SODELOVANJE
V PROSTEM ČASU

Tehnološke rešitve za prostočasne dejavnosti

Področje prostega časa je pod izrednim pritiskom oseb, ki jim služi. Potrošniki zahtevajo več od svojega oddiha in hočejo, da vsaka izkušnja postane točka pogovora, družabna izmenjava in občutek dosežka. Epsonove tehnologije pripomorejo k temu, da vsak obisk postane nekaj posebnega. Od učinkovitosti zalednih služb do pridobivanja konkurenčne prednosti, naše inovativne rešitve vas bodo podpirale pri zagotavljanju celovitih izkušenj, s katerimi bodo stranke vedno zadovoljne.

Ustvarite novo uporabniško izkušnjo

Uporabite inovativno tehnologijo, s katero boste vodili, izobraževali in naredili vtis na uporabnike.

Ustvarite novo uporabniško izkušnjo

Ustvarite izkušnjo, ki je stranke ne bodo hotele nikoli pozabiti, najsi bodo v čakalni vrsti, sodelujejo, zahtevajo storitev ali informacije. Uporabite inovativno tehnologijo, s katero jih boste vodili, izobraževali in nanje naredili vtis.

Navdušite stranke z Epsonovim laserskim montažnim projektorjem, ki lahko na tleh, zidovih, stavbah ali razstavnih predmetih prikaže slike velikosti do 1000 palcev, da združi fizično z virtualnim, pa naj gre za poglobljen izobraževalni prostor ali veččutno izkušnjo 4D.

Kjerkoli lahko zabavate s prilagodljivo namestitvijo z rešitvami, primernimi celo za najbolj zahtevne stavbe. Projekcije lahko zavrtite za 360 stopinj v vse smeri tako vodoravno, navpično kot rotacijsko, projicirate pa lahko tudi v pokončnem načinu.

Priskrbite novo perspektivo z Epsonovimi pametnimi očali Moverio. Uporabite razširjeno resničnost, da poustvarite prizore v 3D, dodate plasti informacij in vizualizirate pripoved, da lahko uporabniki atrakcije izkusijo interaktivno.

Ponudite samoodkrivanje in iskanje poti z Epsonovimi interaktivnimi zasloni, ki so odlični za informacijske točke, izobraževalne dejavnosti ter vizualne poudarke, ki uporabnike spodbujajo k premikanju in odkrivanju.

Izdelajte atrakcije po meri s prilagojenimi fotografijami, karticami, umetnostnimi izdelki in drugimi tiskanimi izdelki z dodano vrednostjo za prodajo na ključnih transakcijskih mestih z Epsonovimi proizvodnimi tiskalniki SureLab.

Kjerkoli zagotovite storitve z Epsonovim naborom prenosnih tiskalnikov računov za zaposlene na poti. Opravljajte transakcije, medtem ko dodajate vrednost in priročnost uporabnikovem popotovanju.

Vlagajte v prihodnost

Organizacije prostočasnih aktivnosti morajo najti nove načine, da bodo v dobi opolnomočenega potrošnika pritegnile in ohranile uporabnike.

Vlagajte v prihodnost

Organizacije prostočasnih aktivnosti morajo najti nove načine, da bodo v dobi opolnomočenega potrošnika pritegnile in ohranile uporabnike. Z zagotavljanjem boljše storitve za stranke pospešite zamudne postopke in prihranite denar.

Izboljšajte svojo izkušnjo z novo in vznemirljivo vsebino, zahvaljujoč Epsonovim pametnim očalom Moverio. So trpežna in nudijo dolgo življenjsko dobo baterije za obsežno uporabo ter možnosti za preprosto upravljanje inventarja. Vsak dan oživite svoj razširjeni svet.

Zanašajte se na boljšo učinkovitost serije WorkForce Pro, ki se ponaša z večnamenskimi tiskalniki in pametnimi optičnimi bralniki. Pametne funkcije izboljšujejo potek dela in zagotavljanje storitev, medtem ko učinkovitejše upravljanje dokumentov zmanjša prekinitve.

Naredite vtis z Epsonovimi tiskalniki velikega formata SureColor in ustvarite privlačne natise z visoko ločljivostjo, ki okrepijo vaše promocije ter dejavnosti – in tako spodbudite prodajo.

Na zahtevo izdelajte vstopnice in prepustnice z Epsonovimi tiskalniki za nalepke ColorWorks. Po meri ustvarite privlačne barvne vstopnice, prepustnice in identifikacijske značke, da izboljšate vizualno identifikacijo.

