REŠITVE ZA OPTIČNO BRANJE NA DELOVNEM MESTU

0

Predstavljajte si Epson pri vašem poslovanju

Optični bralniki so ključni del vsakega podjetja – fizične informacije spreminjajo v obvladljivo in zaščiteno digitalno vsebino. Epson je razvil najobsežnejšo serijo optičnih bralnikov na trgu, s katerimi izpolnjuje spreminjajoče se zahteve med različnimi sektorji ter omogoča čim preprostejše in čim hitrejše zajemanje visokokakovostnih slik in dokumentov.

Preprosto zajemajte, pretvarjajte in razdeljujte optično prebrane informacije znotraj podjetja. Izkoristite prednosti naprednih funkcij za zajem dokumentov, ki omogočajo neopazno shranjevanje visokokakovostnih optično prebranih dokumentov v potek dela, od enostavnih sistemov za arhiviranje dokumentov do storitev v oblaku in rešitev upravljanja vsebine za podjetja.

Med modeli, ki občutno skrajšajo čas zajemanja in shranjevanja dokumentov ter podpirajo različne aplikacije v številnih sektorjih in poslovnih okoljih, najdete pravi optični bralnik, ki ustreza vašim potrebam.

Preproste rešitve zajemanja

Epsonov preprost postopek optičnega branja je najboljša izbira za podjetja z rednimi potrebami po optičnem branju, saj zagotavlja prihranek časa in učinkovitejše delo – v vseh potrebnih velikostih.

Zajemanje vsake podrobnosti v visoki ločljivosti in reproduciranje v skoraj vseh velikostih je preprosto, ne glede na to, ali optično berete slike v velikosti poštne znamke ali načrta velikosti A0.

Tudi najmanjše slike, kjer koli jih najdete, lahko zajamete s takšnimi podrobnostmi, da tiskanje v velikih velikostih ne predstavlja nobenih težav.

Epsonove preproste rešitve zajemanja vam omogočajo povsem preprosto optično branje na številna ciljna mesta:

Preprosto optično branje dokumentov

Optično branje v e-pošto

Optično branje v oblak

Optično branje v lokalno mapo
ali skupni pogon v omrežju

Optično branje v
programe Microsoft Office

Optično branje v mobilni telefon

Funkcionalnost Wi-Fi Direct

Programska oprema Epson DocumentScan uporabnikom omogoča, da izkoristijo funkcijo Wi-Fi Direct ter se brezžično povežejo z našimi podprtimi optičnimi bralniki brez potrebe po obstoječem omrežju. To je idealno za okolja BYOD (Bring your own device – prinesi svojo napravo) in olajšuje uporabo storitev v oblaku, kot sta optično branje in shranjevanje vseh pomembnih poslovnih dokumentov, tako da imajo zaposleni dostop do dokumentov kjer koli ter s katero koli napravo. Prav tako lahko optično preberete dokumente neposredno v e-poštni naslov ali drug tiskalnik, ki podpira Epson Connect.

Optično preberite dokumente neposredno v mobilno napravo s sistemom Android™. Optično prebrane podatke si lahko najprej ogledate in nato pošljete po e-pošti, neposredno v druge aplikacije ali pa jih shranite v storitve v oblaku, kot so Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ in Microsoft® OneDrive.

Prenesite aplikacijo iz trgovine App Store ali Google Play

Download on the App Store GET IT ON Google play

Epsonovo napredno zajemanje

Epsonov postopek v dveh korakih zajema in razvršča dokumente v nekaj sekundah zahvaljujoč naprednim in vnaprej določenim parametrom, ki jih nastavite sami, zaradi česar je prava izbira za zahtevno optično branje in okolja z visoko stopnjo uporabe. Gonilniki TWAIN, ISIS in WIA oz. dodatni programski vtičniki omogočajo preprosto integracijo v vaše priljubljene sisteme za upravljanje dokumentov, sisteme poteka dela in storitve v oblaku:

Epsonovo napredno zajemanje

LOKALNA UPRAVA

Vključitev v delovne procese

FINANČNE STORITVE IN ZAVAROVALNIŠTVO

Posebni nameni uporabe

  • LOKALNA UPRAVA
  • FINANČNE STORITVE IN ZAVAROVALNIŠTVO
  • ZDRAVSTVO
  • PRAVO
  • MOBILNI DELAVCI

Učinkovitejše vodenje evidenc

Naši optični bralniki so zasnovani za zajemanje dokumentov, obrazcev in identifikacijskih dokumentov za učinkovitejšo obdelavo dokumentov, podpirajo pa tudi varen oddaljen dostop iz pametnih naprav, zato so popolna izbira za sprejemne pisarne za stranke, ki zahtevajo visoko učinkovitost.

