SODELOVANJE V ZDRAVSTVU

Učinkovitost in natančnost sta izjemno pomembni za strokovnjake v zdravstvu. Z našo pomočjo lahko odpravite težave pri obdelavi podatkov in upravljanju tiskanja.

OGLEJTE SI VIDEO

Tehnološke rešitve za zdravstvo

V podjetju Epson razumemo, da si prizadevate izboljšati sodelovanje in skrb za bolnike, a hkrati od vas zahtevajo zmanjševanje stroškov in učinkovitejše delo.

Zato oblikujemo tehnologijo, ki poenostavlja in pospešuje vaše delovne procese, s čimer prihranite čas ter sredstva. Naša tehnologija združuje ljudi, lokacije in podatke v realnem času, tako da ekipe vašega osebja lažje sodelujejo in hitreje rešujejo težave. Epsonove rešitve za zdravstvo so visoko zmogljive in ker posredovanje uporabnika skoraj ni potrebno, se lahko povsem posvetite svojemu delu oz. bolniku.

Pomoč oddelku za IT, da naredijo več z manj sredstvi

Naše rešitve vam pomagajo zagotavljati neprekinjen sistem kakovostne nege.

Pomoč oddelku za IT, da naredijo več z manj sredstvi

Naše rešitve vam pomagajo zagotavljati neprekinjen sistem kakovostne nege.

Poenostavite delo z bolniki prek poenotenih naprav, ki hitro, enostavno in varno optično prebirajo, projicirajo ter tiskajo, s čimer je omogočena hitrejša nega bolnikov.

Sodelujte s kolegi z različnih lokacij z Epsonovimi projektorji z ultra kratko projekcijsko razdaljo, ki osebju omogočajo učinkovito interakcijo za boljše izobraževanje in skupno rabo informacij.

Upravljajte stroške tiskanja in ohranjajte visoko kakovost s tiskalniki WorkForce Pro s sistemom z zamenljivim kompletom črnil (RIPS), ki omogočajo neprekinjeno tiskanje do 84.000 strani1.

Dokumente obdelujte hitro in varno z Epsonovimi rešitvami zajema dokumentov ter jih s pritiskom tipke delite z delovnimi skupinami ali storitvami v oblaku.

Izboljšajte kirurške postopke z našimi pametnimi očali Moverio, ki s pomočjo razširjene resničnosti (AR) prikazujejo podatke, navodila in koristne nasvete ter podpirajo koordinacijo med rokami in očmi med operacijami.

Ustvarite si popolno finančno sliko

Epsonova tehnologija je zasnovana tako, da lahko prihranite pri stroških, ne da bi bila pri tem ogrožena organizacijska zmogljivost. Prihranjeni denar lahko porabite za druga področja in pobude.

Ustvarite si popolno finančno sliko

Epsonova tehnologija je zasnovana tako, da lahko prihranite pri stroških, ne da bi bila pri tem ogrožena organizacijska zmogljivost. Prihranjeni denar lahko porabite za druga področja in pobude.

Izboljšajte jasnost pomembnih informacij in zmanjšajte stopnjo tveganj pri operacijah z našimi barvnimi nalepkami. Te nalepke omogočajo hitrejše vizualno prepoznavanje, pri čemer ne ogrožajo nege in varnosti bolnikov.

Optimizirajte nego bolnikov in povečajte učinkovitost zahtevnih oddelkov, tako da optično prebirate, shranjujete ter zaščitite rezultate preizkusov z večnamenskimi napravami in optičnimi bralniki.

Medicinske podatke shranjujte varno, hitro in cenovno ugodno z napravo za reprodukcijo zgoščenk, ki hrani zapise do 100 let in odpravlja stroške za papirno dokumentacijo.

Omogočite visokokakovosten prikaz z montažnimi projektorji, ki so popolna izbira za medicinsko usposabljanje v predavalnicah, saj lahko projicirajo sliko polne visoke ločljivosti v velikosti do 600 palcev.

Pomoč vodjem pri povečanju storilnosti

Učinkovitost delovanja in podpora osebju imata lahko neposreden učinek na nego bolnikov in vlogo poklicnih delavcev v zdravstvu.

Pomoč vodjem pri povečanju storilnosti

Učinkovitost delovanja in podpora osebju imata lahko neposreden učinek na nego bolnikov in vlogo poklicnih delavcev v zdravstvu. Z Epsonovo tehnologijo boste delali učinkoviteje, pospešili procese in izboljšali natančnost.

