LABELEXPO 2019

Brussels
24 - 27 September 2019
Visit us in Hall 9, Stand A50

Use #EPSONLABELEXPO to join the conversation

Learn more

NALEPKE NA ZAHTEVO

Z Epsonovimi tiskalniki za nalepke ali tiskarskimi stroji za nalepke lahko tiskate nalepke po meri, ko jih potrebujete in z minimalno količino odpadkov.

Kontaktiraj nas PRENOS BROŠURE

Epsonovi tiskalniki za nalepke

Z Epsonovo paleto tiskalnikov za nalepke, od ročnih tiskalnikov nalepk za pisarno, barvnih brizgalnih tiskalnikov za tiskanje nalepk za posebne namene, kot denimo v proizvodnji in zdravstvu, do nizkonakladnih digitalnih tiskarskih strojev za komercialno rabo, se lahko zanesete na hitro in kakovostno delovanje.

Poslujte
učinkoviteje

Ponujamo paleto tiskalnikov za tiskanje nalepk, ki zadostijo različnim namenom uporabe v različnih panožnih industrijah.

Predstavljamo vam nekaj načinov, kako lahko nalepke, s katerimi boste zagotovo naredili vtis, izdelate v pisarni ali na poti, na zahtevo in v živih barvah.

Poslovna uporaba

Nalepke za izdelke

Nalepke za embalažo hrane in steklenice vina, za izdelke osebne nege, oblačila, kuhinjske pripomočke, zdravstvene informacije, kemijske izdelke ter distribucijo.

Zdravstvo

Nalepke za zapestnice, obvestila o alergiji ali krvni skupini, zdravila in druge opozorilne oznake ter delovna oblačila.

Prosti čas

Vstopnice, zapestnice za vstop in članske izkaznice.

Maloprodaja

Nalepke in oznake, črtne kode za sledenje v skladišču, promocije ali popusti ter zavijanje daril s satenastimi trakovi.

Skladišča in logistika

Črtne kode za sledenje, oznake za pošiljanje, navodila za dostavo, opozorila, oznake polic, oznake poštnih pošiljk, magnetne in varnostne oznake ter napisi.

Komunikacije, AV in kabli

Toplotno skrčljive cevi, samolepljive nalepke za kable, industrijski standardni trakovi za razdelilne plošče, priključne bloke, bloke tipa 66, priključna polja, matične plošče ter naprave za upravljanje in odklopnike.

V pisarni

Arhiv in administracija.

IT

Označevanje in sledenje izdelkov, varnostne nalepke.

Ročni in namizni tiskalniki za nalepke

Epsonova paleta kompaktnih elektronskih tiskalnikov za nalepke LabelWorks za pisarne, skladišča, tovarne in druga okolja s potrebami po obstojnih nalepkah, denimo za arhiviranje, označevanje inventarja ter vse vrste kablov in cevi.

Tiskanje nalepk po meri in na zahtevo zmanjša stroške, povezane z vnaprejšnjim tiskanjem, upravljanjem zalog in odlaganjem odpadnih nalepk.

Tiskalniki za tiskanje uporabljajo brizgalno tehnologijo, s katero lahko natisnete izdelke, ki so odporni proti vodi in ne zbledijo, tiskate pa lahko na različne medije. Ponudba obsega od samostoječih terminalov z zasloni, občutljivimi na dotik, za tiskanje barvnih nalepk do brizgalnih tiskalnikov velikega formata s samodejnim podajalnikom za panožno uporabo. Epsonova paleta izdelkov zadošča potrebam številnih panožnih industrij, vključno s proizvodnjo, zdravstvom, maloprodajo in tiskanjem vstopnic.

Industrijski in komercialni barvni tiskalniki za nalepke

S paleto tiskalnikov ColorWorks lahko nalepke, vstopnice in oznake tiskate kakovostno ter na zahtevo. Tiskanje nalepk po meri in na zahtevo zmanjša stroške, povezane z vnaprejšnjim tiskanjem, upravljanjem zalog in odlaganjem odpadnih nalepk.

Ker tiskalniki uporabljajo za tiskanje brizgalno tehnologijo, so združljivi z različnimi vrstami medijev, natisnjeni izdelki pa so obstojni in odporni proti vodi ter bledenju. Ponudba obsega od samostoječih terminalov z zasloni, občutljivimi na dotik, za tiskanje barvnih nalepk do brizgalnih tiskalnikov velikega formata z vlečnim podajalnikom za panožno uporabo. Paleta izdelkov ColorWorks zadošča potrebam številnih panožnih industrij, vključno s proizvodnjo, zdravstvom, maloprodajo in tiskanjem vstopnic.

PALETA IZDELKOV

Razširite ponudbo z Epsonovimi tiskalniki za nalepke

Ponujamo paleto komercialnih tiskalnikov za tiskanje nalepk, ki so namenjeni za uporabo v različnih industrijskih panogah.

Predstavljamo vam nekaj načinov, kako lahko razširite ponudbo s tiskanjem nalepk, ki pustijo močan vtis, in s tem strankam ponudite več dodane vrednosti.

Komercialna uporaba

Proizvodnja

Oznake v informacijski tehnologiji, čelne plošče, oznake izdelkov, logotipi, prednatisnjene nalepke, opozorilne oznake in oznake za zunanjo uporabo.

Prehrambena industrija

Embalaža za svežo in pripravljeno hrano, pijačo ter vino.

Farmacija

Zdravila, opozorila, kemikalije in napisi.

Zdravje in nega

Kozmetika in izdelki za osebno nego.

Izdelki za dom

Izdelki za vrt, oprema za čiščenje, izdelki za nego avtomobila in pnevmatike.

Maloprodaja

Izložbene nalepke, opozorila in transparenti.

Nizkonakladno tiskanje nalepk

Paleta izdelkov SurePress zagotavlja preprosto in učinkovito nizkonakladno tiskanje visokokakovostnih nalepk.

Paleta izdelkov SurePress zagotavlja tisk izjemne kakovosti in natančno reprodukcijo barv na različne standardne substrate za nalepke, kar omogoča tiskarjem in izvajalcem pretvorb nalepk razširitev ponudbe ter povečanje dobičkonosnosti.

PALETA IZDELKOV

Tiskalniki nalepk velikega formata

Tiskalniki serije SureColor SC-S tiskajo v osupljivi kakovosti in z visoko hitrostjo na široko paleto samolepljivih substratov.

Tiskalniki so preprosti za uporabo, odlikujejo pa jih tudi zanesljivost in nizki stroški lastništva.

PALETA IZDELKOV

Študije primerov

Kontaktiraj nas

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.
Varnostni pregled

To nam pomaga potrditi, da ste človek in ne sistem, ki pošilja neželena sporočila.

Polja, označena z »*«, so obvezna