Ponujamo pester izbor izdelkov za domačo pisarno: brizgalni tiskalniki za poslovno rabo, kompaktni tiskalniki, brezžični tiskalniki, brezžični tiskalniki z WiFi Direct, optični bralniki za poslovno rabo, večfunkcijski tiskalniki in projektorji za poslovno rabo.

VAŠA DOMAČA PISARNA

Če opravljate posel iz domače pisarne, so ugodne in zanesljive kakovostne rešitve ključnega pomena za učinkovito opravljanje posla.

Tehnologija, ki vam omogoča, da se osredotočite na delo.

Ko se morate osredotočiti na rezultate, morajo pisarniške naprave delovati s polno paro, da se lahko vi popolnoma posvetite delu. Dovolite, da vam s pametnimi rešitvami nudimo podporo pri učinkovitem poslovanju, brez izpadov in potrebe po poznavanju informacijskih tehnologij.

Prihranite denar pri tiskanju

Vsi potrebujemo papir za delanje zapiskov in drugih dokumentov. Ker vemo, da želite tiskati čim preprosteje, so naši brizgalni tiskalniki za poslovno uporabo zasnovani tako, da nudijo zanesljivo in cenovno ugodno tiskanje, s katerim lahko prihranite do 50 %1 na stran in tako zmanjšate stroške tiskanja.

 • Zmanjšajte škodljiv vpliv

  Ker je škodljiv vpliv na okolje pomemben dejavnik, naši poslovni brizgalni tiskalniki porabijo do 80 % manj energije2.

 • Samozavestne predstavitve

  Naj bodo vaše predstavitve na sestankih ali v pisarni učinkovite s projektorji z visoko svetilnostjo in živimi barvami.

 • Poslujte vsepovsod

  Postanite mobilni in tiskajte brezžično, prek e-pošte ali iz oblaka v tiskalnik Epson.

 • Za vse pisarniške potrebe

  Za tiste, ki ne želijo imeti v pisarni veliko naprav, ponujamo modele 4-v-1, s katerimi prihranite dragoceni prostor in denar.

 • Tiskanje iz mobilnih naprav

  Brez tabličnega rač. ali pametnega tel. z OS Android ali iOS si ne predstavljate vsakdana. Preprosto tiskanje z aplikacijo iPrint.

 • Prihranite denar pri črnilu

  Prihranite črnilo in denar s posameznimi črnili, saj morate zamenjati samo tisto barvo, ki jo porabite.

 • Neposredna povezava

  Povežite naprave neposredno s tiskalnikom z WiFi Direct brez uporabe brezžične dostopne točke.

 • 1) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); strošek na stran je izračunan na osnovi uradnih cen izdelovalcev kartuš s tonerjem (če so na voljo) ter objavljenih izkoristkov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v juniju 2013.


 • 2) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); poraba energije je izračunana na podlagi objavljenih podatkov izdelovalca za povprečni način tiskanja v juniju 2013.