Priloženo črnilo za do triletno uporabo1

S tem tiskalnikom brez kartuš, ki ga je preprosto uporabljati, lahko natisnete na tisoče strani, preden boste morali znova napolniti posodo s črnilom.

Preklopite na tiskanje
brez kartuš

Predstavljamo tiskalnike EcoTank

Za vsakodnevno tiskanje

OD 179,99 GBPZ DDV-jem

Za tiskanje poslovne kakovosti

OD 179,99 GBPZ DDV-jem

Za tiskanje fotografij

OD 179,99 GBPZ DDV-jem

Kaj je EcoTank?

Tiskalnik s tehnologijo EcoTank se temeljito razlikuje od večine tiskalnikov – namesto kartuš s črnilom ima velike posode za črnilo, ki jih napolnete s črnilom iz priloženih stekleničk s črnilom. Že od začetka boste imeli dovolj črnila, da natisnete do 14.000 strani2 – to pomeni, da boste prihranili tako denar kot čas, saj ni potrebe po pogosti menjavi kartuš. Nastavitev tiskalnika je preprosta, pri polnjenju ni težav s packanjem, pa tudi zanesljiv je in brez težav tiska stran za stranjo.

Prihranki s tehnologijo EcoTank

Prihranite do 90 % pri stroških črnila3

Priloženo črnilo za do triletno uporabo1 – to je enakovredno približno 82 kartušam3.

NATISNITE VEČ KOT 200 ČRNO-BELIH STRANI ZA 1 EUR4

NATISNITE VEČ KOT 200 BARVNIH STRANI ZA 1 EUR4

Izračunajte, koliko lahko prihranite s tiskalniki Epson EcoTank

 1. Izberite model Epson EcoTank in ga primerjajte z enim od 20 najbolje prodajanih tiskalnikov.
 2. Povejte nam, koliko strani mesečno želite natisniti in kako dolgo želite uporabljati tiskalnik.
 3. Kliknite »IZRAČUNAJ«.

Zakaj izbrati EcoTank

Globalno vodilno podjetje na trgu

Epson je prvi predstavil namenske tiskalnike brez kartuš in je zdaj vodilni svetovni ponudnik tiskalnikov s sistemom posod s črnilom5. Po vsem svetu je bilo prodanih več kot 50 milijonov tiskalnikov EcoTank6.

Hitrejši kot modeli konkurenčnih ponudnikov7

Ne glede na to, koliko črnila je potrebnega za dokument, EcoTank zagotavlja čas tiskanja ene strani, ki je krajši kot pri modelih najbližjih konkurentov7.

Pametna zasnova

Pri naši najnovejši generaciji namenskih tiskalnikov EcoTank je sistem posod s črnilom nameščen na sprednji strani tiskalnika. Ta nova zasnova je kompaktna, omogoča lahek dostop za vnovično polnjenje in jasen prikaz ravni črnil. Tiskalnik je opremljen z izboljšanim sistemom polnjenja s črnilom, ki je zasnovan tako, da zmanjšuje možnost packanja in razlitja črnila.

Zanesljivost

V nasprotju z drugimi proizvajalci so Epsonove tiskalne glave trajne. Ne bo vam treba načrtovati proračuna za nadomestno tiskalno glavo ali se ukvarjati z njenim nameščanjem.

Brezskrbna uporaba

Zagotovite si brezskrbno uporabo s promocijsko podaljšano 3-letno garancijo.

Večja izbira

Epson ponuja večjo izbiro modelov s sistemom posod s črnilom kot kateri koli drugi proizvajalec tiskalnikov. Iz zbirke za vsakodnevno uporabo, tiskanje fotografij ali poslovno uporabo, izberite tiskalnik EcoTank, primeren vašim potrebam.

Spoznajte nabor izdelkov

Vsakodnevno tiskanje

Preprosto tiskajte, optično berite ali kopirajte s tiskalniki EcoTank za domačo uporabo.

Poslovna kakovost tiskanja

Učinkovito opravite naloge z modeli EcoTank, namenjenimi poslovni uporabi.

Tiskanje fotografij

Natisnite izstopajoče, sijajne fotografije ter uživajte v živahnih in naravnih barvah.

Primerjava izdelkov

Specifikacije
Funkcije vse v enem
Povezljivost
Največja velikost papirja
Obojestransko tiskanje
Samodejni podajalnik dokumentov
Zaslon LCD
Preprost sistem vnovičnega polnjenja
Mobilno tiskanje
Izkoristek priložene stekleničke s črnilom2
Izkoristek nadomestne stekleničke s črnilom2

Tiskanje iz mobilnih naprav in več

Z Epsonovo ponudbo kompaktnih večnamenskih naprav, opremljenih z Wi-Fi-jem, je lahko tiskanje iz mobilnih naprav hitro in preprosto. Nič več vas ne veže na pisalno mizo – dokumente za tiskanje pošljite s tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom prek Wi-Fi-ja in z naborom brezplačnih aplikacij za mobilno tiskanje8.

