POSLOVNE REŠITVE

Spremenite način svojega dela s pametno tehnologijo, ki omogoča prihranek časa in denarja, da se boste lahko osredotočili na svojo temeljno dejavnost.

OGLEJTE SI VIDEO

Zapri

 

Tehnologija, ki je dobra za posel

V današnjem poslovnem svetu s hitrim tempom in visokim pritiskom potrebujete tehnologijo, ki zagotavlja rezultate, pomaga ljudem pri učinkovitejšem delu, prikazuje pravo sliko ter svoje delo opravlja popolno, kadar koli jo potrebujete.

Ko pride do krčenja proračunov, je izredno pomembno, kaj dobite za svoj denar. Epson omogoča vse navedeno. Naj vam naša tehnologija pomaga pri premagovanju proračunskih omejitev, učinkovitejšem delu in tem, da boste ostali konkurenčni.

Pametnejši načini dela

Delajte s hitrejšim tiskanjem, brez težav projicirajte svoje predstavitve ter optično prebirajte in tiskajte, kadar niste v pisarni.

Pametnejši načini dela

Uživajte v hitrejšem tiskanju, brez težav projicirajte svoje predstavitve, optično prebirajte in tiskajte, kadar niste v pisarni, ter izkoristite prednosti inovativnih rešitev, kot je razširjena resničnost. Epsonova tehnologija vse to poenostavi, tako da boste lahko več časa posvetili poslovanju in manj časa upravljanju tehnologije.

Povezujte se in predstavljajte na preprostejši način z Epsonovimi rešitvami za prikaz, ki poenostavljajo postopek ter samodejno odpravijo težave z združljivostjo, s čimer uporabnikom omogočajo skupno rabo vsebine brez nevšečnosti ali zamud.

Tiskajte in optično prebirajte na poti z lahkimi, kompaktnimi mobilnimi optičnimi bralniki in tiskalniki, ki oddaljenim delavcem omogočajo zajem ključnih dokumentov ali skupno rabo natisnjenih kopij.

Hitreje si zagotovite kakovostne natise s tiskalniki WorkForce Pro RIPS, ki omogočajo 3,5-krat hitrejši natis prve strani1.

Dosezite visoko kakovost ob majhni porabi energije z uporabo superhitrih in ekološko učinkovitih barvnih večnamenskih tiskalnikov WorkForce Enterprise A3 naslednje generacije. Visoka kakovost pri hitrostih do 100 slik na minuto z manj potrebščinami, kot to lahko zagotovi le brizgalni tiskalnik, pri čemer se ohrani nizka poraba energije.

Učinkoviteje usposabljajte svoje osebje z uporabo razširjene resničnosti (AR) prek naših pametnih očal Moverio. Učinkoviteje komunicirajte z zaposlenimi v vseh oddelkih in izkoristite prednosti prostoročne vizualne asistence.

Nizki skupni stroški lastništva

Z Epsonovo tehnologijo boste lahko denar prihranili vsak dan, z vodeno tiskalno storitvijo pa boste pospešili svoje delo.

Nizki skupni stroški lastništva

Z Epsonovo tehnologijo boste lahko denar prihranili vsak dan, z vodeno tiskalno storitvijo, kot je Print365, pa boste pospešili svoje delo. Svojemu osebju omogočite, da se osredotoči na ustvarjalnost in sodelovanje – brez skrbi glede stroškov.

Upravljajte stroške visokokakovostnih natisov z neprekinjenim tiskanjem do 84.000 strani s tiskalniki WorkForce Pro s sistemom z zamenljivim kompletom črnil (RIPS)2.

Pospešite vsakodnevne transakcije, kot so računi in plačila, ter ohranite ažurnost podatkov o osebju, z zaščitenim pregledovanjem v omrežju in obdelavo dostopa z enim dotikom za več uporabnikov.

Izdelujte natise velikega formata v lastnem obratu, od zelo podrobnih risb CAD do privlačnih posterjev in vizualnih pripomočkov.

Projicirajte v različnih sejnih sobah z Epsonovim interaktivnim prikazom z velikostjo slike do 100 palcev v polni visoki ločljivosti, kar omogoča zadostno mero prilagodljivosti za širok nabor nalog.

Ohranjanje pripravljenosti zaposlenih na sodelovanje

Svojemu osebju omogočite nove pametne načine skupne rabe informacij, Epsonove rešitve pa bodo omogočile, da naredite več.