Uživajte v zanesljivosti po načelu »priključi in pozabi« z laserskim projektorjem, ki zagotavlja do 12.000 ur/pet let delovanja brez vzdrževanja1. Odličen za težko dostopne digitalne predstavitve.

Uživajte v rezultatih

Ustvarjanje pomembnega sodelovanja z vsakim uporabnikom zahteva prilagojene, a vključujoče atrakcije.

Uživajte v rezultatih

Ustvarjanje pomembnega sodelovanja z vsakim uporabnikom zahteva prilagojene, a vključujoče atrakcije. Ustrezna tehnologija lahko odpravlja pomisleke in pomaga graditi izkušnje, ki večajo število vaših uporabnikov.

Bodite korak pred konkurenco tako, da uporabnikom omogočite osebnega vodiča ali pa vstop v alternativno resničnost. Epsonova pametna očala Moverio lahko v celoti prilagodite svoji atrakciji in potrebam vaših gostov.

Izboljšajte način učenja tako, da strankam omogočite neposredno interakcijo z vsebino prek zmogljivosti zaslonov na dotik. Z našimi interaktivnimi zasloni lahko prikazujete sliko do velikosti 100 palcev, tako da imajo vsi najboljši pogled, mlajše občinstvo pa lahko dodaja opombe s prsti ali pisali.

Uporabnikom omogočite, da se vživijo v večpredstavnostne vsebine, ki jih lahko prilagodite različnim občinstvom. Z možnostjo izboljšave 4K Epsonovi montažni projektorji ponujajo izjemno ustvarjalno svobodo in novo raven izkušnje.

Zadovoljite več uporabnikov z vedno posodobljenimi informacijami in hitro opravljenimi storitvami. Ljudem je mar za podrobnosti in želijo biti obveščeni, zato so naši tiskalniki za nalepke, tiskalniki WorkForce in poslovni optični bralniki odločilni pri pospeševanju administracije.

Odkrijte, koliko bi lahko prihranili pri tiskanju s prehodom na Epson.

Uporabite naše računalo za skupne stroške lastništva.

VEČ O TEM

Zaščitite prihodnost planeta

Razumemo, kako pomembno je biti bolj trajnosten za prihodnje generacije.

Zaščitite prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj trajnostnega planeta za prihodnje generacije, zato svoje rešitve za tiskanje razvijamo tako, da so kar se da okolju prijazne.

Izpolnite svoje okoljske cilje

z do 99 % manj odpadkov zaradi sistema z zamenljivim kompletom črnil (RIPS) naprav WorkForce Pro, porabite do 96 % manj energije s tiskalniki WorkForce Pro5 in podvojite hitrost tiskanja ob polovični porabi energije s serijo WorkForce Enterprise6.

Prihranite elektriko in zmanjšajte izpuste CO2 z modeli WorkForce Pro, ki porabijo do 96 % manj energije kot laserski tiskalniki in laserski kopirni stroji2.

Zmanjšajte porabo energije z varčevalnim načinom pri rešitvah za interaktivni prikaz in podaljšajte življenjsko dobo žarnice.

Zmanjšajte ogljikov odtis z optičnimi bralniki, ki ne potrebujejo časa za ogrevanje, in zmanjšajte porabo energije z vgrajeno tehnologijo ReadyScan.

5 preprostih korakov do bolj trajnostne evropske prihodnosti

En del tehnologije naenkrat

PRENESITE INFORMACIJSKO GRADIVO

 

Oglejte si, koliko bi lahko prihranili

Z našim računalom izračunajte prihranke pri elektriki in CO2, ki bi jih lahko dosegel tiskalnik WorkForce Pro.

 
  • Do 92 % manj CO2 kot laserski tiskalniki3
  • Do 96 % manj energije kot laserski tiskalniki2
  • Do 94 % manj odpadkov kot laserski tiskalniki2
  • Do 3,5-krat hitrejši kot laserski tiskalniki2
 

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Servis in podpora

Standardna garancija

Poiščite več informacij o Epsonovih garancijah.

Servis na mestu uporabe

Spoznajte več informacij o vaših možnostih servisiranja, če jih potrebujete, vključno s podporo na mestu uporabe.

Podpora

Potrebujete pomoč? Za uporabne in kontaktne informacije obiščite našo stran za podporo.

