NATANČNO OPTIČNO BRANJE, PODROBNI REZULTATI

Z napravami Epson Expression in LaserSoft lahko zajamete vse podrobnosti starih zapisov, fotografij, negativov fotografskega filma in artefaktov v visoki ločljivosti.

Poenostavljeno natančno optično branje

Expression 12000XL je vsestranski in visokoločljivostni optični bralnik velikega formata, ki je zasnovan tako, da je uspešen tudi pri uporabi, ki zahteva branje najmanjših podrobnosti.

Vključena profesionalna programska oprema za izboljšanje slik – LaserSoft SilverFast Ai 8.8 – zagotavlja možnosti obdelave slik, ki so preproste za uporabo, vključno s profesionalnim odstranjevanjem prašnih delcev, zmanjševanjem zrnatosti in popravljanjem odtenkov za doseganje natančnih rezultatov.

Ogled izdelkov

Optični bralnik za grafike A3

Visokokakovostni optični bralnik za grafike velikosti A3 za ostro in natančno slikovno reprodukcijo načrtov, fotografij ter umetniških izdelkov, ki zagotavlja natančne rezultate, kot jih zahtevajo uporabniki.

 • Zelo kakovostno optično branje v formatu A3.
 • Napredne funkcije programske opreme.
 • Optično branje fotografskih filmov.

VEČ O TEM

Epson 12000XL

Diamond

Ostra in natančna reprodukcija slik

Modela Expression 12000XL in 12000XL Pro sta visokokakovostna optična bralnika velikosti A3, zasnovana za izredno natančnost. S tema optičnima bralnikoma je natančno zajemanje medijev do velikosti A3+ povsem preprosto, poleg tega pa so jasne slike in profesionalni rezultati vedno zagotovljeni. Ta serija je odlična za natančno zajemanje podrobnih slik, vključno s starimi zapisi, rentgenskimi slikami1, negativi fotografskega filma, arhitekturnimi načrti, forenzičnimi dokazi in artefakti. Poleg tega sta prilagodljiva in preprosta za uporabo, v primerjavi s prejšnjimi Epsonovimi modeli pa imata nizko porabo energije.

Optimizirajte optično branje

 • Healthcare

  Zdravstvo in zdravstvene rentgenske slike

  Zelo malo optičnih bralnikov je primernih za digitaliziranje filma rentgenskih slik, saj je z zdravstvenega vidika zelo pomembno, da so podrobnosti pravilno prikazane in da se doseže čim boljša barvna globina.

  Z uporabo najnovejše programske opreme lahko zajamete fotografije, negative in rentgenske slike s podrobnostmi v visoki ločljivosti ter v skladu z mednarodnimi standardi, kot je DICOM.

 • Textile Rainbow

  Proizvodnja tekstila

  Natančen prikaz barv je pri proizvodnji tekstila bistvenega pomena. Morebitne napake lahko privedejo do neuporabnih izdelkov, vplivajo na zalogo in povzročijo nepotrebno izgubo materialov.

  SilverFast TexColorAnalyzer in Epsonove optične bralnike je mogoče uporabiti na vseh stopnjah postopka, od oblikovanja do izdelave, saj je z njimi med postopkom izdelave mogoče doseči izredno barvno natančnost ter skladnost z zahtevnimi standardi.

 • Temple and trees

  Fotografija

  Digitalizirajte fotografije in fotografske filme, da poskrbite za njihovo varnostno kopijo ter zaščito. Ne glede na to, ali gre za film, ki ste ga pravkar posneli, pred kratkim najdene stare fotografije ali dragocene predmete, potrebujete rešitev, ki lahko obdela različne medije in še vedno zagotovi zanesljive ter natančne rezultate.

  Nekatere stvari so nenadomestljive, a žal lahko fotografije porumenijo, negativi pa začnejo sčasoma razpadati. Ne glede na to, ali ste fotograf, navdušen zgodovinar ali kustos v muzeju, poskrbite, da se te dragocene podrobnosti ne bodo za vedno izgubile.

 • Forensics

  Pravni in javni sektor

  Ko je v pravni dokumentaciji pomembna vsaka slikovna pika, je treba uporabiti optične bralnike Epson Expression. Z optično gostoto 3,8 Dmax, 48-bitno barvno globino in tehnologijo Epson Micro Step Drive TM je zagotovljena izredna natančnost tudi pri zahtevni uporabi, kot je branje prstnih odtisov pri forenzičnih dokazih.

