VRHUNSKA DOMAČA KINEMATOGRAFSKA IZKUŠNJA ZA VSE FILMSKE NAVDUŠENCE

Kot vodilni na svetu v tehnologiji prikaza slike1 brez dvoma vemo, kako omogočiti kinematografsko izkušnjo visoke kakovosti. Če ste torej ljubitelj filmov ali športni navdušenec, boste zagotovo prevzeti nad našo paleto projektorjev za domači kino2 s tehnologijo za izboljšanje ločljivosti 4K in podporo UHD.

PRENOS BROŠURE

Resnično napredni in inovativni izdelki

Epson je že več kot desetletje vodilni globalni proizvajalec na trgu projektorjev1. Naša najnovejša paleta visokokakovostnih projektorjev uporablja najbolj napredne tehnologije na svetu, da zagotovi resnično najboljšo domačo kinematografsko izkušnjo.

Postavite sceno

Epsonovi projektorji za domačo uporabo vam omogočajo, da vaš dom postane središče družabnih dogodkov. Popestrite si vsakdan, pa naj bo to spremljanje vašega najljubšega športa, gledanje filmske klasike, filmov na izbiro ali igranje najnovejše igrice; naj to postane nepozabna izkušnja s sliko, večjo od naravne velikosti. Zbudite pozornost prisotnih in te nepozabne trenutke delite tudi z družino ter prijatelji.

Zakaj bi se zadovoljili s televizijsko sliko diagonale 140 cm (55 palcev), ko pa lahko projicirate sliko do velikosti 762 cm (300 palcev)?

Filmski navdušenci lahko z izbiro pravega razmerja gledišča gledajo svoje najljubše filme tako, kot si je zamislil režiser. Naši vrhunski modeli2 lahko shranijo do 10 različnih položajev objektiva, tako da lahko s preprostim pritiskom gumba enostavno preklapljate med različnimi razmerji gledišča.

Film z razmerjem 16 : 9 na zaslonu 2,4 : 1
Film z razmerjem 2,4 : 1 na zaslonu 2,4 : 1

Prilagodljive možnosti postavitve in popolna jasnost pri vsaki osvetlitvi

Menimo, da bi morala biti priprava projektorja enostavna. Zato lahko naše projektorje postavite kamorkoli. Z našimi projektorji imate popolnoma prilagojeno sliko v le nekaj sekundah; z optično povečavo, navpičnim in vodoravnim pomikom objektiva ter trapeznim popravkom jih hitro in enostavno pripravite za uporabo. Še več, naši vrhunski modeli2 imajo motorizirano povečavo, ostrenje in pomik objektiva za še večjo fleksibilnost in preprosto uporabo. Izkusite lahko 100-palčni (254 cm) širokokotni prikaz z razdalje le treh metrov od katere koli prazne stene ali zaslona.

Svetlobni pogoji se lahko med filmom pogosto spreminjajo, zato je za projektor ključnega pomena, da je kos različnim ravnem kontrasta in da nepretrgano zagotavlja najboljšo sliko. Naši projektorji za domačo zabavo zagotavljajo visoke ravni dinamičnega kontrasta – imajo razmerje do 1.000.000 : 1. V kombinaciji s ploščami C2fine naša izjemno učinkovita funkcija samodejne zaslonke zagotavlja optimalen kontrast in svetilnost pri vsakem prizoru, ne glede na to, ali je svetel ali temen, ter poudari briljantnost slike formata UHD v ločljivosti 4K3.

Svetlejša, živa projekcija

Samo bela svetilnost ne more ustvariti pravih barv, ki jih vidite v vsakdanjem življenju. Zato tehnologija 3LCD v Epsonovih projektorjih zagotavlja enako visoko belo in barvno svetilnost (CLO). Medtem ko so proizvajalci DLP projektorjev z enim čipom mnenja, da lahko izboljšajo kakovost slike tako, da zgolj povečajo belo svetilnost svojih projektorjev, podjetje Epson skrbi, da njihovi projektorji s kombinacijo svetilnosti in tehnologije True Colour ustvarijo živo in realistično sliko. Zakaj bi se zadovoljili z dolgočasno, izprano sliko brez življenja? Z Epsonovimi projektorji, ki omogočajo barvno svetilnost, enakovredno beli svetilnosti, doživite živo in verodostojno sliko.

VEČ O TEM

Doživite izboljšavo2 4K3

Odkrijte najboljši način za gledanje vaših najljubših filmov. Epsonova tehnologija izboljšave 4K3 ponese vašo vizualno izkušnjo na novo raven. Razkriva neverjetne podrobnosti in poživlja še najbolj podrobne vzorce. Prilagodljiva ostrina in izboljšava podrobnosti vsakič zagotavljata optimalno gledalčevo izkušnjo. Filme prikaže tako, kot morajo biti prikazani in kot si je zamislil režiser2.

