STOPITE V DOGAJANJE

Pozabite na velike TV-je in odkrijte, kako lahko s projektorjem vaša domača zabava postane bolj vseobsegajoča, kot bi si lahko sploh predstavljali.

Prenos brošure

Inovacije, ki pustijo posledice

Poskrbite, da boste v svojem domu imeli nekatere najnaprednejše tehnologije podjetja, ki je že 17 let vodilni proizvajalec projektorjev1. Zaradi izjemno visokih razmerij kontrasta in svetilnosti filmi kar oživijo, šport pa je še privlačnejši.

Velikost je pomembna

Z Epsonovimi projektorji za domačo uporabo vaš dom postane središče družabnih dogodkov. Popestrite si vsakdan, pa naj bo to s spremljanjem najljubšega športa, gledanjem filmske klasike, pretakanjem TV-serij ali igranjem najnovejše igre. Zbudite pozornost z osupljivo sliko velikosti do 300 palcev ter nepozabne trenutke delite z družino in prijatelji.

Svetlejša, živahna projekcija

Samo bela svetilnost ne more ustvariti pravih barv, ki jih vidite v vsakdanjem življenju. Zato tehnologija 3LCD v Epsonovih projektorjih zagotavlja enako visoko belo in barvno svetilnost (CLO). Zakaj bi se zadovoljili z dolgočasno, izprano sliko brez življenja? Z Epsonovimi projektorji uživajte v živahni sliki naravnega videza.

Več informacij
4K PRO-UHD2 POLNA VISOKA LOČLJIVOST

Epson 4K PRO-UHD2

Odlična slika je rezultat kombinacije tehnologij, vključno z enako belo in barvno svetilnostjo, tehnologijo 3LCD, podporo za HDR10, kontrastom ter barvno obdelavo. Z Epsonovimi projektorji 4K PRO-UHD2 vam je na voljo celovit pristop h kakovosti slike, ki presega zgolj možnost sprejemanja, obdelave in projiciranja vsebine v ločljivosti 4K.

Samo modeli EH-TW7400, EH-TW9400 in EH-TW9400W.

Izjemno široka barvna paleta

Uživajte v večjem razponu naravnih barv z živahnejšim in bolj realističnim prikazom.

Enostavno prilagajanje slike

Namestitev je hitra in preprosta zaradi odličnega razmerja optične povečave ter širokega razpona pomika objektiva. Motorizirana povečava, izostritev in pomik objektiva, ki omogočajo preklapljanje med različnimi razmerji gledišča, lahko shranijo do 10 različnih položajev.

Samo modeli EH-TW7400/9400/9400W.

Uživajte, čaka vas do 15 let zabave3

Življenjska doba žarnic, ki je do 10.000 ur3, pomeni, da bi si lahko tudi do 15 let vsak dan ogledali po en film, ne da bi vam bilo treba zamenjati žarnico. Epsonovi projektorji so znani po zanesljivosti, zato vam ni treba skrbeti, da bi zamudili kakšno minuto priljubljenega filma, igre ali programa.

Spoznajte nabor izdelkov

Poiščite popoln projektor za domače razvedrilo

Preprosto odgovorite na naslednja vprašanja in prikazali vam bomo več priporočenih projektorjev, primernih za vaše potrebe.

Več informacij
  1. Raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje med letoma 2001 in 2018.
  2. Tehnologija za izboljšanje 4K vsako slikovno piko premakne diagonalno, da podvoji polno visoko ločljivost. Ločljivost v 3D-načinu je polna visoka ločljivost.
  3. Pri vsakodnevnem ogledu filma s povprečno dolžino 1 h 45 min ter delovanju žarnice v varčnem načinu.
  4. Funkcija WirelessHD je na voljo v 28 državah članicah EU ter na Islandiji, Norveškem, v Saudovi Arabiji, Švici, Turčiji in Združenih arabskih emiratih. Podvrženo spremembam. Če želite več informacij o razpoložljivosti, se obrnite na lokalnega Epsonovega prodajnega predstavnika.
  5. Pri vsakodnevnem peturnem ogledu vsebin in delovanju projektorja v varčnem načinu.
  6. Barvna svetlost (barvna svetilnost) v najsvetlejšem načinu je merjena v neodvisnem laboratoriju skladno z zahtevami IDMS 15.4. Barvna svetlost se razlikuje glede na pogoje uporabe. Najbolje prodajani projektorji Epson 3LCD v primerjavi z najbolje prodajanimi projektorji DLP z enim integriranim vezjem na podlagi podatkov NPD za obdobje od maja 2017 do aprila 2018
Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Primerjava izbranih