Registracija

Zahvaljujemo se vam za nakup Epsonovega izdelka in za čas, ki ste si ga vzeli, da ga registrirate.

Preverite garancijo

Preverite garancijo svoje naprave.

Promocija podaljšane garancije

3-letna podaljšana garancija za izbrane Epsonove tiskalnike.

 

Rešitve za najem

Spoznajte različne načine uporabe Epsonovih izdelkov prek najema.

Tiskajte in prihranite

Prihranite čas in denar z Epsonovo rešitvijo Print & Save.

Print365

Tiskajte, kolikor želite – brez težav in skritih stroškov.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Pričakujte več od svojega projektorja

Povečajte učinkovitost svojega projektorja

Izkoristite Epsonove posebne programske rešitve za povečanje učinkovitosti projektorja ter si zagotovite večjo zmogljivost, zanesljivejše delovanje in boljši nadzor. Kot vodilni proizvajalec projektorjev na svetu4 razumemo potrebo po ustreznih rešitvah projiciranja, ki omogočajo prilagojen, preprost in učinkovit način predstavitve, kjer koli želite.

VEČ O TEM

Rešitve za poslovno upodabljanje

Širok nabor rešitev za vse vrste podjetij

Epsonove naprave so združljive s programskimi storitvami in rešitvami, ki lahko resnično pomagajo izboljšati potek dela, nadzorovati stroške, povečati učinkovitost ter omogočajo preprosto integracijo naprav v nenehno spreminjajočih se okoljih.

VEČ O TEM

Zabavajte v velikem obsegu

S fiksno projekcijo ali izposojo za prizorišča spodbudite občutke in povedite občinstvo v drugo dimenzijo. Uporaba številnih Epsonovih montažnih projektorjev, združenih z zlivanjem robov, vam omogoča, da prikažete poglobljene slike na veliko večjih območjih, s čimer za uporabnike ustvarite osupljive in atmosferske izkušnje. Tudi v zaprtih prostorih lahko poustvarite prav vsako podrobnost in prilagodite večpredstavnostno vsebino svojemu občinstvu.

Postanite vrhunski pripovedovalec

Epsonova funkcija iProjection poenostavlja povezovanje naprave z operacijskim sistemom iOS ali Android z Epsonovo rešitvijo za prikaz z omogočeno uporabo omrežja, tako da lahko brezžično projicirate slike, dokumente in spletne strani. Gre za preprost in zelo učinkovit način predstavitve z dotikom zaslona. Izberete lahko tudi vgrajeno tipko za dodajanje opomb, ki omogoča uporabo pisala, označevalnikov ali radirke z možnostmi barv in prosojnosti, tako da boste resnično dobro prikazali, kar želite povedati.

Spodbujajte dejavno odkrivanje

Vaše prizorišče je prazno platno za razvoj celovite prostočasne izkušnje, ki povezuje občinstvo in atrakcije. Digitalna predstavitev vam omogoča, da v realnem času zagotavljate vedno posodobljene informacije, vse od načrtovanih dogodkov in namembnih krajev do menijev ter razvedril. Epsonovi interaktivni zasloni so primerni tudi za digitalno dejavne stranke, ki želijo biti del samoodkrivanja ali preizkusiti svoje znanje.

Ustvarite novo uporabniško izkušnjo

Uporabite inovativno tehnologijo, s katero boste vodili, izobraževali in naredili vtis na uporabnike.

Vlagajte v prihodnost

Organizacije prostočasnih aktivnosti morajo najti nove načine, da bodo v dobi opolnomočenega potrošnika pritegnile in ohranile uporabnike.

Uživajte v rezultatih

Ustvarjanje pomembnega sodelovanja z vsakim uporabnikom zahteva prilagojene, a vključujoče atrakcije.

Zaščitite prihodnost planeta

Razumemo, kako pomembno je biti bolj trajnosten za prihodnje generacije.

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Stopite v stik z nami

Če želite več informacij o poslovnih rešitvah, se obrnite na nas in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Zaženite svojo evolucijo

Naj vsaka podrobnost šteje

Spremenite vstopnice, prepustnice in zapestnice v spominke blagovne znamke ali promocijske spominke. Epsonovi tiskalniki za nalepke ColorWorks zagotavljajo barvno tiskanje na zahtevo, tako da lahko podrobnosti preprosto prilagodite svojemu okolju, dogodku ali razstavi in tiskate na več vrst medijev.