WorkForce DS-530
WorkForce DS-1660W
WorkForce Pro WF-6590DWF

Izpolnite zahteve načrtovanja, nadzora gradnje itd.

Naši grafični optični bralniki A0 in A3 ustrezajo zahtevam optičnega branja velikih formatov v visoki ločljivosti, ki jih zahtevajo načrtovanje in nadzor gradnje, volilne storitve itd.

SureColor SC-T5200 MFP
WorkForce DS-50000

Učinkovito shranjevanje velikih dokumentov

Zmožnosti optičnega branja velikih količin dokumentov olajšajo upravljanje primera in zmanjšajo potrebo po delovni sili za obdelavo velikih dokumentov ter omogočajo preprosto digitalno shranjevanje tudi najobsežnejših poročil in zahtevkov:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Poskrbite za nemoteno delo oddelkov za finance in upravljanje človeških virov

Z omrežnim optičnim branjem, optičnim branjem prek Wi-Fi in Wi-Fi Direct z obdelavo dostopa z enim dotikom za več uporabnikov lahko izboljšate obdelavo računov in plačilnih transakcij v zaledni pisarni ter poskrbite, da so podatki osebja posodobljeni:

WorkForce DS-570W
WorkForce DS-60000N

Optično branje in skupna raba poročil na poti

Epsonove rešitve mobilnega tiskanja in optičnega branja omogočajo učinkovito delo od kjer koli – optimizirane so za hitre in natančne rezultate iz kompaktnih in lahkih naprav, za preprosto tiskanje in optično branje poročil ter pomembne dokumentacije:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Preprosta obdelava vsakodnevnih transakcij

Hitro obdelajte, digitalno upravljajte in potrdite pristnost vsakodnevnih transakcij, kot so čeki in uporabe računov. Te kompaktne in učinkovite rešitve za obdelavo omogočajo varno ravnanje z dokumenti za nadaljnjo notranjo obdelavo:

WorkForce DS-860N
WorkForce DS-6500N
TM-S2000J

Samodejna organizacija datotek in dokumentov

Z rešitvami optičnega branja, ki jih je mogoče konfigurirati za samodejno poimenovanje in organizacijo dohodnih datotek, lahko poskrbite za učinkovito upravljanje, obdelavo in usmerjanje dokumentov ter notranje komunikacije in komunikacije s strankami:

WorkForce DS-530

Ločevanje in upravljanje večjih dokumentov

Digitalno upravljajte in arhivirajte obsežna poročila ter račune. Z našimi inovativnimi rešitvami za ločevanje dokumentov lahko preprosto digitalno ločite velik kup dokumentov:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Hitra in varna obdelava dokumentov

Z dotikom tipke lahko optično berete neposredno v zavarovana delovna področja ali storitve v oblaku. Za ambulante, sprejemne pisarne ali druga mesta, kjer primanjkuje prostora in je učinkovita obdelava dokumentov nujna:

WorkForce DS-520N
WorkForce DS-6500N

Poskrbite, da je zabeležena vsaka podrobnost

Poustvarite pomembne zdravstvene dokumente z izjemnimi podrobnostmi – vključno z negativi, fotografijami in rentgenskimi slikami:

Perfection V850

Preprosta optimizacija nege bolnikov

WorkForce DS-860
WorkForce DS-530

Omogočite brezhiben tok bolnikov

Preprosto optično branje, projiciranje in tiskanje. Izboljšajte svoje postopke s poenotenimi izdelki, ki sodelujejo med sabo in omogočajo nemoten tok bolnikov med oddelki.

Učinkovita digitalizacija zdravstvenih dokumentov

Digitalizirajte ene najbolj zahtevnih dokumentov: zdravstvene dokumente. Epsonove hitre naprave A3 ponujajo prilagodljivost, ki je potrebna pri optičnem branju dokumenta v datoteko, neposredno v delovna področja z dotikom tipke:

WorkForce DS-70000N
WorkForce DS-860N

Natančno vodenje evidenc

Z optičnim bralnikom, ki je zasnovan za optično branje velikih količin dokumentov in je zato prava izbira za okolja s potrebami po hitrosti ter zahtevnosti, lahko hitro in preprosto vodite natančne ter popolnoma digitalne evidence.

