Priloženo črnilo za do triletno uporabo

Odkrijte, kako preprosto je tiskanje brez kartuš in koliko lahko s tem prihranite. Našim tiskalnikom EcoTank je priložena do triletna zaloga črnila1, ki vam omogoča, da prihranite do 90 %2 stroškov tiskanja.

OGLEJTE SI VIDEO

Predstavitev tiskalnikov EcoTank  -
izjemno ugodno tiskanje brez kartuš

Če zmanjka črnila, imate lahko težave. Tudi če imate zalogo pri roki, je zamenjava kartuše zamudna. Če redno tiskate in se zanašate na svoj tiskalnik, je na voljo preprosta rešitev. Tiskalnik Epson EcoTank je opremljen s sistemom posod s črnilom z izjemno veliko kapaciteto, ki povsem odpravlja potrebo po kartušah.

VEČ KOT

30

MILIJONOV

PRODANIH ENOT PO VSEM SVETU

Prednosti tiskalnikov EcoTank

Pri Epsonovih tiskalnikih EcoTank s sistemom posod s črnilom je veliko všečnih stvari, vendar pa so nekatere lastnosti po našem mnenju izjemne in si zaslužijo vašo pozornost. Ti tiskalniki zagotavljajo rešitev tiskanja z izjemno nizkimi stroški, poleg tega pa so tudi zanesljivi in preprosti za uporabo. Za več informacij nadaljujte z branjem.

Izjemno nizki stroški tiskanja

Tiskalniki EcoTank zagotavljajo izjemno nizek strošek tiskanja na stran, zaradi česar so lahko stroški tiskanja do 90 % nižji2. To ni presenetljivo, če upoštevate, da so na voljo z do triletno zalogo črnila, ki je priložena ob nakupu1. Z določenimi tiskalniki EcoTank lahko natisnete do 14.000 črno-belih in 11.200 barvnih strani4.

Kako deluje?

Vgrajeni sistem posod s črnilom z veliko kapaciteto omogoča neprekinjeno dovajanje črnila. Menjava kartuš ni potrebna; posode s črnilom preprosto napolnete z Epsonovimi stekleničkami s črnilom in nadaljujete tiskanje. Ne samo, da je bolj priročno, zaradi velike zaloge priloženega črnila je nakup tudi mnogo ugodnejši. Pravzaprav je količina priloženega črnila enakovredna približno 82 kartušam s črnilom2.

OGLEJTE SI VIDEO
Zanesljivost

Epsonova tehnologija Micro Piezo z inovativno, učinkovito in natančno trajno tiskalno glavo ter Epsonovo originalno črnilo zagotavljata visokokakovostne natise z izjemnimi barvami in jasnostjo pri visoki hitrosti.

Brezskrbna uporaba

Namenski sistem posod s črnilom, ki je povsem vgrajen v tiskalnik, omogoča zanesljivo barvno tiskanje brez packanja in zapletov, pogosto povezanih z neoriginalnimi črnili za vnovično polnjenje ter sistemi posod s črnilom drugih proizvajalcev. Epsonova originalna črnila so izdelana v čistem okolju in optimizirana za delovanje z Epsonovimi tiskalniki.

Dodatni razlogi za nakup

Tiskalniki EcoTank ponujajo mnogo več kot le sistem posod s črnilom z izjemno veliko kapaciteto. Zagotavljajo številne funkcije, tako kot naša razširjena serija tiskalnikov.

Obojestransko tiskanje

Prihranite denar in papir s samodejnim obojestranskim tiskanjem. S tem poskrbite tudi za okolje.

Mobilno tiskanje

Z brezplačno aplikacijo Epson iPrint5 lahko tiskate dokumente iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Poleg tega lahko s funkcijo Epson Email Print5 natisnete datoteke prek e-pošte od skoraj koder koli.

Triletna promocijska garancija

Vsi tiskalniki Epson EcoTank so na voljo z enoletno standardno garancijo ali triletno promocijsko garancijo6.