Ohranjanje pripravljenosti zaposlenih na sodelovanje

Svojemu osebju omogočite nove pametne načine skupne rabe informacij, Epsonove rešitve pa bodo omogočile, da naredite več. Produktivnost je velika, če imate orodja, ki jih z veseljem uporabljate in vključujete v svoj delovnik.

Predstavljajte vsem v prostoru in na daljavo prek omrežja z Epsonovo rešitvijo za prikaz, ki vključuje popolno podporo za strategiji »Prinesi svojo napravo« (BYOD) in »Poenotene komunikacije« (UC).

Pritegnite pozornost in navdihnite s profesionalnimi rešitvami prikaza, ki ponujajo bogate, naravne barve in sliko, ki je do trikrat svetlejša kot pri projektorjih DLP z 1 vezjem3.

Pospešite delo s hitrim, a vseeno visoko natančnim optičnim branjem, ki lahko hitro zajame, pretvori in distribuira informacije znotraj vaše organizacije.

Organizirajte prostor v svoji pisarni s profesionalnimi nalepkami sistema LabelWorks. Ta kompaktni elektronski sistem tiskanja nalepk poskrbi za vse potrebe po označevanju v pisarni, vključno z razvrščanjem in shranjevanjem.

Pomagajte zaščititi prihodnost planeta

V podjetju Epson razumemo pomen podpiranja bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Pomagajte zaščititi prihodnost planeta

V podjetju Epson razumemo pomen podpiranja bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Izpolnite svoje okoljske cilje z do 99 % manj odpadkov pri napravah WorkForce Pro RIPS4. Porabite do 96 % manj energije s tiskalniki WorkForce Pro4 in podvojite hitrost tiskanja ob polovični porabi energije s serijo WorkForce Enterprise6.

Prihranite elektriko in zmanjšajte izpuste CO2 z modeli WorkForce Pro, ki porabijo do 96 % manj energije kot laserski tiskalniki in kopirni stroji4.

Zmanjšajte porabo energije z varčnim načinom delovanja pri naših rešitvah za interaktivni prikaz in majhno potrebo po vzdrževanju z našimi najnovejšimi laserskimi modeli.

Zmanjšajte svoj ogljični odtis z optičnimi bralniki, ki ne potrebujejo časa za ogrevanje, in zmanjšajte porabo energije z vgrajeno tehnologijo ReadyScan.

5 preprostih korakov do bolj trajnostne evropske prihodnosti

En del tehnologije naenkrat

PRENESITE INFORMACIJSKO GRADIVO

 

Oglejte si, koliko bi lahko prihranili

Z našim računalom izračunajte prihranke pri elektriki in CO2, ki bi jih lahko dosegel tiskalnik WorkForce Pro v vašem poslovnem okolju.

 
 • Do 92 % manj CO2 kot laserski tiskalniki9
 • 96 % manj energije kot laserski tiskalniki7
 • 94 % manj odpadkov kot laserski tiskalniki7
 • 3,5-krat hitrejši kot laserski tiskalniki2
 • Zelena tehnologija, brez ozonskih plinov
 

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Servis in podpora

Standardna garancija

Poiščite več informacij o Epsonovih garancijah.

Servis na mestu uporabe

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Podpora

Potrebujete pomoč? Za uporabne in kontaktne informacije obiščite stran za podporo.

Registracija

Zahvaljujemo se vam za nakup Epsonovega izdelka in za čas, ki ste si ga vzeli, da ga registrirate.

Preverite svojo garancijo

Preverite garancijo svoje naprave.

Promocija podaljšane garancije

3-letna podaljšana garancija za izbrane Epsonove tiskalnike.

 

Rešitve za najem

Spoznajte različne načine uporabe Epsonovih izdelkov prek najema.

Tiskajte in prihranite

Prihranite čas in denar z Epsonovo rešitvijo Print & Save.

Print365

Tiskajte, kolikor želite – brez težav in skritih stroškov.

 

Videoposnetki

Oglejte si več naših videoposnetkov.

VEČ O TEM

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Pričakujte več od svojega projektorja

Povečajte učinkovitost projektorja

Izkoristite Epsonove posebne programske rešitve za izboljšanje učinkovitosti projektorja ter si zagotovite večjo zmogljivost, zanesljivejše delovanje in boljši nadzor. Kot vodilni proizvajalec projektorjev na svetu8 razumemo potrebo po ustreznih rešitvah projiciranja, ki omogočajo preprost ter učinkovit način predstavitve, kakor koli in kjer koli želite.