Epson Expression 12000XL

Expression 12000XL z optično gostoto 3,8 Dmax in 48-bitno barvno globino zagotavlja ostro ter natančno optično branje za celovito reprodukcijo barv, tudi na senčnih območjih. Poleg tega visoka ločljivost (2400 x 4800 pik/palec) in izjemno natančna tehnologija Micro Step Drive uporabnikom omogočata, da tudi najmanjše podrobnosti zajamejo izjemno jasno.

 • TEHNOLOGIJA READYSCAN LED

  Optični bralnik Expression 12000XL uporablja tehnologijo ReadyScan LED – vir svetlobe, ki porabi malo energije, je okolju prijazen in ne potrebuje ogrevanja – kar omogoča izredno odzivno optično branje. Dmax in 48-bitna barvna globina omogočata preprost in dosleden zajem optično prebrane vsebine z izvrstnimi odtenki ter barvno reprodukcijo.

 • VISOKOKAKOVOSTNA REPRODUKCIJA SLIK

  Ločljivost 2400 x 4800 pik/palec, optična gostota 3,8 Dmax in 48-bitna barvna globina omogočajo preprost in dosleden zajem optično prebrane vsebine z izvrstnimi odtenki ter barvno reprodukcijo.

 • OPTIČNO BRANJE RAZNOVRSTNIH FOTOGRAFSKIH FILMOV

  Z optičnim bralnikom Expression 12000XL Pro lahko zajamete prosojne medije z neprekosljivo natančnostjo. Enota podpira široko paleto formatov filmov do velikosti A3+.

 • JASNEJŠE IN OSTREJŠE OPTIČNO PREBRANE SLIKE

  S 6-linijskim naborom tipal CCD z visokim številom slikovnih pik naprava pri optičnem branju zagotavlja odlične podrobnosti pri vsakem prehodu. Sistem s samodejnim ostrenjem lahko samodejno poišče natančno točko žarišča, da doseže še jasnejšo in natančnejšo sliko, lahko pa uporabite možnost ročne nastavitve ostrenja. Gostota 3,8 Dmax in 48-bitna barvna globina omogočata preprost in dosleden zajem optično prebranih slik z izvrstnimi odtenki ter barvno reprodukcijo.

Optimalna kombinacija programske in strojne opreme

Sodelovanje z vodilnim strokovnjakom s področja programske opreme LaserSoft Imaging (ustvarjalec programske opreme SilverFast) doda vrednost in poveča učinkovitost za organizacije, katerim je zajemanje vsebine z največjo natančnostjo najbolj pomembno.

Optično preberite različne medije, vključno z negativi fotografskega filma

Dodatna enota za prosojnice uporabnikom omogoča profesionalno optično branje prosojnih medijev, kot so fotografski filmi in diapozitivi ali njihovi negativi. Tako lahko medije digitalizirate in zaščitite v prvovrstni kakovosti.

Simulirana slika
Yellow car Yellow car
Popravek osvetljenosti ozadja
Prilagodite svetilnost slik, ki so temnejše zaradi osvetlitve ozadja.
Obnovitev barv
Obnovi barve zbledelih fotografij in filmov.
Odstranjevanje prahu
Uporabite funkcijo zaznavanja na podlagi programske opreme, da zmanjšate prisotnost prahu in prask na optično prebranih filmih ter fotografijah.
Zmanjšanje zrnatosti
Ta funkcija zmanjša zrnatost pri optičnem branju filmov.

Preberite več o podobnih Epsonovih izdelkih

WorkForce DS-5500

WorkForce DS-5500

Ploski optični bralnik dokumentov velikosti A4

VEČ O TEM

WorkForce DS-50000

WorkForce DS-50000

Ploski optični bralnik dokumentov velikosti A3

VEČ O TEM

WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

Optični bralnik za izdelavo v formatu A3

VEČ O TEM

Vzpostavite stik z nami še danes

Če želite več informacij o programu, preprosto vnesite podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

IMATE KAKŠNE DODATNE ZAHTEVE?
Polja, označena z *, so obvezna.

¹ Za dodatno programsko opremo je potrebno doplačilo.