Vrhunske poslovne funkcije tiskalnika, ki omogoča prihranek prostora

Oglejte si video

Dodatna moč
za manjša podjetja

Z Epsonovo serijo hitrih in zmogljivih tiskalnikov WorkForce ohranite visoko stopnjo storilnosti ter minimalne obratovalne stroške. Ti robustni, kompaktni in elegantni tiskalniki 4-v-1, izdelani na podlagi Epsonove priznane tehnologije tiskanja PrecisionCore, zagotavljajo hitro obojestransko tiskanje. Zaradi možnosti mobilnega tiskanja in povezave Wi-Fi so še posebej primerni za majhna podjetja z veliko obremenitvijo ter visokimi pričakovanji glede kakovosti tiskanja.

Glavne lastnosti

Kompaktna oblika

Serija tiskalnikov WorkForce je elegantne, moderne in kompaktne oblike, zaradi česar je idealna za domače pisarne ali majhna podjetja, ki potrebujejo visokofunkcionalno poslovno opremo, ki omogoča prihranek prostora.

Popolna povezljivost

Uporabljajte brezžično povezavo; s povezljivostjo Wi-Fi, ki jo omogočajo vsi izdelki v seriji, je enostavno pošiljati datoteke neposredno iz računalnika, pametnega telefona ali tabličnega računalnika v pisarniški tiskalnik.4

Nizki obratovalni stroški

Dosezite 50 % nižje stroške na stran v primerjavi s konkurenčnimi laserskimi tiskalniki2 in natisnite do 2600 strani z Epsonovimi kartušami s črnilom XL z visoko zmogljivostjo.3

Napredne funkcije »optičnega branja v«

Zagotovite si napredne funkcije za poslovno okolje, vključno z optičnim branjem v e-pošto, oblak, FTP ali omrežno lokacijo ter podporo LDAP za optično branje (samo model WF-4740).

Izboljšana učinkovitost

Ti tiskalniki 4-v-1 omogočajo obojestransko tiskanje, imajo enega ali dva pladnja za papir visoke zmogljivosti, intuitivni zaslon na dotik ter priročen samodejni podajalnik dokumentov, ki lahko sprejme od 35 do 50 listov. Tiskalniki so tudi hitri, saj hitrosti tiskanja dosegajo do 24 strani na minuto1.

Prilagodljivo mobilno tiskanje

Z aplikacijami Epson Connect boste najbolje izkoristili svoj tiskalnik in pametne naprave. Aplikacija Epson iPrint4 omogoča tiskanje dokumentov, spletnih strani in fotografij s pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Spoznajte celotno serijo

Everyday printing

Easily print, scan or copy with EcoTank printers for home

Primerjava izdelkov

Tehnologija
Funkcije vse v enem
Povezljivost
Največja velikost papirja
Obojestransko tiskanje
Samodejni podajalnik dokumentov
Zaslon LCD
Mobilno tiskanje

PRESKOČI

 

PRESKOČI

 

PRESKOČI

 

PRESKOČI

 
PRIMERJAJ
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

PRIMERJAJ IZBRANE
EcoTank

Tiskalniki s sistemom posod s črnilom

Priloženo črnilo za do triletno uporabo

Promotions Promotions

Oglejte si naše najnovejše promocije

Promotions Promotions

Oglejte si naše najnovejše promocije

EcoTank

Tiskalniki s sistemom posod s črnilom

Priloženo črnilo za do triletno uporabo