Naj obiskovalci igrajo aktivno vlogo

Epsonovi interaktivni zasloni so ustvarjeni za iskanje poti in sodelovanje. Uporabite jih na informacijskih točkah in v učnih prostorih, da bodo obiskovalci lahko sami raziskovali ter bili del tematskih dejavnosti s pomočjo zaslona na dotik, ki ga lahko uporabljajo s prsti ali z zagotovljenimi odzivnimi pisali.

Prikažite svojo domišljijo

Prenesite celotne sobe v druge svetove. Epsonovi montažni projektorji lahko ustvarijo vznemirljive prikaze v izboljšani kakovosti 4D in na vašo stavbo projicirajo velike projekcije, pripovedi ali druge učinke za veččutno izkušnjo, ki ji ni para.

Hitro in zanesljivo tiskanje računov

Epsonovi tiskalniki računov so zasnovani za prilagajanje najbolj zahtevnim maloprodajnim okoljem. TM-T88VI je vrhunski tiskalnik računov s hitrim tiskanjem, visoko zanesljivostjo in naprednimi funkcijami, ki omogoča hkratno podporo za mobilne, spletne ter računalniške sisteme POS.

Ponudite želene storitve

Epson skrbi za potrebe vaših zalednih pisarn, najsi poslujete v majhnem prostočasnem prostoru, kjer uporabljate sistem z zamenljivim kompletom črnil (RIPS), ali v večjem prostočasnem objektu, kjer uporabljate rešitev za tisk WorkForce Enterprise. V kiosku za prodajo vstopnic na primer optično preberite izpolnjene obrazce za članstvo in jih posredujte glavni pisarni za hitro odobritev ter pozitivno storitev za vaše goste.

Presezite pričakovanja strank

Z Epsonovimi tiskalniki velikega formata lahko izdelujete najkakovostnejše posterje, transparente, natise in še več, tako da ne potrebujete storitev profesionalne tiskarne.

Zagotovite poglobljene izkušnje

Epsonova prosojna pametna očala Moverio omogočajo, da razširjena vsebina poglobljeno prekrije resnični svet, kar naredi kulturo, dogodke, prizorišča in oglede tovarn veliko bolj dostopne in vznemirljive.

Ustvarite posamezne zgodbe

Ustvarite prilagojene fotografije, certifikate in kartice uporabnikove izkušnje. Epsonovi tiskalniki fotografij SureLab ustvarjajo vizualne zgodbe, ki jih lahko uporabniki obdržijo in delijo.

Izdelki

Študije primerov

Previous Next

Viri

Poiščite širok nabor virov za prosti čas. Ti vključujejo članke, študije primerov, informacijska gradiva in brošure, ki vsebujejo informacije o Epsonovih izdelkih, rešitvah ter tržnih trendih.

VEČ O TEM

Novice in dogodki

Ne glede na to, ali vas zanimajo uvodni seminarji, tečaji programiranja in vzdrževanja ali izobraževanje operaterjev, bodo naši strokovnjaki z veseljem delili svoje znanje z vami ter vašim osebjem.

Rezultati filtriranja

Previous Next

Trenutno ni sejmov ali dogodkov.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Več o tem

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah za prosti čas, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z »*«, so obvezna.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
(označite vse možnosti, ki veljajo za vas)
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah, ponudbah in dogodkih.

  1. Velja za modele: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
  2. Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite www.epson.si/inkjetsaving
  3. Na podlagi pridobivanja in obdelave surovin ter izdelave potrošnega materiala. Preizkušeno po Epsonovi metodologiji: 1. Izračun predstavlja le izpuste CO2 kot globalno obremenitev okolja. 2. Rezultati izračuna temeljijo na lastni izjavi. (potrditev tretje osebe ni prejeta). 3. Uporabljamo koeficient CO2 (kg-CO2/enoto), objavljen v zbirki podatkov JEMAI »LCA Pro«.
  4. Raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje 2001–2015.
  5. Tematski park prihodnosti, Attractions Magazine.
  6. Laserski tiskalniki z zmogljivostjo 45–55 strani na minuto običajno porabijo 1500 W, tiskalnik WorkForce Enterprise pa ima nizko porabo energije, ki znaša 180–320 W, in tiska s hitrostjo do 100 strani na minuto. Več informacij je na voljo na spletnem mestu www.epson.eu/pageyield
Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Primerjava izbranih