4K
Polna visoka ločljivost
4K
Polna visoka ločljivost
Polna visoka ločljivost 4K

Glavne lastnosti

Projektor z nižjim
razmerjem kontrasta
Visoka raven
dinamičnega kontrasta

Visok dinamični razpon2

Ste pripravljeni odkriti najnovejšo vrhunsko tehnologijo projektorjev za domači kino? Visok dinamični razpon predstavlja optimalno izkušnjo gledanja tako, da povečuje razmerje kontrasta, da bi omogočil bistveno večji razpon med najtemnejšimi in najsvetlejšimi deli slike. Sliki zagotavlja več globine in vam omogoča, da vidite še tako majhne podrobnosti, ki jih prej niste mogli. Vendar to še ni vse; visok dinamični razpon obogati tudi barve, zaradi česar je slika bolj naravna, vendar vseeno intenzivna in posledično bolj prostorska. S podporo za HDR si lahko zdaj ogledate najnovejšo razpoložljivo vsebino HDR.

Brez tehnologije
super ločljivosti
S tehnologijo
super ločljivosti

Super ločljivost

Z Epsonovo tehnologijo super ločljivosti boste pri kakršni koli vsebini videli jasno in ostro sliko. Ta tehnologija, zasnovana za zmanjšanje zamegljenosti zaradi povečave, uporablja sofisticirane tehnike za ostrenje vsake sličice filma ter s tem oživlja tudi vsebino DVD in vsebino standardnih definicij.

Uživajte, čaka vas do 11 let zabave4

Življenjska doba žarnic, ki znaša do 7500 ur4, pomeni, da bi lahko vsak dan naslednjih enajst let gledali po en film, ne da bi pri tem morali zamenjati žarnico. Epsonovi projektorji so znani po svoji zanesljivosti, tako da vam ni treba skrbeti, da bi zamudili kakšno minuto priljubljenega filma, igre ali programa.

Brez tehnologije
interpolacije sličic
S tehnologijo
interpolacije sličic

Tekoč in hiter prikaz dogajanja v jasni ter živi ločljivosti 4K3 UHD2

Tehnologija interpolacije sličic med izvirne sličice vstavlja nove ter tako zagotavlja bolj tekočo sliko dogajanja. Zmanjšuje tudi zamegljenost gibanja pri prizorih s hitrim gibanjem. Rezultat: manj zamegljenosti ter bolj gladka in ostra premikajoča se slika.

Ultra svetle barve 3D

Tehnologija izboljšave svetilnosti pomeni, da je 3D-vsebina svetlejša kot pri večini domačih kinematografskih 3D-projektorjev s polno visoko ločljivostjo; predvsem zaradi tega, ker vsa aktivna 3D-očala zmanjšujejo svetilnost, ko »preklopijo« z enega očesa na drugega. Mi pa smo s podvojitvijo tega preklopa bistveno zmanjšali izgubo svetilnosti in s tem omogočili boljšo, svetlejšo ter prepričljivejšo izkušnjo 3D-gledanja.

Najsodobnejša povezava Wireless HD

Z našim projektorjem EH-TW9300W WirelessHD5 uživajte ob optimalni kakovosti gledanja v visoki ločljivosti 4K3 - brez nevšečnosti ob povezovanju kablov. Projektor omogoča predvajanje brez medpomnjenja ali izločanja, združljivo s HDCP. Z brezžičnim načinom slika-v-sliki lahko gledate tudi vsebino iz druge naprave in preklapljate med kar petimi napravami, povezanimi prek vrat HDMI. Oddajnik WirelessHD5 ima tudi priročna vrata MHL®6 za enostaven pregled vsebine pametnih telefonov in tablic.

Povečajte sliko vsebine pametnega telefona ali tablice

Povečajte sliko vsebine vašega pametnega telefona ali tablice s povezavo MHL6 (Mobile High-Definition Link). Za projiciranje in uživanje ob videih, slikah ali igrah na projektor preprosto priklopite katerokoli pametno napravo, združljivo z MHL. Pri tem se lahko naprava hkrati tudi polni. Z daljinskim upravljalnikom projektorja lahko filtrirate vsebino, ki se predvaja iz pametne naprave, tako da imate vselej vse pod nadzorom.

Spoznajte serijo

Projiciranje v popolni jasnosti

EH-TW9300

Projektorji za hišni kino s podporo za UHD Blu-ray in HDR združujejo najnovejše tehnologije prikazovanja, s katerimi filme oživijo z najmanjšimi podrobnostmi za resnično izvrstno kinematografsko izkušnjo. S tehnologijo izboljšane ločljivosti 4K3 zagotavljajo novo raven prefinjenosti teksture in ločljivosti projicirane slike, ne glede na to, ali je prikazana izvirna vsebina 4K ali digitalno izboljšana vsebina polne visoke ločljivosti 1080p.

VEČ O TEM

EH-TW9300W

To daje optimalni gledalčevi izkušnji več globine, podrobnosti in naravnih, a intenzivnih barv. Ti projektorji imajo vrhunsko ločljivost, jasno sliko in najgloblje črnine z izjemno visokim razmerjem kontrasta 1.000.000 : 1. Poleg tega interpolacija sličic in tehnologija za izboljšanje podrobnosti ustvarjata ostro, gladko in tekočo sliko. Za vse tiste, ki se želite izogniti nevšečnostim s povezovanjem kablov, pa EH-TW9300W ponuja povezljivost WirelessHD5 z izboljšanjem ločljivosti 4K.