VEČ O TEM

Rešitve za poslovno upodabljanje

Širok nabor rešitev za vse vrste podjetij

Epsonove naprave so združljive s programskimi storitvami in rešitvami, ki lahko resnično pomagajo izboljšati potek dela, nadzorovati stroške, povečati učinkovitost in omogočajo preprosto integracijo naprav v nenehno spreminjajočih se okoljih.

VEČ O TEM

Znižajte stroške tiskanja s storitvijo za upravljanje tiskanja

Plačajte le za tisto, kar natisnete in prejemajte le en preprost mesečni račun, kar vam omogoča Epsonova storitev za upravljanje tiskanja. Ta storitev poenostavlja natančno predvidevanje in zmanjša stroške tiskanja glede na vaše potrebe. Poleg tega zmanjšuje količino skrbniških posredovanj, saj so nadomestni deli samodejno dostavljeni, ko začne primanjkovati zaloge.

VEČ O TEM

Projiciranje prek prenosne naprave

Epsonova aplikacija iProjection poenostavlja povezovanje naprave z operacijskim sistemom iOS ali Android z Epsonovo rešitvijo za prikaz z omogočeno uporabo omrežja, tako da lahko brezžično projicirate slike, dokumente in spletne strani. Gre za preprost in zelo učinkovit način predstavitve z dotikom zaslona. Izberete lahko tudi vgrajeno tipko za dodajanje opomb, ki omogoča uporabo pisala, označevalnikov ali radirke z možnostmi barv in prosojnosti, tako da boste resnično dobro prikazali, kar želite povedati.

VEČ O TEM

Tiskajte prek tabličnega računalnika ali pametnega telefona

Funkcija Epson Connect omogoča, da lahko prek tabličnega računalnika ali pametnega telefona tiskate s tiskalnikom v pisarni. Tako lahko natisnete pomembno e-poštno sporočilo takoj, ko si ga ogledate, ali zajamete fotografijo idej, zapisanih na belo tablo, ter delite natisnjene kopije s sodelavci. Uživajte v svobodi tiskanja, pri katerem vam ni treba sedeti za mizo.

VEČ O TEM

Pametnejši načini dela

Delajte s hitrejšim tiskanjem, brez težav projicirajte svoje predstavitve ter optično prebirajte in tiskajte, kadar niste v pisarni.

Nizki skupni stroški lastništva

Z Epsonovo tehnologijo boste lahko denar prihranili vsak dan, z vodeno tiskalno storitvijo pa boste pospešili svoje delo.

Ohranjanje pripravljenosti zaposlenih na sodelovanje

Svojemu osebju omogočite nove pametne načine skupne rabe informacij, Epsonove rešitve pa bodo omogočile, da naredite več.

Pomagajte zaščititi prihodnost planeta

V podjetju Epson razumemo pomen podpiranja bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Stopite v stik z nami

Če želite več informacij o poslovnih rešitvah, se obrnite na nas in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Spremenite katero koli poslovno okolje

Znižajte stroške tiskanja

Naši tiskalniki WorkForce Pro RIPS vam pomagajo povečati storilnost tako, da boste porabljali manj denarja za potrošni material in manj časa za vzdrževanje – kar pomeni, da boste lahko delali nemoteno. Ko prenehate uporabljati laserske tiskalnike, lahko zmanjšate porabo energije do 96 %, količino odpadkov do 99 %4 in emisije CO2 do 92 %5, ne da bi pri tem trpela hitrost ali kakovost.

Delajte na poti

Tiskajte, optično prebirajte in projicirajte na poti z lahkimi, kompaktnimi mobilnimi optičnimi bralniki, tiskalniki in rešitvami za prikaz.

Naj informacije krožijo

Z rešitvami optičnega branja, ki jih je mogoče konfigurirati za samodejno poimenovanje ter organizacijo dohodnih datotek, lahko učinkovito upravljate, obdelujete in usmerjate dokumente. Funkcija preskakovanja zaznavanja podajanja dveh listov pomeni, da lahko hitro obdelujete težavne dokumente, kot so ovojnice in samolepilni listi. Poleg tega naprave za reprodukcijo zgoščenk omogočajo shranjevanje podatkov na medije CD, DVD in BD, kjer bodo zdržali do 100 let brez potrebe po ponovnem zapisovanju.

Organizirajte pisarno

Izdelujte močne in trajne nalepke na širokem naboru trakov in s širokim naborom barv besedila. Naprave za izdelavo nalepk LabelWorks pomagajo zagotoviti, da bodo poročila, sredstva, dokumenti in kabli pravilno označeni ter da jih bo enostavno najti.

