PRENOSNI OPTIČNI BRALNIKI

Ustvarite mobilno pisarno s podporo vodilnega globalnega podjetja na področju rešitev za optično branje. Epsonova serija prenosnih poslovnih optičnih bralnikov je razvita za čim večjo učinkovitost delovanja, zato je idealna rešitev za terenske delavce ter prilagodljiva ali prostorsko omejena delovna okolja.

Prenesite brošuro

Zajemite vse podrobnosti

Prenosni optični bralniki A4 za preprosto in učinkovito upravljanje dokumentov na poti ali v prostorsko omejenih delovnih okoljih.

Kompaktni

Kot nalašč za sprejemne pisarne, kjer primanjkuje prostora in je učinkovita obdelava dokumentov nujna. Epsonovi optični bralniki so namenjeni zajemu obrazcev, računov in vizitk za učinkovito evidentiranje.

Optično branje kjer koli

Z Epsonovimi prenosnimi rešitvami za optično branje optično preberite vse, kar potrebujete, tudi ko ste na poti. Te kompaktne in lahke naprave je preprosto prenašati ter uporabljati zunaj pisarne, vsi modeli pa so optimizirani za hitre in natančne rezultate.

Več informacij

Izjemna organiziranost

Ne glede na to, kje delate, boste lahko optično prebrali vse, kar potrebujete. Vključenih je več paketov programske opreme, ki vam pomaga izboljšati storilnost in avtomatizirati postopke.

Več informacij

Prilagodljivi

Optično berite medije debeline od 35 gsm do 270 gsm. Z modeloma WorkForce DS-310 in DS-360W, ki imata priročen samodejni podajalnik dokumentov za 20 listov, lahko optično berete tudi manjše serije dokumentov.

Več informacij

Možnosti napajanja in Wi-Fi

Epsonovi prenosni optični bralniki omogočajo uporabo več različnih vrst virov napajanja. Izbirajte med običajnim vtičem ali kablom USB ali pa uporabite vgrajene litij-ionske baterije pri modelih ES-60W, DS-80W in DS-360W za kar najbolj preprosto optično branje.

Vgrajeni funkciji Wi-Fi in Wi-Fi Direct modelov ES-60W, DS-80W ter DS-360W omogočata zajem in usmerjanje dokumentov neposredno iz pametnih telefonov ter tabličnih naprav, brez potrebe po povezovanju kablov.

Epson DocumentScan

Prenesite aplikacijo iz trgovine App Store POIŠČITE v trgovini Google Play

Glavne prednosti

 • Ker gre za izdelke, ki so med najlažjimi v svojem razredu, je optične bralnike, kot sta WorkForce DS-70 in DS-80W, preprosto prenašati v torbah ali kovčkih.
 • Serija prenosnih optičnih bralnikov WorkForce s hitrostmi do 25 strani na minuto omogoča hitro in preprosto optično branje kjer koli.
 • Epsonovi prenosni optični bralniki omogočajo uporabo več različnih vrst virov napajanja. Izbirajte med običajnim vtičem ali kablom USB ali pa uporabite vgrajene litij-ionske baterije, ki so na voljo pri izbranih modelih.
 • Nov zaslon LCD definira delovna opravila.
 • Ker uporabljajo tipalo CIS, ni nobenega ogrevanja. V trenutku lahko pričnete z optičnim branjem.
 • Neprekinjeno optično branje z načinom samodejnega podajanja, ki pospeši postopek optičnega branja.
 • Nabor rešitev programske opreme, razvitih za vaše zahteve.
 • Obdela lahko različne vrste medijev od 35 gsm do 270 gsm in dolžine do 1,8 m v načinu optičnega branja dolgega papirja.
 • Kompaktna, lahka in robustna zasnova – do 30 % manjši kot prejšnji modeli1.

Serija ES

Z Epsonovo najmanjšo in najlažjo serijo prenosnih optičnih bralnikov optično berite dokumente ter ustvarjajte dokumente PDF, po katerih je mogoče zlahka iskati. Izkoristite programsko opremo ScanSmart, ki jo je enostavno uporabljati. Delajte na način, ki je najprimernejši za vas, vključno s shranjevanjem v oblikah zapisa JPEG, PDF in PDF/A ter možnostmi za optično branje v mapo, e-pošto, tisk, storitve v oblaku, Windows Word, Excel in PowerPoint.

Programska oprema ScanSmart

Z Epsonovo najnovejšo programsko opremo ScanSmart optično branje, urejanje in shranjevanje dokumentov v treh preprostih korakih še nikoli ni bilo tako preprosto.

Več informacij

Serija DS

S to lahko in kompaktno rešitvijo za optično branje se učinkovito organizirajte ter si uredite pisarno kjer koli.

Za serijo optičnih bralnikov DS je na voljo programska oprema Epson Document Capture Pro, ki ponuja napredne funkcije za poimenovanje, ločevanje ter usmerjanje dokumentov v podjetju in zunaj njega. Ustvarite profile opravil in avtomatizirajte postopke za optimalne poteke dela.

Vključeni napredna programska oprema za optično branje in podpora za gonilnike TWAIN. Datoteke lahko shranjujete v teh oblikah zapisa: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

 • Epsonovo napredno zajemanje
 • Vključitev v delovne procese
 • Prepoznavanje črtnih kod za razvrščanje in poimenovanje dokumentov
 • Območno optično prepoznavanje znakov za poimenovanje dokumentov
Document Capture Pro Document Capture Pro Server
Več informacij

Preberite več o naših drugih serijah poslovnih optičnih bralnikov

Ploski optični bralniki

Zmanjšajte količino papirja v pisarni in izboljšajte postopke obdelave dokumentov z naborom zanesljivih ter vsestranskih ploskih optičnih bralnikov.

Več informacij

Optični bralniki s podajanjem listov

Razveseljevanje in prijetno presenečanje strank z inovativnimi izdelki in storitvami sta šele začetek.

Več informacij

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah, vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.
Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

 • Podpora

  Potrebujete pomoč?

  Za uporabne in kontaktne informacije obiščite našo stran za podporo.

  Več informacij
 1. V primerjavi z modelom Epson WorkForce DS-30.
Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Primerjaj izbrano