VEČ O TEM
 • Podpora visokega dinamičnega razpona
 • Razmerje kontrasta 1.000.000 : 1
 • Visoka bela in barvna svetilnost 2500 lumnov
 • Upravljanje barv po standardu ISF
 • Tehnologija izboljšanja ločljivosti 4K3
 • Interpolacija sličic v 2D- in 3D-načinu
 • Super ločljivost v 2D- in 3D-načinu
 • Motorizirano ostrenje, povečava in pomik objektiva
 • 2,1-kratna optična povečava in možnost širokega razpona pomika objektiva
 • WirelessHD5 (samo EH-TW9300W)
 • Povezljivost MHL® (Mobile High-Definition Link) za pregled vsebine pametnih telefonov in tablic6 (samo EH-TW9300W)

Zmogljivo, a vseeno cenovno sprejemljivo projiciranje v izboljšani ločljivosti 4K3

S sliko visoke kakovosti vseh predvajanih vsebin in sprejemljivo ceno je ta neverjetni projektor izjemno enostavno pripraviti za uporabo, uporabniku pa omogoča, da vsebino polne visoke ločljivosti 1080p nadgradi v izboljšano ločljivost 4K3. Z visoko ravnijo razmerja kontrasta in svetlosti je to briljanten način za izboljšanje vaše izkušnje hišnega kina.

VEČ O TEM
 • Razmerje kontrasta 160.000 : 1
 • Visoka bela in barvna svetilnost 2300 lumnov
 • Tehnologija izboljšanja ločljivosti 4K3
 • Super ločljivost v 2D- in 3D-načinu
 • Motorizirano ostrenje, povečava in pomik objektiva
 • 2,1-kratna optična povečava in možnost širokega razpona pomika objektiva

Neverjetna izkušnja hišnega kina

Naj vas osupne neverjetna jasnost projekcij polne visoke ločljivosti v 2D- in 3D-načinu. Opremljen s tehnologijo 3LCD omogoča posebej ostro sliko, ki jo zagotavlja enakomerna bela in barvna svetilnost. Namestite ga kjerkoli, z navpičnim in vodoravnim pomikom objektiva ter hitro kotno funkcijo. Ob sedemletni življenjski dobi žarnice4 in tihem ventilatorju se lahko udobno namestite in uživate v filmih.

VEČ O TEM
 • Razmerje kontrasta 120.000 : 1
 • Visoka bela in barvna svetilnost 2700 lumnov
 • Tehnologija 3D polne visoke ločljivosti 1080p
 • Super ločljivost v 2D- in 3D-načinu
 • 1,6-kratna optična povečava in možnost širokega razpona pomika objektiva

Prilagodljivost, ki ji ni para

Naš prvi laserski projektor polne visoke ločljivosti za domači kino z zelo kratko projekcijsko razdaljo (UST) in tehnologijo 3LCD projicira sliko do velikosti 130 palcev (330 cm). Uživajte v svetu zabave z veliko sliko in ohranite vaš slog doma.

Medtem, ko je na steno nameščen televizor vedno na ogledu, lahko projicirana slika takoj izgine. Naš laserski projektor z zelo kratko projekcijsko razdaljo omogoča hitro namestitev blizu mesta prikaza slike in zagotavlja izjemno sliko v svetlih prostorih. Z dolgo življenjsko dobo laserskega vira svetlobe in podaljšano garancijo je cenovno zelo ugoden.

VEČ O TEM
 • Razmerje kontrasta 2.500.000 : 1
 • Visoka bela in barvna svetilnost 4000 lumnov
 • Glejte priljubljene vsebine naslednjih 10 let7
 • Nameščen blizu mesta prikaza slike v velikosti do 130 palcev (330 cm)

Paleta izdelkov

 1. Raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje 2001–2015.
 2. Samo EH-TW9300W, EH-TW9300, EH-TW7300 in EH-LS10500.
 3. Vsebina 4K je prikazana s pomočjo premikov slikovnih pik. Vsako slikovno piko premakne diagonalno za 0,5 pike, da podvoji navpično in vodoravno ločljivost.
 4. Na podlagi filma dolžine 105 minut, ko je projektor v varčnem načinu.
 5. Funkcija WirelessHD je na voljo v 28 državah članicah EU ter na Islandiji, na Norveškem, v Saudovi Arabiji, Švici, Turčiji in Združenih arabskih emiratih. Podvrženo spremembam. Če želite več informacij o razpoložljivosti, se obrnite na lokalnega Epsonovega prodajnega predstavnika.
 6. Da preverite združljivost naprave, obiščite www.mhlconsortium.org; MHL, Mobile High-Definition Link in logotip MHL so blagovne znamke ali zaščitene blagovne znamke podjetja MHL, LLC.
 7. Pri vsakodnevnem peturnem ogledu vsebin in delovanju projektorja v varčnem načinu.