SODELOVANJE PRI MALOPRODAJI

Ostanite v prednosti s tehnologijo, ki vam ponuja ustvarjalne pristope k strankam, pri prodaji izdelkov in storitev ter upravljanju stroškov.

OGLEJTE SI VIDEO

Zapri

 

Tehnološke rešitve za maloprodajo

Epsonove maloprodajne tehnologije so zasnovane za bolj privlačne in učinkovite storitve za stranke in podporo maloprodajnim trgovcem pri ustvarjanju dragocenih in nepozabnih izkušenj. Naše prilagojene rešitve skrajšajo čakalne vrste, varujejo podatke o strankah in poslovne podatke ter ponujajo realen vpogled, s čimer omogočajo bolj osebne odnose med osebjem in strankami.

Povežite se

Epsonova tehnologija pomaga izboljšati prodajne priložnosti na vseh ravneh.

Povežite se

Epsonova tehnologija pomaga izboljšati prodajne priložnosti na vseh ravneh, od varnega dostopa in nadzora zasebnosti do pametnih sistemov POS ter intuitivnih naprav. S pametnimi rešitvami, ki varujejo osebne podatke in spodbujajo vključenost, lahko zagotavljate storitve, s katerimi bodo stranke vedno zadovoljne.

Novo strojno opremo brez težav integrirajte v obstoječo IT-infrastrukturo, zahvaljujoč vzvratni združljivosti Epsonovih tiskalnikov POS.

Zaščitite kritične podatke z Epsonovimi hitrimi obojestranskimi optičnimi bralniki. Dokumente optično preberite neposredno v želeni sistem shranjevanja v datoteko PDF, zaščiteno z geslom.

Zbirajte mnenja strank z učinkovitim upravljanjem dokumentov z Epsonovimi optičnimi bralniki serije WorkForce Pro in večnamenskimi napravami. Informacije usmerjajte v ustrezne oddelke od točke zajema in vpogled v mnenja umestite v središče odnosa s strankami.

Dosezite visoko zmogljivost in nizke skupne stroške lastništva s super hitrimi in ekološko učinkovitimi tiskalniki serije WorkForce Enterprise. Ti barvni večnamenski tiskalniki A3 uporabljajo tehnologijo linijske brizgalne tiskalne glave za zagotavljanje vrhunske kakovosti tiskanja pri hitrostih do 100 slik na minuto, njihove visokozmogljive kartuše s črnilom pa omogočajo več natisnjenih strani z manj potrebščinami v primerjavi z laserskimi napravami.

Vlagajte v prihodnost

S pametno naložbo si zagotovite izmerljivo vrednost v vašem podjetju, danes in jutri.

Vlagajte v prihodnost

S pametno naložbo si zagotovite izmerljivo vrednost v vašem podjetju, danes in jutri. Izkoristite nizke skupne stroške lastništva. Zagotovite stalno donosnost naložb z inovacijami v trgovini, ki potrebujejo manj potrošnega materiala in servisiranja.

Ustvarite izstopajoče promocije z živahnimi, barvitimi nalepkami za police, natisnjenimi v trgovini, in na zahtevo z našim naborom tiskalnikov ColorWorks.

Tiskajte hitreje za manj z Epsonovimi tiskalniki serije WorkForce Pro RIPS A4 in A3, ki nudijo nizke obratovalne stroške, hitro tiskanje in minimalno stopnjo posredovanja.

Pridobite več zvestih strank, tako da s štiribarvnimi kuponi na mestu transakcije ustvarite namenske promocije in posebne ponudbe.

Ustvarite osupljiva tržna obvestila, ki jih lahko hitro in preprosto posodobite z Epsonovimi laserskimi montažnimi projektorji. Delite vsebino visoke ločljivosti s sliko, ki jo je mogoče povečati do 1000 palcev.

Storitve za stranke opravljajte kjerkoli z Epsonovim naborom prenosnih tiskalnikov računov za zaposlene na poti. Opravljajte transakcije in dodajte vrednost obisku strank kjerkoli v trgovini.

Oglejte si rezultate

S pametnimi rešitvami povečajte zadovoljstvo strank, gradite zaupanje in povečajte prihodke.

Oglejte si rezultate

Povečajte zadovoljstvo strank, gradite zaupanje in povečajte prihodke s pametnimi rešitvami, ki povečajo osebni stik in vaše zaslone potisnejo v ospredje. Dodajte vrednost, pospešite prodajne postopke in bolje izkoristite promocije, da ponudite bolj privlačno izkušnjo, ki prinaša rezultate.

