IGRANJE IGER DOMA

Igranje video iger na domači televiziji je sicer v redu, vendar je izkušnja neprimerljivo boljša, če igre projiciramo na veliki zaslon. Z našim izborom projektorjev, ki so kot nalašč za vsakega ljubitelja video iger, vam omogočamo razburljivo in poglobljeno izkušnjo v vašem domu.

Kaj je 4K PRO-UHD<sup>1</sup>?

Kaj je 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 ni zgolj tehnični podatek o ločljivosti. Obsega vse dejavnike, ki vplivajo na večjo zmogljivost, vključno z barvno in belo svetilnostjo, kontrastom, podporo za HDR10, obdelavo barv ter možnostjo prejemanja, obdelave in projiciranja vsebine 4K. Kot posledica je slika bolj naravna in presega polno visoko ločljivost.

Več informacij
Svetlejše in živahnejše igranje video iger

Svetlejše in živahnejše igranje iger

Samo bela svetilnost ne more ustvariti pravih barv, ki jih vidite v vsakdanjem življenju. Zato tehnologija 3LCD v Epsonovih projektorjih zagotavlja enako visoko belo in barvno svetilnost (CLO). Zakaj bi se zadovoljili z dolgočasno, izprano sliko brez življenja? Z Epsonovimi projektorji uživajte v živahni sliki naravnega videza.

Več informacij
Polna visoka ločljivost 1080p
4K PRO-UHD
Polna visoka ločljivost 1080p
4K PRO-UHD

Bogat kontrast črnih odtenkov

Visoko razmerje kontrasta do 2.500.000:1 omogoča optimalno kakovost slike z jasno izraženimi podrobnostmi senc in globokimi črninami.

Igričarske funkcije

Izboljšava temnih žarkov gama

Izboljšava temnih žarkov gama

Boljši ogled slik v temnih območjih (tj. sence)

Združljivost z ultra široko polno visoko ločljivostjo 21 : 9

Širše razmerjestranic, tako da lahko vidite več slike

Velikost je pomembna

Velikost je pomembna

Epsonovi projektorji za domačo uporabo vam omogočajo, da spremenite vaš vsakdan in da vaš dom postane središče igričarskih dogodkov. Ne glede na to, ali igrate na spletu ali z družino in prijatelji, dvignite svoje igranje na naslednjo raven z izkušnjo na velikem zaslonu. Pritegnite pozornost vseh z osupljivo sliko diagonale do 300 palcev ter nepozabne trenutke delite z družino in prijatelji.

Enostavno prilagajanje slike

Enostavno prilagajanje slike

Menimo, da projektor ne bi smel biti zahtevnejši za uporabo od televizorja. Namestitev teh projektorjev je zato hitra, sliko lahko z njih projicirate v trenutku in skoraj na katero koli površino. Trapezni popravek omogoča hitro in preprosto nastavitev, s tehnologijo vira svetlobe z dolgo življenjsko dobo pa lahko v zabavi uživate vrsto let.

  1. Tehnologija za izboljšanje 4K vsako slikovno piko premakne diagonalno, da podvoji polno visoko ločljivost. Ločljivost v 3D-načinu je polna visoka ločljivost.
Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Primerjava izbranih