Optični bralniki z možnostjo podajanja listov

Epson ponuja idealne optične bralnike z možnostjo podajanja listov, ki bodo ne glede na različne potrebe vaše organizacije pripomogli k avtomatizaciji procesov in digitalizaciji dokumentov.

PRENESITE BROŠURO Predvajaj
0

Izboljšajte storilnost z našo paleto optičnih bralnikov z možnostjo podajanja listov

Epsonovi optični bralniki z možnostjo podajanja listov so hitri, zanesljivi in vsestranski, s čimer povečajo storilnost na delovnem mestu. V podjetjih povsod po Evropi ugotavljajo, kako pomembno je izboljšati procese, povezane z upravljanjem dokumentov. Povečajte učinkovitost s hitrim in preprostim optičnim branjem, digitaliziranjem in deljenjem datotek.

Izberite svoj optični bralnik

Izjemna zmogljivost

Pametna izbira za upravljanje poslovnih dokumentov, ki vključuje vrhunsko zmogljivost in izjemno vsestranskost. Z možnostjo optičnega branja do 35 str./min oziroma 70 slik/min.

Optični bralniki so zasnovani posebej za podjetja, ki upravljajo velike količine dokumentov (npr. pravne in računovodske firme), in omogočajo hitro zajemanje velikih količin dokumentov. Način samodejnega podajanja omogoča preprosto optično branje tudi največjih dokumentov na različnih medijih kot eno datoteko.

Vsestranskost

Izbirni komplet za pretvorbo v ploski optični bralnik omogoča varno optično branje tudi najmanjših medijev (npr. poštnih znamk) in z optičnim branjem vseh dokumentov na enem mestu ohranja celovitost dokumentacije.

Ta komplet za pretvorbo omogoča tudi optično branje potnih listov1, knjig, materialov na papirju s sijajnim premazom in vezanih medijev.

Zanesljivost

Pametne funkcije, kot je sistem valjev za aktivno ločevanje, pripomorejo k preprečevanju podajanja dveh listov ter zagotavljajo natančno optično branje in zajemanje vsake strani posebej z največjo kakovostjo – po zaslugi vgrajenih tipal ali možnosti ročnega vnosa zvitkov papirja.

Funkcija za preskok zaznavanja podajanja dveh listov omogoča varno optično branje zahtevnih medijev, kot so ovojnice ali dokumenti s samolepljivimi listki, s preprostim dotikom tipke.

Povezljivost

Napredni kompaktni brezžični bralnik s podajalnikom listov zagotavlja izjemno prilagodljivo izkušnjo optičnega branja za varno zajemanje dokumentov. Možnosti povezljivosti modela DS-570W vključujejo USB 3.0 in 2.0, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, NFC ter gonilnike TWAIN, ISIS in WIA.

Tehnologija

Naši kompaktni optični bralniki z možnostjo podajanja listov so vsestranski – preberejo lahko različne velikosti in vrste medijev. Ustvarjajte datoteke PDF, sodelujte s sodelavci ali shranjujte ključne poslovne podatke. Podpora za gonilnike TWAIN, WIA in ISIS omogoča preprosto integracijo v skoraj vsak sistem za upravljanje dokumentov in delovni postopek. Poleg tega vam funkciji za prepoznavanje črtnih kod in področno optično prepoznavanje znakov omogočata, da v trenutku in samodejno poimenujete datoteke ter jih prenesete na želeni cilj.

Funkcionalnost omrežja

Naši modeli so pripravljeni za omrežno povezovanje, zato jih lahko preprosto integrirate v sisteme in delovne procese ter ustvarite namenska opravila, ki se pošljejo na želeni cilj. Programska oprema Epson Document Capture Pro omogoča enostavno integracijo poslovnih optičnih bralnikov v sistem za upravljanje dokumentov, kar pohitri potek dela ter zajemanje, pretvarjanje in distribuiranje optično prebranih podatkov v sistem za arhiviranje dokumentov.

Povečuje učinkovitost s funkcijami PushScan na plošči optičnega bralnika, ki jih je mogoče prilagajati po meri, kamor spadajo tudi optično branje v Microsoft SharePointTM in storitve v oblaku.

Funkcionalnost Wi-Fi Direct

Programska oprema Epson DocumentScan uporabnikom omogoča, da izkoristijo funkcijo Wi-Fi Direct ter se brezžično povežejo s podprtimi optičnimi bralniki brez potrebe po obstoječem omrežju. To je idealno za okolja BYOD (Bring your own device - prinesi svojo napravo) in olajšuje uporabo storitev v oblaku, kot sta optično branje in shranjevanje vseh pomembnih poslovnih dokumentov, tako da imajo zaposleni dostop do dokumentov kjer koli ter s katero koli napravo. Prav tako lahko optično preberete dokumente neposredno v e-poštni naslov ali drug tiskalnik, ki podpira Epson Connect.

Optično preberite dokumente neposredno v mobilno napravo s sistemom Android™. Optično prebrane podatke si lahko najprej ogledate in nato pošljete po e-pošti, neposredno v druge aplikacije ali pa jih shranite v storitve v oblaku, kot so Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ in Microsoft® OneDrive.

Epson DocumentScan

Prenesite aplikacijo iz trgovine App Store Poiščite v trgovini Google Play

Preberite več o naših drugih serijah poslovnih optičnih bralnikov

Prenosni optični bralniki

Prenosni optični bralniki A4 za preprosto in učinkovito upravljanje dokumentov na poti ali v prostorsko omejenih delovnih okoljih.

Več informacij

Ploski optični bralniki

Zmanjšajte količino papirja v pisarni in izboljšajte postopke obdelave dokumentov z naborom zanesljivih ter vsestranskih ploskih optičnih bralnikov.

Več informacij

Kontaktiraj nas

Če želite več informacij o Optični bralniki z možnostjo podajanja listov, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.
Varnostni pregled

To nam pomaga potrditi, da ste človek in ne sistem, ki pošilja neželena sporočila.

Polja, označena z »*«, so obvezna

  1. Optično branje potnih listov je mogoče z izbirnim kompletom za pretvorbo v ploski optični bralnik.

PRESKOČI

 
ZAPRI

Kupite v spletni trgovini

ZAPRI

Kupite v spletni trgovini

ZAPRI

Kupite v spletni trgovini

Kontaktiraj nas