 • Aplikacija Epson iPrint
 • Aplikacija Epson Creative Print
 • Tiskanje fotografij iz Facebooka
 • Funkcija Email Print

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Več o tem
 1. Triletna zaloga črnila na podlagi povprečnega mesečnega obsega tiskanja 225 strani za tiskalnike EcoTank za domačo in pisarniško uporabo ter 40 fotografij (10 x 15 cm) za tiskalnike fotografij EcoTank. Izračuni temeljijo na najnižjem izkoristku priložene stekleničke s črnim črnilom za tiskalnike za domačo in pisarniško uporabo ter na najnižjem izkoristku priloženega črnila za tiskalnike fotografij.
 2. Navedeni izkoristki so izračunani na podlagi Epsonove izvirne metodologije simulacije tiska testnih vzorcev skladno s standardom ISO/IEC 24712. Navedeni izkoristki NE temeljijo na standardu ISO/IEC 24711. Navedeni izkoristki se lahko spreminjajo glede na slike, ki jih tiskate, vrsto papirja, ki ga uporabljate, pogostost tiskanja ter okoljske pogoje, kot je na primer temperatura. Pri začetni nastavitvi tiskalnika se nekaj črnila porabi za napolnitev šob tiskalne glave, zato je lahko izkoristek priloženega prvotnega kompleta črnil manjši.
 3. Za vse modele, razen L805, L810, L850, L7160 in L7180: Povprečno število potrebnih kartuš/prihranki pri tiskanju enakega števila strani z uporabo priloženih stekleničk s črnilom iz nabora izdelkov EcoTank (razen L805, L810, L850, L7160), brez cene strojne opreme. Primerjava temelji na povprečju nabora izdelkov A4 EcoTank v primerjavi s povprečno vrednostjo 10 najbolje prodajanih modelov v Srednji in Vzhodni Evropi, Bližnjem vzhodu ter Afriki, v obdobju med aprilom 2017 in marcem 2018. Stroški tiskanja so izračunani na podlagi deleža standardnih ter XL-kartuš za isto referenčno obdobje na tržiščih Srednje in Vzhodne Evrope ter Bližnjega vzhoda in Afrike. Povprečna prodajna cena je izračunana na podlagi dohodkov, deljenih s številom enot. Izkoristki kartuš s črnilom so takšni, kot so navedeni na spletnih mestih proizvajalcev.
  Za modele L805, L810, L850, L7160 in L7180: Povprečni prihranki pri tiskanju istega števila strani s priloženimi stekleničkami s črnilom iz nabora izdelkov EcoTank, brez cene strojne opreme. Primerjava temelji na povprečju nabora izdelkov A4 EcoTank v primerjavi s povprečno vrednostjo 10 najbolje prodajanih modelov v Srednji in Vzhodni Evropi, Bližnjem vzhodu ter Afriki, v obdobju med aprilom 2017 in marcem 2018. Stroški tiskanja so izračunani na podlagi deleža standardnih ter XL-kartuš za isto referenčno obdobje na tržiščih Srednje in Vzhodne Evrope ter Bližnjega vzhoda in Afrike. Povprečna prodajna cena je izračunana na podlagi dohodkov, deljenih s številom enot. Izkoristki kartuš s črnilom so takšni, kot so navedeni na spletnih mestih proizvajalcev.
 4. Število natisnjenih strani temelji na najvišjem strošku na stran serij stekleničk s črnilom Epson 101, 103 in 664. Strošek na stran se izračuna na podlagi skupne kombinirane (cijan, magenta in rumena) priporočene maloprodajne cene stekleničk s črnilom za barvne strani oziroma priporočene maloprodajne cene stekleničke s črnilom za črne strani, deljeno z objavljenimi izkoristki črnila. Priporočene maloprodajne cene so veljavne od avgusta 2018.
 5. Na podlagi podatkov o prodaji, pridobljenih iz IDC-jevega sledilnika WW HCP Tracker (podatki iz zadnjega četrtletja 2018).
 6. Število globalno prodanih izdelkov s sistemom posod s črnilom z visoko kapaciteto od leta 2010 do leta 2018. Podatek je pridobljen iz IDC-jevega četrtletnega sledilnika tiskalnih zunanjih naprav za 1. četrtletje leta 2019.
 7. Temelji na primerjalnem preizkušanju učinkovitosti delovanja – primerjava modelov Epson L3150/L4160, HP Smart Tank Wireless 515 in Canon G3411/G6040. Preizkusi storilnosti pri tiskanju ene strani, Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), februar 2020. Najkrajši čas tiskanja posamezne strani v primerjavi s preizkušenimi konkurenčnimi brizgalnimi tiskalniki 3 v enem formata A4 z Wi-Fi-jem in originalnimi sistemi posod s črnilom. Celotne rezultate in podrobnosti pogojev preizkušanja si lahko ogledate v poročilih podjetja Buyer Lab, ki so na voljo tukaj: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Epson je zaščitena blagovna znamka, EXCEED YOUR VISION in logotipi pa so zaščitene blagovne znamke ali blagovne znamke družbe Seiko Epson Corporation. Vse druge blagovne znamke so last svojih lastnikov in so uporabljene samo za namene prepoznavanja.
 8. Potrebujete brezžično povezavo z internetom. Za več informacij ali seznam podprtih jezikov in naprav obiščite spletno mesto www.epson.si/connect.