VRHUNSKA ZMOGLJIVOST, IZJEMNI REZULTATI

Termosublimacijski tiskalniki serije SureColor SC-F

Oglejte si video Več o tem

VRHUNSKA ZMOGLJIVOST, IZJEMNI REZULTATI

Če iščete tiskalnik za tiskanje neposredno na oblačila, ki ponuja najvišjo kakovost in veliko storilnost, je Epsonov SureColor SC-F2100 kot nalašč.

Oglejte si video Več o tem

Natančna zasnova za enostavno delovanje

Prihranite čas in denar z izdelavo visokokakovostnih natisov na mehke transparente, športna oblačila, tekstil, promocijske elemente, dodatke in pripomočke na tkaninah, oblačilih ter trdih podlagah. Vse izdelke v celoti oblikuje in izdeluje družba Epson ter tako poskrbi za zanesljivost brez primere, enostavno delovanje in nizke obratovalne stroške. Črnilo UltraChrome DS zagotavlja živahne natise, naša vrhunska tehnologija tiskalnih glav pa poskrbi za kar najkrajši čas nedelovanja in kar največjo produktivnost.

Kakovostne rešitve za vrsto produkcijskih ravni

S serijo SureColor F lahko vedno znova dosežete sijajne rezultate. Kos je tako majhnim kot srednjim tiskarskim serijam, ki izpolnjujejo najvišje zahteve glede kakovosti za poliestrsko blago in promocijske izdelke, ne da bi bila potrebna poprejšnja obdelava. Visokozmogljive tiskalne glave PrecisionCore TFP so jedro naših tiskalnikov. Razvite so za izjemno kakovost in hitro tiskanje, dopolnjujejo pa jih naša termosublimacijska črnila. Ta črnila so posebej razvita skupaj s prenosnim papirjem in zagotavljajo odličen izpust črnil na vrsto različnih predmetov.

Vsestranska rešitev za vaše produkcijske potrebe

Celovita rešitev za visokokakovostno tkanino

Pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot s široko barvno paleto in visokokakovostnimi rezultati. Serija termosublimacijskih tiskalnikov SureColor SC-F modnim oblikovalcem in poslovnežem omogoča barvno stabilnost ter črne odtenke v visoki ločljivosti, poleg tega pa je vzdrževanje teh tiskalnikov enostavno in hitro. Zato je ta serija idealna za dinamično in zahtevno proizvodnjo širokega nabora tekstila, ne glede na to, ali tiskate na eno oblačilo za modno revijo ali več izdelkov.

Izjemna kakovost, široka uporaba

Z našimi termosublimacijskimi tiskalniki serije SureColor SC-F lahko svoji ustvarjalnosti pustite prosto pot. Ustvarjajte modne izdelke, športna oblačila, tekstilne izdelke za dom, transparente in promocijsko blago hitro, kakovostno ter zanesljivo. Nabor vključuje tudi Epsonovo prvo rešitev termosublimacijskega tiskanja SC-F9400H z rožnatim in rumenim fluorescentnim črnilom.

Popolna rešitev za tisk na tekstil

Vsak element serije SureColor SC-F ima nadvse pomembno vlogo pri zagotavljanju Epsonove celovite rešitve za popolno barvno tiskanje.

Črnilo Epson UltraChrome DS

Z globoko gostoto črne barve, zasnovano posebej za tekstil, lahko uporabniki tiskajo živahne barve, goste sence z bolj nevtralnimi odtenki in sivine, ki jih je mogoče enostavno nadzirati.

Epson Edge Print

Programska oprema Epson Edge Print zagotavlja izboljšan nadzor rezultatov tiskanja. Preprosto namestite strojno opremo in programsko opremo RIP ter si zagotovite dostop do funkcij, ki vključujejo predogled, vročo mapo, kopiranje, prirezovanje, sestavljanje in razporejanje ter korake in ponovitve.

Izjemni rezultati pri vsaki uporabi

Vsi deli tiskalnika SureColor SC-F2100 so natančno izdelani, kar zagotavlja kakovost. Naš vrhunski inženiring skupaj s programsko opremo Epson zagotavlja dosledno živahne visokokakovostne rezultate, tako da se boste lahko posvetili rasti podjetja.

Več o tem

Usklajena rešitev tiskanja

Vsak posamezni vidik tiskalnika SureColor SC-F2100 je bil skrbno načrtovan, da zagotavlja kakovost na posamezni stopnji postopka tiskanja:

  • Tiskalna glava PrecisionCore TFP za dosledno osupljive rezultate
  • Večtočkovno tiskanje in širša barvna paleta za izboljšano reprodukcijo slik
  • Bel in barvni način dvojnega tiskanja za večjo zmogljivost
  • Kroženje belega črnila za hiter zagon
  • Podpora za profila RGB in CMYK ne glede na način dela

Vedno izjemna kakovost

Če iščete tiskalnik za tiskanje neposredno na oblačila (DTG), ki zagotavlja vrhunsko kakovost in omogoča visoko storilnost, je Epsonov tiskalnik SureColor SC-F2100 prava izbira.

Več o tem

Popolna rešitev za tisk na tekstil

Vsak del serije SureColor SC-F je zasnovan tako, da igra ključno vlogo pri zagotavljanju popolne rešitve za barvno tiskanje.

Črnilo Epson UltraChrome DG

Visoka kakovost: Tiska na temne tkanine, saj je belo črnilo trpežno in ne razpoka. ECO PASSPORT združenja OEKO-TEX®: Epsonovemu črnilu UltraChrome DG je bil podeljen certifikat Eco Passport. Prilagodljiv: Tiska neposredno na tkanino in ima širok barvni razpon.

Garment Creator

Z našo programsko opremo Garment Creator je oblikovanje in ustvarjanje privlačnih natisov povsem enostavno. Enostaven vmesnik in intuitivno krmarjenje vam omogočata shranjevanje vnaprej določenega upravljanja barv in prednastavljenih postavitev, zato je dosledno zagotavljanje vrhunskih rezultatov enostavno.

Odličnost izdelave v industrijskem tiskanju neposredno na blago

Monna Lisa Evo Tre je v celoti integriran sistem za industrijski digitalni tisk na tekstilijah, pri katerem so vse komponente – tehnologija, črnila in inženiring – sestavine postopka Total Solution, ki so ga razvili Epson ter družbi F.lli Robustelli in For.Tex. Monna Lisa Evo Tre s kakovostjo, storilnostjo in prilagodljivostjo izpolnjuje zahteve industrijskega trga na področjih, kot so visoka ter hitra moda, modni dodatki, domače tekstilije in športna oblačila.

Več informacij

Študije primerov

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z »*«, so obvezna

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.