IGRANJE IGER

Izkušnja igranja iger na velikem zaslonu je neprimerno boljša od igranja iger na TV sprejemniku. Dovolite nam, da vas popeljemo na razburljivo dogodivščino, vaše junake iz iger pa prikažemo v blišču, ki si ga zaslužijo.

Ponujamo vam možnost, da se popolnoma vživite v igro.

Igralci iger so zelo zahtevni pri igranju iger na velikem zaslonu. Vaša skrb, da je slika kar najbolj odzivna, je upravičena, saj se samo tako lahko pri igranju iger zares izkažete in izrazite svojo tekmovalnost.

Nove razsežnosti

Potopite se v razburljivo dogajanje s kar najboljšo izkušnjo – igranje iger v 3D. Izzivamo vas, da sprejmete izziv. Bodite del dogajanja v domači dnevni sobi in se premikajte skupaj z glavnimi liki v igri. Začutite dogajanje v igri s prikazom na projektorju s polno visoko ločljivostjo ali s 3D-projektorjem.

Glavne lastnosti

Povečajte prikaz dogajanja

Če želite igrati igre na res velikem zaslonu, lahko s projektorjem povečate sliko do 833 cm (328 palcev).

Igranje na poti

Z lahkim prenosnim projektorjem lahko igrate igre kjer koli.

Ne zamudite nobene podrobnosti

S projektorjem, ki prikazuje kontrastne črne odtenke, ne boste zgrešili nobene podrobnosti niti v najtemnejših prizorih igre.

Igranje pri dnevni svetlobi

Z novimi projektorji lahko igrate igre tudi pri dnevni svetlobi.

Igranje iger na tabličnem rač.

Ker vemo, da radi igrate igre kadar koli in kjer koli, lahko projektor priključite na tablični računalnik ali pametni telefon.

Brezžično igranje iger

Pozabite na kable ter namesto njih uporabite povezavo WirelessHD in 3D, brez izgube odzivnosti ali kakovosti prikaza slike.

Brez zakasnitve

Ko projektor deluje v »hitrem načinu«, lahko uživate v igranju iger brez zakasnitev in s skorajda hipno odzivnostjo na ukaze.

Študije Primerov

Združljive osnovne enote

Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Odstrani iz primerjave