Naredite velik vtis z našo serijo tiskalnikov SureColor SC-T. Ustvarite velike plakate in prikaze z visoko ločljivostjo, ki bodo okrepili podobo vaše blagovne znamke in pospešili prodajo.

Komunicirajte, ko je to pomembno, z Epsonovimi laserskimi montažnimi projektorji. Prikazujte slike, videe in podatke na stenah, tleh ter stropih, da so stranke obveščene in vključene.

Povsod ponudite kakovostne storitve z Epsonovimi sistemi POS za tablične računalnike in prenosnimi tiskalniki računov. Zaposlene umaknite od prodajnih pultov: naj komunicirajo s strankami in transakcije opravljajo kjerkoli.

Ustvarite izstopajoče promocije z živahnimi barvnimi nalepkami na zahtevo.

Pomagajte zaščititi prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Zaščitite prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Izpolnite svoje okoljske cilje z do 99 % manj odpadkov pri napravah WorkForce Pro RIPS1 (sistem z zamenljivim kompletom črnil); porabite do 96 % manj energije s tiskalniki WorkForce Pro1 in podvojite hitrost tiskanja ob pol manjši porabi energije s tiskalniki serije WorkForce Enterprise2.

Prihranite elektriko in proizvedite manj CO2 z Epsonovimi modeli WorkForce Pro, ki porabijo do 96 % manj energije kot laserski tiskalniki in kopirni stroji.

Zmanjšajte porabo energije in podaljšajte življenjsko dobo žarnice z varčevalnim načinom pri rešitvah za interaktivni prikaz.

Zmanjšajte svoj ogljični odtis z optičnimi bralniki, ki ne potrebujejo časa za ogrevanje, in zmanjšajte porabo energije z vgrajeno tehnologijo ReadyScan.

5 preprostih korakov do bolj trajnostne evropske prihodnosti

En del tehnologije naenkrat

PRENESITE INFORMACIJSKO GRADIVO

 

Oglejte si, koliko bi lahko prihranili

Z našim računalom izračunajte prihranke pri elektriki in CO2, ki bi jih lahko dosegel tiskalnik WorkForce Pro v vašem maloprodajnem okolju.

 
 • Do 92 % manj CO2 kot laserski tiskalniki4
 • 96 % manj energije kot laserski tiskalniki3
 • 94 % manj odpadkov kot laserski tiskalniki3
 • 3,5-krat hitrejši kot laserski tiskalniki5
 • Bolj zelena tehnologija, brez ozonskih plinov
 

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Servis in podpora

Standardna garancija

3-letna podaljšana garancija za izbrane Epsonove tiskalnike.

Servis na mestu uporabe

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Podpora

Potrebujete pomoč? Za uporabne in kontaktne informacije obiščite stran za podporo.

Registracija

Zahvaljujemo se vam za nakup Epsonovega izdelka in za čas, ki ste si ga vzeli, da ga registrirate.

Preverite svojo garancijo

Preverite garancijo svoje naprave.

Promocija podaljšane garancije

Spoznajte več o Epsonovi podaljšani garanciji CoverPlus.

 

Rešitve za najem

Spoznajte različne načine uporabe Epsonovih izdelkov prek najema.

Tiskajte in prihranite

Prihranite čas in denar z Epsonovo rešitvijo Print & Save.

Print365

Tiskajte, kolikor želite, brez težav in skritih stroškov.

 

Videoposnetki

Oglejte si več naših videoposnetkov.

VEČ O TEM

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Tiskalniki za tiskanje nalepk

Izboljšajte postopke izdelave barvnih nalepk

Naši brizgalni tiskalniki za tiskanje barvnih nalepk na zahtevo odpravljajo običajne težave s termičnim pretiskanjem. Zdaj lahko brez težav tiskate visokokakovostne, prilagojene barvne nalepke, vstopnice in oznake v podjetju, kakor koli in kadar koli jih potrebujete. Nič več zamud, motenj, odpadnega materiala ali nevšečnosti. Nič več vnaprej natisnjene zaloge nalepk, časa izpada proizvodnje, izgube naročil ali zamud pri pošiljanju.

VEČ O TEM

ISV Pregled

SKUPNOST NEODVISNIH DOBAVITELJEV PROGRAMSKE OPREME (ISV)

Epson, vodilno globalno podjetje na področju tiskanja POS, prinaša na trg revolucionarne spremembe s pametnimi termičnimi tiskalniki TM-Intelligent za tiskanje računov, ki so zasnovani za rešitve POS pri tabličnih računalnikih za maloprodajo in gostinstvo.