Izpolnite potrebe po visoki storilnosti s tiskalnikom WorkForce Enterprise – hitro, zanesljivo in okolju prijazno oddelčno barvno večnamensko napravo (MFP) A3 z dodatnim orodjem za zaključevanje tiskanja.

Natančno zajemite vse podrobnosti z Epsonovimi optičnimi bralniki za grafike, ki ključne zdravstvene dokumente poustvarjajo z izjemno stopnjo podrobnosti, vključno z negativi, fotografijami in rentgenskimi slikami.

Izboljšajte organizacijske procese s tiskalnim sistemom LabelWorks in izbirajte iz širokega nabora možnosti, ki ustrezajo vsem zahtevam po tiskanju ter proračunom; idealno za upravljanje zalog, razvrščanje in označevanje opreme.

Organizirajte ključne informacije z ustvarjanjem in tiskanjem nalepk, oznak ter obeskov hitro in na zahtevo s tiskalniki ColorWorks.

Natančno in zanesljivo avtomatizirajte opravila z Epsonovimi robotskimi sistemi za čiste sobe za zahtevna medicinska ter farmacevtska okolja.

Zaščitite prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Zaščitite prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Izpolnite svoje okoljske cilje z do 99 % manj odpadkov pri napravah WorkForce Pro RIPS3 (sistem z zamenljivim kompletom črnil), porabite do 96 % manj energije s tiskalniki WorkForce Pro3 in podvojite hitrost tiskanja ob pol manjši porabi energije s serijo WorkForce Enterprise2.

Prihranite elektriko in zmanjšajte izpuste CO2 z modeli WorkForce Pro, ki porabijo do 96 % manj energije kot laserski tiskalniki in laserski kopirni stroji3.

Zmanjšajte porabo energije z varčevalnim načinom pri rešitvah za interaktivni prikaz in podaljšajte življenjsko dobo žarnice.

Zmanjšajte svoj ogljični odtis z optičnimi bralniki, ki ne potrebujejo časa za ogrevanje, in zmanjšajte porabo energije z vgrajeno tehnologijo ReadyScan.

5 preprostih korakov do bolj trajnostne evropske prihodnosti

En del tehnologije naenkrat

PRENESITE INFORMACIJSKO GRADIVO

 

Oglejte si, koliko bi lahko prihranili

Z našim računalom izračunajte prihranke pri elektriki in CO2, ki bi jih lahko dosegel tiskalnik WorkForce Pro v vašem izobraževalnem okolju.

 
 • Do 92 % manj CO2 kot laserski tiskalniki4
 • 96 % manj energije kot laserski tiskalniki3
 • 94 % manj odpadkov kot laserski tiskalniki3
 • 3,5-krat hitrejši kot laserski tiskalniki5
 • Bolj zelena tehnologija, brez ozonskih plinov
 

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Servis in podpora

Standardna garancija

Poiščite več informacij o Epsonovih garancijah.

Servis na mestu uporabe

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Podpora

Potrebujete pomoč? Za uporabne in kontaktne informacije obiščite stran za podporo.

Registracija

Zahvaljujemo se vam za nakup Epsonovega izdelka in za čas, ki ste si ga vzeli, da ga registrirate.

Preverite svojo garancijo

Preverite garancijo svoje naprave.

Promocija podaljšane garancije

3-letna podaljšana garancija za izbrane Epsonove tiskalnike.

 

Rešitve za najem

Spoznajte različne načine uporabe Epsonovih izdelkov prek najema.

Tiskajte in prihranite

Prihranite čas in denar z Epsonovo rešitvijo Print & Save.

Print365

Tiskajte, kolikor želite – brez težav in skritih stroškov.

 

Videoposnetki

Oglejte si več naših videoposnetkov.

VEČ O TEM

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Zasnovano z mislijo na zdravstvo

Oglejte si naš celoten nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Epson Print Performance: za predvidljivo nižje stroške

V celoti upravljana tiskalna storitev, ki pokriva servisiranje in potrebščine za brezskrbno uporabo, omogoča enostavnejše tiskanje z manj porabljenimi sredstvi.

 • Zmanjšajte stroške tiskanja ter pridobite popoln vpogled v svoje naložbe in račune.
 • Samodejno prejemajte nadomestne dele, ko začne primanjkovati zaloge.
 • Plačujte le za to, kar tiskate.
 • Zagotovite si jasnost z enim samim preprostim mesečnim računom.
 • Izberite možnosti, ki so prave za vas.
 • Svojemu osebju omogočite, da tiska neprekinjeno in zanesljivo, ter se zato lahko posveča predvsem bolnikom.

