja in vrhunsko kakovost v ločljivosti 600 x 600 pik na palec ali več.

VEČ INFORMACIJ

SureColor SC-P10000

Zasnovani za fotografske laboratorije, vrhunske trgovine s fotografskim materialom in kopirnice ter za podjetja, ki iščejo notranjo rešitev.

VEČ INFORMACIJ

Serija SureColor SC-P6000

Zanesljivo tiskajte visokokakovostne, natančne in trajne profesionalne fotografije ter umetniške natise na najrazličnejše medije.

VEČ INFORMACIJ

Serija SureColor SC-P7000

Namenjeni so profesionalnemu preverjanju kakovosti in za fotografsko uporabo ter vključujejo Epsonove najnovejše slikovne tehnologije.

VEČ INFORMACIJ

Serija SureColor SC-P8000

S temi vsestranskimi 44-palčnimi tiskalniki fotografij in preskusnih izpisov natisnite profesionalne fotografije ter preskusne izpise najvišje kakovosti.

VEČ INFORMACIJ

Serija SureColor SC-P9000

Napredno zasnovo dopolnjujejo številne funkcije, ki so preproste za uporabo. Zagotavlja natise vrhunske kakovosti z izjemno natančnostjo ter svetlimi in živahnimi barvami.

VEČ INFORMACIJ

SureColor SC-P800

Fotografski tiskalnik velikosti A2 vrhunske kakovosti s prilagodljivo povezljivostjo in možnostjo uporabe papirja v zvitku za profesionalno tiskanje na različnih medijih.

VEČ INFORMACIJ

Študije primerov

 1. Rezultat preskusov, ki jih je izvedla francoska ustanova Laboratoire national de métrologie et d'essais (LNE).