VEČ O TEM

Pričakujte več od svojega projektorja

Povečajte učinkovitost projektorja

Izkoristite Epsonove posebne programske rešitve za povečanje učinkovitosti projektorja ter si zagotovite večjo zmogljivost, zanesljivejše delovanje in boljši nadzor. Kot vodilni proizvajalec projektorjev na svetu6 razumemo potrebo po ustreznih rešitvah projiciranja, ki omogočajo prilagojen, preprost in učinkovit način predstavitev, kjer koli želite.

VEČ O TEM

Rešitve za poslovno upodabljanje

Širok nabor rešitev za vse vrste podjetij

Epsonove naprave so združljive s programskimi storitvami in rešitvami, ki lahko resnično pomagajo izboljšati potek dela, nadzorovati stroške, povečati učinkovitost in omogočajo preprosto integracijo naprav v nenehno spreminjajočih se okoljih.

VEČ O TEM

Združite spletni nakup z nakupom v trgovini

Kako bi bilo, če bi spletni obiskovalci videli to, kar vidijo obiskovalci trgovine? Osebje v trgovini opremite s pametnimi očali Epson Moverio, da bodo svoj pogled prenašali spletnim strankam in z zvočno povezavo vodili prodajo. Veriga glasbenih trgovin uporablja rešitev GoInStore za predstavitev inštrumentov, trgovec z vrhunskimi avtomobili pa tako ponuja vodene oglede nabora avtomobilov. Ne glede na uporabo strankam ponudite resnično prilagojeno izkušnjo.

Novi načini za rast vašega podjetja

Epsonova tehnologija vam lahko pomaga izkoristiti razburljive nove načine za rast vašega maloprodajnega podjetja. Lahko vam olajšamo uvedbo novih storitev s povezavo starejših in mobilnih sistemov POS ter vam omogočimo, da izkoristite prednosti resnične večkanalne ponudbe s pomočjo pri prodaji. Presezite pričakovanja sodobnih strank glede teh novih storitev z rešitvami, ki jih je preprosto integrirati. Zaščitite obstoječe naložbe z vzvratno združljivostjo, poenoteno elektronsko prodajno točko ePOS in kompleti za razvoj programske opreme (SDK).

Izboljšajte nakupovalno izkušnjo

Zmanjšajte vrste pred blagajnami in osebju omogočite delo z brezžičnim tabličnim računalnikom in prenosnim tiskalnikom računov ali uporabite analize v realnem času za sprejemanje pametnih odločitev glede upravljanja zalog, ponudb in prikazov. Naslednja generacija reklamnih sporočil hitro spreminja naše življenjsko okolje, mi pa zagotavljamo tehnologijo, ki jo potrebujete za kakovostna tržna obvestila, materiale za prodajna mesta, transparente, posterje, reklamne napise, grafike in nalepke za vozila, vključno s panoramsko in pokončno projiciranimi tržnimi obvestili. Epsonove rešitve lahko trgovini prinesejo takojšnje občutne prednosti.

Povežite se

Epsonova tehnologija pomaga izboljšati prodajne priložnosti na vseh ravneh.

Vlagajte v prihodnost

S pametno naložbo si zagotovite izmerljivo vrednost v vašem podjetju, danes in jutri.

Oglejte si rezultate

S pametnimi rešitvami povečajte zadovoljstvo strank, gradite zaupanje in povečajte prihodke.

Pomagajte zaščititi prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Stopite v stik z nami

Če želite več informacij o poslovnih rešitvah, se obrnite na nas in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Prilagojena storitev za vsako stranko

Tiskanje POS za tablične računalnike

Epsonov nabor prenosnih tiskalnikov POS omogoča, da je osebje na voljo strankam kjer koli v trgovini. Kompaktni tiskalnik računov TM-m30 je kot nalašč za okolja, kot so gostinska podjetja in specializirane prodajalne. To je optimalna rešitev za sisteme POS za tablične in osebne računalnike.

Digitalna predstavitev za povezavo s strankami

Predstavitev, ki bo dinamična, odzivna in bo pritegnila pozornost, je odličen način povezovanja s strankami v trgovini. Epsonovi montažni projektorji poživijo vašo prodajo in so izjemno zanesljivi ter vsestranski, saj vam omogočajo projiciranje na stene, strope, tla in projiciranje v majhnih prostorih.