VEČ O TEM

Epsonova programska oprema za projektorje: bolje izkoristite svoje projektorje

Epsonova programska oprema za projektorje vam pomaga kar najbolje izkoristiti tehnologijo: omogoča nadzor nad celotnim inventarjem projektorjev, tako da lahko z ene osrednje lokacije nadzorujete več kot tisoč projektorjev.

 • Vsebino prikazujte prek katerega koli omrežnega projektorja s katere koli lokacije.
 • Projicirajte iz več virov, ne da bi morali preklapljati vhodni vir.
 • Vsebino iz enega računalnika prikazujte prek več projektorjev.
 • Preverjajte stanje projektorjev in jih nadzorujte na daljavo.
 • Nastavite ročno ali samodejno pošiljanje sporočil v enega ali več projektorjev.

VEČ O TEM

Epsonova rešitev za poslovno upodabljanje: povečajte storilnost, zmanjšajte stroške in izboljšajte zaščito dokumentov

Ob strožji zakonodaji, naraščajočih stroških zagotavljanja kakovostne nege ter okolju, v katerem morajo biti podatki o bolniku in njegova zasebnost zaščitene, lahko Epson zdravstvenim organizacijam pomaga izboljšati in pospešiti njihove procese.

 • Ohranite zasebnost bolnikov s preverjanjem pristnosti, pooblaščanjem ter poročanjem o dostopu in produktivnosti večnamenskih naprav.
 • Preprečite shranjevanje kartotek na napačno lokacijo in zmanjšajte količino medicinskih napak z vnaprej določenimi procesi zajema.
 • Enostavno in varno optično prebirajte zapise o bolnikih na točki izvora, s čimer prihranite potrebo po dragem poustvarjanju izgubljenih dokumentov.

VEČ O TEM

Epson iProjection: brezžično projicirajte dokumente in fotografije

Naša intuitivna mobilna aplikacija za projiciranje za naprave z operacijskim sistemom iOS in Android poenostavlja brezžično projiciranje prek Epsonovega omrežnega projektorja. To vam omogoča enostavno sodelovanje z drugimi, ne da bi vas pri tem omejevala majhna slika.

 • Pričnite projicirati sliko v le nekaj korakih.
 • Dodajajte opombe ter označujte prek projicirane slike za poudarjanje in jasnost.
 • Prikazujte visokokakovostne spletne strani s spletnim brskalnikom z vsemi funkcijami.

VEČ O TEM

Pomoč oddelku za IT, da naredijo več z manj sredstvi

Naše rešitve vam pomagajo zagotavljati neprekinjen sistem kakovostne nege.

Ustvarite si popolno finančno sliko

Epsonova tehnologija je zasnovana tako, da lahko prihranite pri stroških, ne da bi bila pri tem ogrožena organizacijska zmogljivost. Prihranjeni denar lahko porabite za druga področja in pobude.

Pomoč vodjem pri povečanju storilnosti

Učinkovitost delovanja in podpora osebju imata lahko neposreden učinek na nego bolnikov in vlogo poklicnih delavcev v zdravstvu.

Zaščitite prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Stopite v stik z nami

Če želite več informacij o poslovnih rešitvah, se obrnite na nas in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Naj bodo bolniki vaša prioriteta

Pri shranjevanju prihranite čas in denar

Varno hranite medicinske podatke brez stroškov shranjevanja. Številne bolnišnice so se odločile za namestitev Epsonovih naprav za reprodukcijo CD-jev/DVD-jev za bolnike ali arhiviranje njihovih podatkov zaradi zanesljivosti in enostavne uporabe – tudi v zahtevnih okoljih.

Naj bodo rezultati boljši

Kar najbolje izkoristite razširjeno resničnost (AR) za pregled ključnih podrobnosti o bolniku med izvajanjem postopkov. Naša pametna očala Moverio vam omogočajo hkraten prikaz podatkov in slik, ki vam pomagajo pri hitrejših reakcijah, povečanju storilnosti in pospeševanju zdravljenja.

