OPTIČNI BRALNIKI Z MOŽNOSTJO PODAJANJA LISTOV

Ustvarite boljše poslovno okolje s podporo vodilnega globalnega podjetja na področju optičnega branja. Epsonova serija poslovnih optičnih bralnikov z možnostjo podajanja listov je zasnovana za čim večjo zmogljivost delovanja, zato predstavlja idealno rešitev za obremenjene pisarne.

Prenos brošure Izberite zdaj

30 let izkušenj – Epson je svoj prvi optični bralnik dokumentov izdelal leta 1986 in vse od takrat nenehno rastemo. Več kot milijon optičnih bralnikov z možnostjo podajanja listov prodanih po vsem svetu1

Poskrbite za dinamičen potek dela z našo ponudbo optičnih bralnikov z možnostjo podajanja listov

Epson ponuja idealne optične bralnike z možnostjo podajanja listov, ki bodo ne glede na različne potrebe vaše organizacije pripomogli k avtomatizaciji procesov in digitalizaciji dokumentov. Z več kot 30 leti izkušenj pri izdelavi visokokakovostnih optičnih bralnikov – z zanesljivimi in preizkušenimi rešitvami optičnega branja vam lahko pomagamo izboljšati potek dela z dokumenti.

Izberite svoj optični bralnik

Vsakodnevno namizno optično branje

WorkForce DS-530II

Pametno optično branje s podajanjem listov uvaja v delovne procese pametne funkcije za zajemanje številnih različnih dokumentov

35 str./min. | 50-listni samodejni podajalnik dokumentov | USB 3.0

Več o tem Oglejte si video posnetek

Napredno namizno optično branje

WorkForce DS-770II

Majhen in zmogljiv optični bralnik, ki združuje visokokakovosten zajem in preprosto upravljanje, da podjetjem zagotavlja napredno obdelavo dokumentov.

45 str./min. | 100-listni samodejni podajalnik dokumentov | USB 3.0

Več o tem Oglejte si video posnetek

Cenovno dostopno omrežno optično branje

WorkForce DS-730N

Izkoristite potencial povezanega delovnega mesta s tem cenovno ugodnim in izjemno učinkovitim samostojnim omrežnim optičnim bralnikom.

40 str./min. | 50-listni samodejni podajalnik dokumentov | USB 2.0

Več o tem Oglejte si video posnetek

Intuitivno omrežno optično branje

WorkForce DS-780N

Varen in pameten omrežni optični bralnik s programsko opremo za identifikacijo uporabnika in s funkcijami za upravljanje opravil po meri za učinkovito optično branje in skupno rabo dokumentov

45 str./min. | 100-listni samodejni podajalnik dokumentov | USB 3.0

Več o tem Oglejte si video posnetek

Profesionalno optično branje A4

WorkForce DS-870

Visokohitrostno optično branje z zmožnostmi obdelave, ki jih je preprosto uporabljati, za enostavno upravljanje dokumentov.

65 str./min. | 100-listni samodejni podajalnik dokumentov | USB 3.0

Več o tem Oglejte si video posnetek

Produkcijsko optično branje A4

WorkForce DS-970

Hitro in izjemno učinkovito optično branje za zahtevna okolja, kjer so potrebe po optičnem branju velike.

85 str./min. | 100-listni samodejni podajalnik dokumentov | USB 3.0

Več o tem Oglejte si video posnetek

Profesionalno optično branje A3

WorkForce DS-30000

Kompakten namizni optični bralnik za velike obsege optičnega branja dokumentov formata A3, ki omogoča optično branje široke palete medijev.

70 str./min. | 120-listni samodejni podajalnik dokumentov | USB 3.0

Več o tem Oglejte si video posnetek

Produkcijsko optično branje A3

WorkForce DS-32000

Inovativen optični bralnik dokumentov formata A3 za velike obremenitve, ki je prilagodljiv in zmogljiv ter primeren za različna okolja optičnega branja.

90 str./min. | 120-listni samodejni podajalnik dokumentov | USB 3.0

Več o tem Oglejte si video posnetek

Cenovno dostopno namizno optično branje

WorkForce DS-410

Cenovno ugodno namizno optično branje s programsko opremo Document Capture Pro, ki je preprosta za uporabo.

26 str./min. | 50-listni samodejni podajalnik dokumentov | USB 2.0

Več o tem Oglejte si video posnetek

Prilagodljiva modularna arhitektura

Z našo prilagodljivo modularno arhitekturo (SMA) so Epsonovi inženirji uspeli zasnovati širok nabor izdelkov, ki vam omogočajo povezovanje ustreznih naprav v vašo organizacijo.

Prednost je, da so uporabniki že seznanjeni z osnovnim delovanjem naprav, kar omogoča preprosto in intuitivno uporabo za udobnejše in produktivnejše delovno okolje.

Izjemna zmogljivost

Optični bralniki WorkForce z možnostjo podajanja listov zagotavljajo učinkovito poslovanje na profesionalnem nivoju. S hitrostmi do 85 strani na minuto ali 170 slik na minuto. Možen delovni ciklel je 9.000 strani dnevno, kar podjetjem omogoča, da izpolnijo zahteve še tako obremenjenih oddelkov.

Inovativne funkcije

Z najboljšo tehnologijo podajanja papirja lahko modeli te serije optično preberejo zahtevne medije debeline od 27 g/m2 do 413 g/m2. Inovativne funkcije za upravljanje hitrosti optičnega bralnika in zaščito papirja pred poškodbami zagotavljajo nemoteno delovanje.

Nagrajena tehnologija

Epson je vodilni na področju razvoja trajnostne pisarniške tehnologije. Podjetje s svojim naborom tiskalnikov, optičnih bralnikov in projektorjev s certifikatom TCO prispeva k zmanjševanju odpadkov in krožnemu gospodarstvu.

Omrežna raba

Za učinkovit potek dela prenesite pakete programske opreme s številnimi funkcijami za upravljanje opravil, uporabnikov in naprav. S prednastavljenimi opravili v napravi ali delovni postaji lahko uporabniki preprosto optično berejo in tako povečajo storilnost. Kliknite spodaj, če želite izvedeti več o programski opremi Document Capture in orodju Epson Device Admin.

Epson
Device Admin
Več o tem

Prilagodljivo optično branje

Optično branje neposredno z zaslona na dotik optičnega bralnika ter ustvarjanje prilagodljivih prednastavitev in predlog brez računalnika. Poleg tega lahko prek računalnika s sistemom Windows ali Mac z uporabo programske opreme Epson ScanSmart ali prek telefona ali tabličnega računalnika z aplikacijo Epson Smart Panel optično preberete in delite vsebine z drugimi.

Aplikacija Epson Smart Panel

Prenesite aplikacijo iz trgovine App Store Poiščite v trgovini Google Play

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z »*«, so obvezna.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah, ponudbah in dogodkih.
Potrjujem, da sem starejši/starejša od 16 let.
  1. Število globalno prodanih optičnih bralnikov z možnostjo podajanja listov od leta 2010 do 2018. To temelji na informativnih trendih četrtletnega sledilnika optičnih bralnikov za drugo četrtletje leta 2019.
Kontaktirajte nas

Preskoči

 

Preskoči