Sistem varnega polnjenja

Epsonov tiskalnik EcoTank nove generacije je opremljen z izboljšanim sistemom polnjenja s črnilom, ki zmanjšuje možnost packanja in razlitja črnila. To omogočajo stekleničke, ki jih je mogoče lažje odpreti, poleg tega pa imajo mehanizem, ki zagotavlja pravilno polnjenje posod z ustrezno barvo.

Širok nabor izdelkov

Izberite tiskalnik EcoTank s funkcijami, ki ustrezajo vašim potrebam. Zbirka tiskalnikov EcoTank zajema več kot 20 modelov, ki so zasnovani za uporabo v domačem okolju, domači pisarni ali malem podjetju.

Vgrajena tiskalna glava

Za razliko od drugih tiskalnikov na tržišču imajo tiskalniki EcoTank vgrajeno trajno tiskalno glavo, ki zagotavlja preprosto in zanesljivo tiskanje.

Cenovno ugodne dodatne stekleničke s črnilom

S črnilom, priloženim ob nakupu, lahko natisnete na tisoče strani. Ko zmanjka zaloge črnila, so vam na voljo dodatne stekleničke po ugodni ceni.

Spoznajte serijo tiskalnikov EcoTank

RAČUNALO PRIHRANKOV

Prihranite denar z Epsonovimi tiskalniki EcoTank

Uporabite naše spletno računalo stroškov in ugotovite, koliko lahko prihranite z Epsonovim tiskalnikom EcoTank.

Več o tem

Panično tiskanje

8000 ljudi po vsej Evropi je sodelovalo pri anketi glede tega, česa jih je najbolj strah v trenutku »paničnega tiskanja«, ko zmanjka črnila. Rezultate ankete lahko preberete na spodnjih povezavah ali pa se pomaknite navzdol po spletni strani ter si oglejte nekaj ključnih dejstev in številk.

56 %

staršev iz evropskih držav je doživelo trenutek »paničnega tiskanja« zaradi pomanjkanja črnila v domačem tiskalniku7

87 %

anketirancev v preteklosti ni moglo tiskati zaradi nizke ravni ali pomanjkanja črnila v domačem tiskalniku7

1 od 5

staršev meni, da je postopek nakupa novih kartuš s črnilom za domači tiskalnik neprijeten7

Najboljši tiskalnik, ki sem ga kdaj koli imel. Nad svojim novim tiskalnikom sem neizmerno navdušen! Uporaba stekleničk s črnilom za polnjenje posod je v primerjavi z rednim kupovanjem kartuš s črnilom bolj praktična, cenejša in okolju veliko prijaznejša! Kakovost tiskanja je naravnost odlična, natisi slik so privlačni, celo natisi fotografij so precej dobri! Moj najljubši tiskalnik!!

L565 objavil WhimsicalMblog

Skrij ocene
L565 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Epson, s tem tiskalnikom ste zmagali!!

Epson, s tem tiskalnikom ste zmagali!!

Prvi vtis o tem tiskalniku? Fantastičen je!! Od vseh Epsonovih tiskalnikov, ki sem jih imel v več kot 20 letih, je ta najugodnejši in daleč najboljši od vseh pred njim.
Je prvi tiskalnik, pri katerem se nisem popackal že po prvi nastavitvi. Močno ga priporočam, izpolnjuje vse moje potrebe. Epson, s tem tiskalnikom ste zmagali!!
Odlična kakovost tiskanja, optičnega branja in kopiranja, ohišje pa je relativno majhno glede na zmogljivost, ki jo ponuja.