WorkForce DS-60000
WorkForce DS-70000

Zajemanje informacij v vsakem okolju

S številnimi kompaktnimi rešitvami, ki so prava izbira za sprejemne pisarne za stranke, lahko hitro zajamete dodatne informacije:

WorkForce DS-520
WorkForce DS-530
WorkForce DS-860

Varno optično branje občutljivih podatkov

Zajemajte vsako podrobnost fotografij, dokumentov velikih formatov in tudi prstnih odtisov z neprimerljivo natančnostjo in visoko storilnostjo. Nato jih shranite neposredno v varno datoteko PDF, zaščiteno z geslom:

Perfection V850 Pro
SureColor SC-T5200 MFP

Dajte moč mobilnim delavcem

Dajte zaposlenim orodja, ki jih potrebujejo za učinkovito in samostojno delo v okolju BYOD (Bring your own device – prinesi svojo napravo) s programsko opremo, aplikacijami in odzivno strojno opremo:

WorkForce DS-1660W
WorkForce DS-570W

Takojšnje optično branje in shranjevanje informacij strank

Ustvarite logistično dokumentacijo na mestu dostave. Z možnostjo optičnega branja in shranjevanja dokumentov v trenutku dostave, ki jo nudijo kompaktne in lahke prenosne naprave, lahko preprečite poškodbe ali izgubo potrditev pomembnih pošiljk:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Varno delo na daljavo

Poskrbite za varnost podatkov, tudi ko zaposleni delajo na daljavo. Mobilnost naših optičnih bralnikov zagotavlja zaupno sprejemanje in shranjevanje dokumentov, ne glede na to, kje poteka delo:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Tehnologija, ki pomaga

Epsonovi optični bralniki vam omogočajo, da izpolnite vse potrebe po optičnem branju z izdelavo navdušujoče digitalne vsebine:

Visoka kakovost

Zajemanje slik z optično gostoto do 4.0D Max

Ločevanje dokumentov

Preprosto ločevanje dokumentov s funkcijami za samodejno ločevanje dokumentov

Poravnava slike

Izdelava bolj poravnanih slik omogoča lažje branje

Pretvarjanje optično prebranih slik

Spremenite optično prebrane slike v digitalno besedilo s pomočjo vgrajene funkcije za optično prepoznavanje znakov, ki ustvari datoteke, po katerih lahko iščete

Samodejni zasuk

Krajši čas priprave zaradi samodejnega zasuka

Izboljšanje besedila

Izostritev optično prebranega besedila za lažje branje

Napredna zmogljivost podajanja papirja

Samodejno zaznavanje nosilnega lista

Poiščite svoj izdelek

Drugi Epsonovi izdelki za poslovno rabo

Poslovni brizgalni tiskalniki

Naši brizgalni tiskalniki zagotavljajo izjemno zmogljivost za vse vrste poslovnega tiskanja in omogočajo vse od nizkih stroškov na stran ter porabe energije do izredne hitrosti, zanesljivosti in kakovosti.

IZDELKI IZ PONUDBE

Poslovni laserski tiskalniki

Epson ima pravi laserski tiskalnik za vas, ne glede na prioritete vašega podjetja. Epsonovi barvni laserski tiskalniki so odlična rešitev tiskanja za vašo zaposleno pisarno.

IZDELKI IZ PONUDBE

Poslovni projektorji

Uspešna podjetja uporabljajo jasnejše, boljše vizualne komunikacije, zaradi česar izstopajo. Kot vodilni svetovni proizvajalec projektorjev že več kot desetletje1 ponujamo to, kar vaše podjetje potrebuje za doseganje največjega učinka v prostorih za izobraževanje, sejnih sobah in predavalnicah.

IZDELKI IZ PONUDBE

Preberite več o naših drugih serijah poslovnih optičnih bralnikov

Prenosni optični bralniki

Prenosni optični bralniki A4 za preprosto in učinkovito upravljanje dokumentov na poti ali v prostorsko omejenih delovnih okoljih.

Več informacij

Optični bralniki s podajanjem listov

Razveseljevanje in prijetno presenečanje strank z inovativnimi izdelki in storitvami sta šele začetek.

Več informacij

Ploski optični bralniki

Zmanjšajte količino papirja v pisarni in izboljšajte postopke obdelave dokumentov z naborom zanesljivih ter vsestranskih ploskih optičnih bralnikov.

Več informacij

Kontaktiraj nas

Če želite več informacij o Epsonova serija poslovnih optičnih bralnikov, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.
Varnostni pregled

To nam pomaga potrditi, da ste človek in ne sistem, ki pošilja neželena sporočila.

Polja, označena z »*«, so obvezna

  1. Raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje 2001–2015.

PRESKOČI

 

PRESKOČI

PRESKOČI

Kontaktiraj nas