POSLOVNE REŠITVE

Razumemo, kaj žene posamezne profesionalce in tudi multinacionalke. Ne glede na panogo lahko najdemo rešitev, ki odlično ustreza vašim potrebam.

PODJETJE

Izberite zaupanja vredno blagovno znamko, na katero se lahko zanesete, in pomagajte ohranjati ugled odličnosti ter zagotavljanja rezultatov.
VEČ O TEM

IZOBRAŽEVANJE

Tehnologija vam lahko pomaga pustiti dolgotrajen vtis, zato mora biti preprosta za uporabo, deljenje informacij in integracijo, hkrati pa mora biti tudi cenovno ugodna.
VEČ O TEM

MALOPRODAJA

Naše tehnologije pomagajo podjetjem izstopati v industriji, ki jo poganja raznolikost.
VEČ O TEM

ZDRAVSTVO

Pri obdelavi podatkov sta ključni natančnost in hitrost ter tudi preprostejši in varni postopki. Za varnost bolnikov je pomembna tudi jasna komunikacija.
VEČ O TEM

FINANCE

Naše stranke potrebujejo hitrost, natančnost in zanesljivost. Pomagamo jim tudi pri potrebah, ki zadevajo deljenje informacij z drugimi.
VEČ O TEM

JAVNI SEKTOR

Ko so proračuni nizki, je ključnega pomena cenovno učinkovita in zanesljiva tehnologija, ki ustreza starejšim sistemom ter okoljskim potrebam.
VEČ O TEM

PRAVO IN RAČUNOVODSTVO

Odgovornost in nadzor sta ključnega pomena ter zahtevata pametno upravljanje dokumentov. Informacije so lahko predstavljene jasno.
VEČ O TEM

TRANSPORT

Nemotena obdelava potnikov in logistika zahtevata vzdržljivost med hitro obdelavo velikih količin podatkov.
VEČ O TEM

PROFESIONALNE GRAFIČNE REŠITVE

Epson ima rešitev, ki bo ustrezala potrebam vašega podjetja – od natančnega reproduciranja barv in podrobnosti do uravnoteženja stroškov, kakovosti ter hitrosti. Od grafik in tiskanja na tekstil do izdelave nalepk ter še veliko več.
VEČ O TEM

EPSONOVE REŠITVE ZA SESTANKE

Postavljanje standardov za sodobna poslovna okolja.
VEČ O TEM

PROIZVODNJA

Epson je z razvijanjem rešitev, ki bodo delovno silo naredile učinkovitejšo in produktivnejšo, predan omogočanju pozitivnega tehnološkega premika.
VEČ O TEM

PROSTI ČAS

Epsonove tehnologije pripomorejo k temu, da vsak obisk postane nekaj posebnega. Naše inovativne rešitve vas podpirajo pri zagotavljanju izkušenj, s katerimi bodo stranke vedno zadovoljne.
VEČ O TEM

Stopite v stik z nami

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
označite modele, ki vas zanimajo
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah, ponudbah in dogodkih.