L565 5/5

StressyMummy

Idealen družinski tiskalnik

Idealen družinski tiskalnik

Potem ko sem preskusila že veliko različnih tiskalnikov, je model L565 naredil name močan vtis. Privlačen je, preprost za nastavitev in uporabniku zelo prijazen.
Smo velika družina, v kateri vsi pogosto uporabljamo tiskalnik. Odziva se zelo hitro ter se zlahka poveže z različnimi računalniki in napravami. Do zdaj je bila kakovost tiskanja odlična, presenetila pa me je tudi kakovost kopiranja.
Posode z možnostjo vnovičnega polnjenja so genialna pogruntavščina. Tiskalnik smo napolnili, ko smo ga nastavili, in po treh tednih vsakodnevne uporabe se je porabilo komaj kaj črnila. Všeč mi je ideja stekleničk s črnilom, ker je zaradi njih vnovično polnjenje posod enostavno, skrb za nakup dragih kartuš s črnilom pa je odveč. Stekleničke s črnilom so zelo ugodne in preden jih bom zamenjala, bo moralo preteči dolgo časa.
Za nastavitev tiskalnika sem porabila približno 40 minut. Upoštevati sem morala navodila na tiskalniku in zaslonu računalnika, polnjenje posod pa traja nekaj minut. Pri nastavitvi so v pomoč ustrezno velik zaslon in za uporabo preprosti krmilni gumbi. Za razliko od drugih brezžičnih tiskalnikov, ki sem jih uporabljala, sem lahko ta tiskalnik vsakič takoj povezala z vsemi napravami, kar mi je bilo v veliko pomoč.
Tiskalnik je precej velik, vendar privlačen, posode z možnostjo vnovičnega polnjenja pa so nameščene pod pokrovom, tako da do njih ne morejo dostopati otroci.
Model L565 se poleg tiskanja in kopiranja lahko uporablja tudi za optično branje ter faksiranje. Funkcije optičnega branja še nisem uporabila in nimam telefonske linije za uporabo faksa, zato teh funkcij ne morem komentirati.

L565 5/5

tanialfl

Eleganten, praktičen in varčen

Eleganten, praktičen in varčen

Naš tiskalnik Epson EcoTank je zagotovo eden najboljših, ki smo jih kdaj koli preskusili. Nastavitev in povezava z računalniki sta bili preprosti, polnjenje posod s črnilom pa je bilo precej bolj enostavno od nameščanja kartuš. Ker so ob nakupu priložene 4 stekleničke s črnilom (očitno je to dovolj za 4500 črno-belih in 6000 barvnih strani), sta namestitev tiskalnika in začetek tiskanja hitrejša. Upoštevati je treba le to, da je črnilo pripravljeno za uporabo šele 20 minut po namestitvi, zato morate zagotoviti, da je raven črnila pred morebitnim nujnim tiskanjem zadostna!
Tiska, kopira, optično bere in faksira tako, kot ga oglašuje Epson. Ker naš tiskalnik ni nameščen v bližini telefonske linije, nas je najprej skrbelo, da bo to vplivalo na njegovo nastavitev. Na srečo to ni bila ovira, ker smo prek funkcije brezžične povezave brez težav vzpostavili neposredno povezavo z našim domačim omrežjem. Telefonski kabel je izbiren, uporabiti ga morate samo, če nastavite faks, vendar ga mi ne potrebujemo.
Všeč nam je, da lahko prek aplikacije Epson iPrint tiskamo iz naših pametnih telefonov, tiskalna opravila pa lahko izvajamo tudi, kadar nismo doma, oziroma od koder koli po svetu!
Nad funkcijo Scan to Cloud smo bili izjemno navdušeni. Pri optičnem branju se optično prebrani dokumenti takoj prenesejo na izbrana ciljna mesta, ki jih lahko dodate in shranite prek Epsonove zbirke podatkov. Ta ciljna mesta lahko vključujejo e-poštne naslove ali vaš račun Google Drive (med drugimi možnostmi). Preprosto vnesite podrobnosti v svojo uporabniško zbirko podatkov in ob naslednjem optičnem branju izberite želeno ciljno mesto neposredno v napravi.
Naprava je elegantna in privlačna. Ne zaseda preveč prostora, hkrati pa je robustna in visoko kakovostne izdelave, kar zagotavlja, da bo delovala veliko let.
Ta tiskalnik močno priporočamo vsem, ne glede na to, ali ga nameravate uporabljati doma, v domači pisarni ali celo v podjetju. In če lahko prihranimo približno 70 % stroškov tiskanja na način, ki ga priporoča Epson, pomeni, da je še boljši!