Hitro in zelo zanesljivo tiskanje računov

Epsonovi tiskalniki računov so zasnovani za prilagajanje najbolj zahtevnim maloprodajnim okoljem. TM-T88VI je vrhunski tiskalnik računov s hitrim tiskanjem, visoko zanesljivostjo in naprednimi funkcijami, ki omogoča hkratno podporo za mobilne, spletne in računalniške sisteme POS.

Izstopajoča tržna obvestila in natisi velikega formata

Naj vsaka promocija izstopa z natisi velikega formata na širok nabor materialov. Povečajte vpliv svojih tržnih obvestil s serijo tiskalnikov SureColor SC-T. Ustvarite velike plakate in prikaze z visoko ločljivostjo, ki bodo okrepili podobo vaše blagovne znamke in pospešili prodajo.

Zajemanje in varovanje podatkov

WorkForce DS-780N je Epsonov najpametnejši poslovni optični bralnik doslej – interaktivni model z zaslonom na dotik, podajalnikom ter vgrajenimi omrežnimi funkcijami za preprosto skupno rabo in zaščito dokumentov.

Tiskajte hitro

Visokokakovostne dokumente tiskajte pri izjemno visokih hitrostih do 100 slik na minuto s tiskalnikom WorkForce Enterprise – zanesljivo in okolju prijazno oddelčno barvno večnamensko napravo A3 z dodatnim orodjem za zaključevanje tiskanja.

Profesionalne nalepke v trgovini in na poti

Z Epsonovim naborom lahkih, prenosnih tiskalnikov nalepk je preprosto poskrbeti za označevanje namizne in mobilne opreme. Epsonovi tiskalniki nalepk, ki so zasnovani za preprosto, vsestransko in varčno delovanje kjer koli, ponujajo možnost gibljivih trakov, kot so satenasti trakovi za zavijanje daril.

Kakovostne, obstojne nalepke

Epsonovi tiskalniki za nalepke ColorWorks C7500 omogočajo tiskanje visokokakovostnih nalepk na zahtevo v trgovini. So idealni za tiskanje nalepk za škatle in oznak za police, da olajšajo upravljanje zalog v skladiščih.

Izdelki

Odkrijte Epsonov širok nabor poslovnih tiskalnikov, večnamenskih naprav, optičnih bralnikov, projektorjev in drugih naprav.

Študije primerov

Previous Next

Viri

Spodaj najdete širok nabor virov, vključno s članki, informacijskim gradivom in brošurami, ki vsebujejo informacije o Epsonovih izdelkih in rešitvah ter tržnih trendih.

VEČ O TEM

Novice in dogodki

Ne glede na to, ali vas zanimajo uvodni seminarji, tečaji programiranja in vzdrževanja ali izobraževanje operaterjev, bodo naši strokovnjaki z veseljem delili svoje znanje z vami ter vašim osebjem.

Rezultati filtriranja

Previous Next

Trenutno ni sejmov ali dogodkov.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Več o tem

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o rešitvah za trgovska podjetja, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z »*«, so obvezna.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
(označite vse možnosti, ki veljajo za vas)
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.

Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Odstrani iz primerjave
Kontaktirajte nas

BROŠURA

Delovno mesto prihodnosti

Prenesite e-vodič o delovnem mestu prihodnosti

BROŠURA

Delovno mesto prihodnosti

Prenesite e-vodič o delovnem mestu prihodnosti

 1. Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving.
 2. Laserski tiskalniki z zmogljivostjo 45–55 strani na minuto običajno porabijo 1500 W, tiskalnik WorkForce Enterprise pa ima nizko porabo energije, ki znaša 180–320 W, in tiska s hitrostjo do 100 strani na minuto. Več informacij je na voljo na spletnem mestu www.epson.eu/pageyield
 3. Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving.
 4. Na podlagi pridobivanja in obdelave surovin ter izdelave potrošnega materiala. Preizkušeno po Epsonovi metodologiji: 1. Izračun predstavlja le izpuste CO2 kot globalno obremenitev okolja. 2. Rezultati izračuna temeljijo na lastni izjavi. (Potrditev tretje osebe ni prejeta). 3. Uporabljamo koeficient CO2 (kg-CO2/enoto), objavljen v zbirki podatkov JEMAI »LCA Pro«.
 5. Visoka zmogljivost enote črnila s približnim izkoristkom črnila do 84.000 strani. Dejanski izkoristek se lahko razlikuje glede na natisnjene slike in pogoje uporabe. Več informacij je na voljo na spletnem mestu www.epson.eu/pageyield. Namestitvene enote črnila zadostujejo le za podporo zagona tiskalnika. Za običajno delovanje morate kupiti nove enote črnila.
 6. Raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje 2001–2015.