Hitro tiskanje v velikih količinah

Visokokakovostne dokumente tiskajte pri izjemno visokih hitrostih do 100 slik na minuto2 ter povečajte storilnost s tiskalnikom WorkForce Enterprise – zanesljivo in okolju prijazno oddelčno barvno večnamensko napravo A3 z dodatnim orodjem za zaključevanje tiskanja.

Tiskajte učinkovito in varčno

Porabite manj časa za čakanje na natise, tudi če tiskate v velikih količinah, in hkrati nadzorujte dostop do občutljivih informacij. Naši tiskalniki WorkForce Pro in WorkForce Enterprise z nizko stopnjo intervencij imajo hiter odzivni čas, dolgotrajno zalogo potrebščin ter zaščito z geslom, s čimer zagotavljajo podporo vašemu delovnemu procesu in ga ne prekinjajo.

Učinkovita digitalizacija zdravstvenih dokumentov

Digitalizirajte ene najbolj zahtevnih papirnatih zapisov – medicinske dokumente. Epsonove hitre naprave A3 ponujajo prilagodljivost, ki je potrebna pri optičnem branju vsakega dokumenta v datoteko, neposredno v delovna področja z dotikom tipke.

Poenostavite sodelovanje

Razpravljajte o primerih bolnikov brez tipkanja opomb in se posvetujte z oddaljenimi specialisti v realnem času, ne da bi morali zapustiti delovni prostor. Naši interaktivni projektorji sodelovalno delo pretvarjajo v učinkovitejši digitalni proces, pri katerem ne potrebujete papirnatih tabel, belih tabel ali ploskih zaslonov.

Določite kritične podrobnosti

Ločujte med bolniki, njihovimi zdravili in zdravljenjem z uporabo barvnih nalepk. Jasno označite ključne podatke ter poudarite majhne razlike za večjo natančnost in berljivost. Naši tiskalniki za nalepke ColorWorks hitro in na zahtevo izdelujejo zelo trpežne nalepke za zdravila in vzorce.

Izdelki

Odkrijte Epsonov širok nabor poslovnih tiskalnikov, večnamenskih naprav, optičnih bralnikov, projektorjev in drugih naprav.

Študije primerov

Previous Next

Viri

Poiščite širok nabor virov, vključno s članki, informacijskim gradivom in brošurami, ki vsebujejo informacije o Epsonovih izdelkih, rešitvah ter tržnih trendih.

Več o tem

Novice in dogodki

Ostanite na tekočem z najnovejšimi novicami iz podjetja Epson in odkrijte, katerih dogodkov se bomo udeležili v prihodnosti.

Rezultati filtriranja

Previous Next

Trenutno ni sejmov ali dogodkov.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Več o tem

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o rešitvah za zdravstvo, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z »*«, so obvezna.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
(označite vse možnosti, ki veljajo za vas)
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.

Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Odstrani iz primerjave
Kontaktirajte nas

BROŠURA

Delovno mesto prihodnosti

Prenesite e-vodič o delovnem mestu prihodnosti

BROŠURA

Delovno mesto prihodnosti

Prenesite e-vodič o delovnem mestu prihodnosti

 1. Visoka zmogljivost enote črnila s približnim izkoristkom črnila do 84.000 strani. Dejanski izkoristek se lahko razlikuje glede na natisnjene slike in pogoje uporabe. Več informacij je na voljo na spletnem mestu www.epson.eu/pageyield. Namestitvene enote črnila zadostujejo le za podporo zagona tiskalnika. Za običajno delovanje morate kupiti nove enote črnila.
 2. Laserski tiskalniki z zmogljivostjo 45–55 strani na minuto običajno porabijo 1500 W, tiskalnik WorkForce Enterprise pa ima nizko porabo energije, ki znaša 180–320 W in tiska s hitrostjo do 100 slik na minuto.
 3. Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite www.epson.si/inkjetsaving
 4. Na podlagi pridobivanja in obdelave surovin ter izdelave potrošnega materiala. Preizkušeno po Epsonovi metodologiji: 1. Izračun predstavlja le izpuste CO2 kot globalno obremenitev okolja. 2. Rezultati izračuna temeljijo na lastni izjavi (potrditev tretje osebe ni prejeta).
 5. Uporabljamo koeficient CO2 (kg-CO2/enoto), objavljen v zbirki podatkov JEMAI »LCA Pro«.
 6. Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017; čas tiskanja prve strani po celonočnem mirovanju v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite www.epson.si/inkjetsaving
 7. Največji tržni delež za projektorje s 500 lumni in več. (Raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje od leta 2001 do leta 2016).