L565 5/5

Arm987

Po številnih tiskalnikih sem s tem modelom nadvse zadovoljen

Po številnih tiskalnikih sem s tem modelom nadvse zadovoljen

Ne razumem, zakaj drugi glavni proizvajalci tiskalnikov niso izdelali takega tipa tiskalnika.
Sistem posod s črnilom je nedvomno odlična rešitev. Res je, precej dražji je od sistema kartuš, a če razmislite, se vam izplača.
Odličen nakup.

L565 5/5

JenniT

Preprost za uporabo in vedno pripravljen

Preprost za uporabo in vedno pripravljen

Po nastavitvi je takoj pripravljen za uporabo. Všeč mi je funkcija brezžičnega tiskanja, za katero vem, da ni nova tehnologija, vendar je možnost tiskanja od koder koli enkratna. Tiskalnik pustim vklopljen, da lahko kadar koli tiskam na daljavo, kar pomeni, da povzroča hrup ob tiskanju ter znova takoj po uporabi. To ni težava in ni preglasen, vendar dovolj, da predrami psa!
Tiskalniku je priložena velika zaloga črnila, kar je odlično, saj je večini tiskalnikov priloženega le nekaj črnila za začetno tiskanje. To nekoliko opravičuje višjo ceno za nakup tiskalnika.

L565 5/5

WhimsicalMblog

Najboljši tiskalnik, ki sem ga kdaj koli imel.

Najboljši tiskalnik, ki sem ga kdaj koli imel.

Nad svojim novim tiskalnikom sem neizmerno navdušen! Uporaba stekleničk s črnilom za polnjenje posod je v primerjavi z rednim kupovanjem kartuš s črnilom bolj praktična, cenejša in okolju veliko prijaznejša! Kakovost tiskanja je naravnost odlična, natisi slik so privlačni, celo natisi fotografij so precej dobri! Moj najljubši tiskalnik!!

  1. Triletna zaloga črnila na podlagi povprečne mesečne količine tiskanja 290 strani za tiskalnike EcoTank za domačo in pisarniško uporabo. Izračuni temeljijo na najnižjem izkoristku priloženega črnega črnila za modele tiskalnikov L4150, L4160, L6160, L6170, L6190.
  2. Primerjalni izračun kartuš s črnilom temelji na kartuši z najnižjim izkoristkom, ki se uporablja v 20 najbolje prodajanih konkurenčnih brizgalnih tiskalnikih A4 po podatkih IDC-jevega sledilnika tiskalnih zunanjih naprav (IDC EMEA Hardcopy Tracker, podatki iz zadnjega četrtletja 2016) iz obdobja med januarjem 2016 in decembrom 2016. Izračun je temeljil na običajnem izkoristku konkurenčnih kartuš, deljenim s povprečnim izkoristkom priloženega kompleta črnil tiskalnika Epson EcoTank.
  3. Na podlagi podatkov o prodaji, pridobljenih iz sledilnika IDC WW HCP Tracker (podatki iz zadnjega četrtletja 2016).
  4. Navedeni izkoristki so izračunani na podlagi Epsonove izvirne metodologije simulacije tiska preskusnih vzorcev v skladu s standardom ISO/IEC 24712. Navedeni izkoristki NE temeljijo na standardu ISO/IEC 24711. Navedeni izkoristki se lahko spreminjajo glede na slike, ki jih tiskate, vrsto papirja, ki ga uporabljate, pogostost tiskanja ter okoljske pogoje, kot je na primer temperatura. Pri začetni nastavitvi tiskalnika se nekaj črnila porabi za napolnitev šob tiskalne glave, zaradi česar je lahko izkoristek priloženega prvotnega kompleta črnil manjši.
  5. Potrebujete brezžično povezavo z internetom. Za več informacij ali seznam podprtih jezikov in naprav obiščite spletno stran www.epson.si/connect.
  6. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/printerwarranty.
  7. Podatki iz ankete, ki jo je avgusta 2015 za Epson izvedlo podjetje OnePoll. Anketiranih je bilo 8000 potrošnikov iz Nemčije, Italije, Španije in Združenega kraljestva.

Preskoči

 
Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Primerjava izbranih