BI ŽELELI Z IZDELKI IZ SERIJE WORKFORCE PRO PRIHRANITI ENERGIJO IN ZMANJŠATI EMISIJE CO2

STOPITE V STIK Z NAMI

RAČUNALO CO2 IN ELEKTRIČNE ENERGIJE

Neodvisni preizkusi so pokazali, da modeli Epson WorkForce Pro porabijo do 83 % manj energije kot laserski tiskalniki in laserske kopirne naprave1. Uporabite naše spodnje računalo in preverite, koliko električne energije lahko prihranite in za koliko lahko zmanjšate emisije CO2.

V 3 enostavnih korakih odkrijte, koliko lahko prihranite

Dodaj tiskalnik

1 Na podlagi Epsonovih izračunov tiskalnik Epson WorkForce Pro WF-C8190DW porabi 83 % manj energije kot tiskalnik HP Color LaserJet Enterprise M750dn, najbolje prodajani model v segmentu enofunkcijskih barvnih tiskalnikov formata A3 s hitrostjo tiskanja 21–30 str./min (IDC, četrtletni sledilnik tiskalne dodatne opreme, dobavljene količine od zadnjega četrtletja 2015 do tretjega četrtletja 2019, objavljene v drugem četrtletju 2020). Metodologija temelji na »značilni porabi energije« in je opredeljena in/ali simulirana s preizkusnim postopkom ENERGY STAR ter izražena v kWh letno. Zmanjšanje emisij CO2, izračunano kot sorazmerno s prihrankom energije, kar temelji na povprečni porabi elektrike pri proizvodnji kg CO2 na kWh na teritorij.

Epson si prizadeva za varovanje vaših osebnih podatkov in spoštovanje vaše zasebnosti. Če želite razumeti več o osebnih podatkih, ki jih zbiramo na našem spletnem mestu, lahko preberete našo izjavo z varstvu osebnih podatkov.