VRHUNSKA ZMOGLJIVOST, IZJEMNI REZULTATI

Termosublimacijski tiskalniki serije SureColor SC-F.

OGLEJTE SI VIDEO VEČ O TEM

VRHUNSKA ZMOGLJIVOST, IZJEMNI REZULTATI

Če iščete tiskalnik za tiskanje neposredno na oblačila (DTG), ki zagotavlja vrhunsko kakovost in omogoča visoko storilnost, je Epsonov tiskalnik SureColor SC-F2100 prava izbira.

OGLEJTE SI VIDEO VEČ O TEM

Natančna zasnova za enostavno delovanje

Prihranite čas in denar z izdelavo visokokakovostnih natisov na mehke transparente, športna oblačila, tekstil, promocijske elemente, dodatke ter pripomočke na tkaninah, oblačilih in trdih podlagah. Vse izdelke v celoti oblikuje in izdeluje podjetje Epson ter tako poskrbi za zanesljivost brez primere, enostavno delovanje ter nizke obratovalne stroške. Črnilo UltraChrome DS zagotavlja živahne natise, naša vrhunska tehnologija tiskalnih glav pa poskrbi za minimalni čas nedelovanja in maksimalno produktivnost.

Izjemna kakovost, široka uporaba

Z našimi termosublimacijskimi tiskalniki serije SureColor SC-F lahko svoji ustvarjalnosti pustite prosto pot. Ustvarjajte modne izdelke, športna oblačila, tekstilne izdelke za dom, transparente in še veliko več hitro, kakovostno ter zanesljivo.

VEČ O TEM

Visoka storilnost in kakovost

S to serijo tiskalnikov lahko dosežete izjemne rezultate v rekordnem času. Izdelujte majhne ali srednje velike natise, ki izpolnjujejo zahteve glede najvišje kakovosti za poliestrske tkanine, pri čemer predhodna obdelava ni potrebna. Visokozmogljive tiskalne glave PrecisionCore TFP predstavljajo bistvo naših tiskalnikov. Zagotavljajo izjemno kakovost pri hitrem tiskanju in odlično delujejo z našimi črnili UltraChrome DS, kot tudi z drugimi črnili. Ta posebna črnila so natisnjena na papir za prenos, ki je v postopku toplotne ali prenosne obdelave segret na približno 195 °C in nato v 60 sekundah položen na poliestrsko tkanino.

Popolni za proizvodnjo in izdelavo prototipov

Te tiskalnike uporabite za hitro in zanesljivo izdelavo vzorčnih barvnih kartic.

Celovita rešitev za visokokakovostno tkanino

Pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot s široko barvno paleto in visokokakovostnimi rezultati. Serija termosublimacijskih tiskalnikov SureColor SC-F modnim oblikovalcem in poslovnežem omogoča barvno stabilnost ter črne odtenke v visoki ločljivosti, poleg tega pa je vzdrževanje teh tiskalnikov enostavno in hitro. Zato je ta serija idealna za dinamično in zahtevno proizvodnjo širokega nabora tekstila, ne glede na to, ali tiskate na eno oblačilo za modno revijo ali več izdelkov.

Popolna rešitev za tisk na tekstil

Vsak del serije SureColor SC-F je zasnovan tako, da igra ključno vlogo pri zagotavljanju popolne rešitve za barvno tiskanje.

Črnilo Epson UltraChrome DS

Zdaj vsebuje črno črnilo HDK z izjemno gostoto črne barve, zasnovano posebej za tekstil; uporabniki lahko tiskajo žive barve, goste sence z bolj nevtralnimi odtenki in sivine, ki jih je mogoče enostavno nadzirati.

Epson Edge Print

Programska oprema Epson Edge Print zagotavlja izboljšan nadzor rezultatov tiskanja. Preprosto namestite strojno opremo in programsko opremo RIP ter si zagotovite dostop do funkcij, kot so Predogled, Vroče držalo, Kopiranje, Prirezovanje, Sestavljanje ter Koraki in ponovitve.

Izjemni rezultati pri vsaki uporabi

Deli tiskalnika SureColor SC-F2100 so bili izdelani izjemno natančno, da lahko zagotovijo kakovost. Naša vrhunska zasnova v kombinaciji z lastno razvito programsko opremo dosledno zagotavlja živobarvne, visokokakovostne in izjemne rezultate tiskanja, tako da se lahko osredotočite na poslovanje.

VEČ O TEM

Usklajena rešitev tiskanja

Vsak posamezni vidik tiskalnika SureColor SC-F2100 je bil skrbno načrtovan, da zagotavlja kakovost na posamezni stopnji postopka tiskanja:

 • Tiskalna glava PrecisionCore TFP za dosledno osupljive rezultate
 • Večtočkovno tiskanje in širša barvna paleta za izboljšano reprodukcijo slik
 • Bel in barvni način dvojnega tiskanja za večjo zmogljivost
 • Izboljšano kroženje belega črnila za hiter začetek
 • Podpora za profila RGB in CMYK ne glede na način dela

Vedno izjemna kakovost

Če iščete tiskalnik za tiskanje neposredno na oblačila (DTG), ki zagotavlja vrhunsko kakovost in omogoča visoko storilnost, je Epsonov tiskalnik SureColor SC-F2100 prava izbira.

VEČ O TEM

Popolna rešitev za tisk na tekstil

Vsak del serije SureColor SC-F je zasnovan tako, da igra ključno vlogo pri zagotavljanju popolne rešitve za barvno tiskanje.

Črnilo Epson UltraChrome DG

Visoka kakovost: Tiska na temne tkanine, saj je belo črnilo trpežno in ne razpoka. ECO PASSPORT združenja OEKO-TEX®: Epsonovemu črnilu UltraChrome DG je bil podeljen certifikat Eco Passport. Prilagodljiv: Tiska neposredno na tkanino in ima širok barvni razpon.

Garment Creator

Z našo programsko opremo Garment Creator je oblikovanje in ustvarjanje privlačnih natisov povsem enostavno. Enostaven vmesnik in intuitivno krmarjenje vam omogočata shranjevanje vnaprej določenega upravljanja barv in prednastavljenih postavitev, zato je dosledno zagotavljanje vrhunskih rezultatov enostavno.

Študije primerov

  Kontaktirajte nas

  Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

  Polja, označena z »*«, so obvezna.

  Izpolnite to polje
  Izpolnite to polje
  Izpolnite to polje
  Izpolnite to polje
  Izpolnite to polje
  Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.

  1. Pri uporabi dvojnega barvnega načina; uporablja se samo za bele majice. Tiskalniki serije SureColor SC-F so certificirani v skladu s standardom Oeko-Tex Standard 100 za človeške ekološke zahteve za izdelke I. razreda za najstnike, otroke ter dojenčke in malčke do starosti 36 mesecev. Oeko-Text Standard 100 določa merila za preizkušanje za škodljive snovi v tekstilu. Ta standard je izdalo Mednarodno združenje za raziskovanje in preizkušanje na področju tekstilne ekologije (Oeko-Tex).