Hitro tiskanje velikih količin

Visokokakovostne dokumente tiskajte pri izjemno visokih hitrostih do 100 slik na minuto s tiskalnikom WorkForce Enterprise, zanesljivo in okolju prijazno barvno večnamensko napravo A3 z dodatnim orodjem za zaključevanje tiskanja, ki je primerna za majhne delovne skupine in oddelke.

Učinkoviteje spodbujajte in sodelujte

Z našimi rešitvami za prikaz smo ljudem poenostavili sodelovanje pri dokumentih, skupno rabo datotek in pretvarjanje običajnih sestankov v sodelovalne. Velikost slike lahko povečate do 100 palcev za prostore skoraj vseh velikosti, tako da ima vsakdo v prostoru najboljši pogled ter omogočeno interakcijo, skupno rabo in razpravo v polni visoki ločljivosti brez uporabe računalnika.

Naj vaša vsebina šteje

Na novo definirajte projekcije v podjetju, kar vam omogoča naša zmogljiva, a cenovno ugodna serija montažnih projektorjev, EB-5500. Svojo vsebino predstavite na jasen način v različnih svetlobnih pogojih, kar omogoča enako visoka bela in barvna svetilnost, ki znaša 5500 lm – do trikrat svetlejša kot pri konkurenčnih modelih DLP z 1 vezjem3.

Izdelki

Odkrijte Epsonov širok nabor poslovnih tiskalnikov, večnamenskih naprav, optičnih bralnikov, projektorjev in več.

Študije primerov

Previous Next

Viri

Odkrijte širok nabor virov, vključno s članki, informacijskim gradivom in brošurami, ki vsebujejo informacije o Epsonovih izdelkih, rešitvah ter tržnih trendih.

Več o tem

Novice in dogodki

Ostanite na tekočem z najnovejšimi novicami iz podjetja Epson in odkrijte, katerih dogodkov se bomo udeležili v prihodnosti.

Rezultati filtriranja

Previous Next

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Več o tem

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o poslovnih rešitvah, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z »*«, so obvezna.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
(označite vse možnosti, ki veljajo za vas)
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.

Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Odstrani iz primerjave

BROŠURA

Delovno mesto prihodnosti

Prenesite e-vodič o delovnem mestu prihodnosti

BROŠURA

Delovno mesto prihodnosti

Prenesite e-vodič o delovnem mestu prihodnosti

 1. Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017; čas tiskanja prve strani po celonočnem mirovanju v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite www.epson.si/inkjetsaving
 2. Visoka zmogljivost enote črnila s približnim izkoristkom črnila do 84.000 strani. Dejanski izkoristek se lahko razlikuje glede na natisnjene slike in pogoje uporabe. Več informacij je na voljo na spletnem mestu www.epson.eu/pageyield. Namestitvene enote črnila zadostujejo le za podporo zagona tiskalnika. Za običajno delovanje morate kupiti nove enote črnila.
 3. Barvna svetilnost v najsvetlejšem načinu je izmerjena v skladu s standardom IDMS 15.4 v neodvisnem laboratoriju. Barvna svetilnost je odvisna od pogojev uporabe naprave. Najbolje prodajani Epsonovi projektorji s tehnologijo 3LCD v primerjavi z najbolje prodajanimi projektorji s tehnologijo DLP z 1 vezjem na podlagi podatkov o prodaji v okviru raziskave PMA za obdobje od decembra 2015 do novembra 2016.
 4. Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite www.epson.si/inkjetsaving
 5. Na podlagi pridobivanja in obdelave surovin ter izdelave potrošnega materiala. Preizkušeno po Epsonovi metodologiji: 1. Izračun predstavlja le izpuste CO2 kot globalno obremenitev okolja. 2. Rezultati izračuna temeljijo na lastni izjavi. (Potrditev tretje osebe ni prejeta). 3. Uporabljamo koeficient CO2 (kg-CO2/enoto), objavljen v zbirki podatkov JEMAI »LCA Pro«.
 6. Laserski tiskalniki z zmogljivostjo 45–55 strani na minuto običajno porabijo 1500 W, tiskalnik WorkForce Enterprise pa ima nizko porabo energije, ki znaša 180–320 W in tiska s hitrostjo do 100 slik na minuto.
 7. Največji tržni delež za projektorje s 500 lumni in več. (Raziskavo je izvedlo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje od leta 2001 do leta 2016).
 8. Raziskavo je opravilo podjetje Future Source Consulting Limited za obdobje od leta 2001 do leta 2015.