EPSONOVE APLIKACIJE IN PROGRAMSKA OPREMA

Za mobilno tiskanje, optično branje in pošiljanje dokumentov iz pametnih telefonov ter tabličnih računalnikov.

Filtriraj vire

Vrsta uporabe

Izdelek

Naprava

 • Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud Solution PORT

  Platforma v oblaku Epson Cloud Solution za mobilne naprave vam omogoča, da s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom kadar koli in kjer koli preverite stanje tiskalnikov v proizvodnem obratu, tako da se povežete z varno platformo v oblaku.

 • Apple AirPrint™

  Apple AirPrint™

  Funkcija AirPrint™ omogoča brezžično tiskanje fotografij, e-poštnih sporočil, spletnih strani in dokumentov prek naprave iPad, iPhone in iPod touch, pri čemer vam ni treba namestiti nobenega gonilnika.

 • Epsonovo računalo projekcijske razdalje projektorja

  Epsonovo računalo projekcijske razdalje projektorja

  S tem spletnim računalom lahko izračunate idealno projekcijsko razdaljo za večino Epsonovih projektorjev in za poljubno velikost platna. Preprosto vnesite mere, kot so širina in višina zidu, na katerega želite projicirati, ali želeno velikost platna, in idealna projekcijska razdalja bo samodejno izračunana za številne projektorje za domačo in poslovno rabo. Vnesete pa lahko tudi ustrezno projekcijsko razdaljo ter ugotovite najmanjšo in največjo velikost platna pri uporabi številnih projektorjev in objektivov.

 • Epsonov gonilnik za oddaljeno tiskanje

  Epsonov gonilnik za oddaljeno tiskanje

  Ta gonilnik omogoča tiskanje neposredno iz vašega računalnika z Epsonovim tiskalnikom s podporo za e-pošto kjer koli po svetu.

 • Epson Scan-to-Cloud

  Epson Scan-to-Cloud

  Storitve v oblaku lahko uporabite za optično branje, shranjevanje in deljenje pomembnih dokumentov ter fotografij s sorodniki in prijatelji. Tako lahko vsi s katero koli napravo povsod dostopajo do datotek. Prav tako lahko dokumente optično preberete in jih takoj pošljete na e-poštni naslov ali v drug tiskalnik, ki podpira Epson Connect.

 • Email Print

  Email Print

  Kjer koli ste, uporabite e-pošto za tiskanje iz mobilne naprave ali računalnika s katerim koli združljivim tiskalnikom Epson. Potrebujete samo e-poštni naslov Epsonovega tiskalnika s podporo za Email Print. Tiskajte dokumente A4 in A3, velike do 20 MB, ter shranite tiskalna opravila za kar do 72 ur.

 • Epson DocumentScan

  Epson DocumentScan

  Optično preberite dokumente neposredno v mobilno napravo. Aplikacija Epson DocumentScan bo samodejno poiskala optični bralnik, povezan z istim omrežjem Wi-Fi. Z optičnim bralnikom se lahko povežete celo neposredno, brez omrežja Wi-Fi. Optično prebrane podatke si lahko predogledate in jih pošljete po e-pošti ali neposredno v druge aplikacije, ali pa jih shranite v storitve v oblaku, kot so Box DropBox™ Evernote®, Google Drive™ in Microsoft® OneDrive®

 • Računalo stroškov črnila

  Računalo stroškov črnila

  S funkcijo za oceno stroškov lahko izračunate ceno tiskanja.

 • Epson iLabel

  Epson iLabel

  Epson iLabel poenostavi ustvarjanje, shranjevanje in tiskanje nalepk iz pametne naprave. V celoti izkoristite funkcije naprave, kot je denimo glasovna transkripcija, in označevanju dodajte nove razsežnosti.

 • Epson iProjection

  Epson iProjection

  Z aplikacijo Epson iProjection lahko prikazujete vsebino iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Aplikacija je preprosta za uporabo, njeni intuitivni meniji pa vam bodo olajšali prenos vsebine iz sistemov iOS in Android na veliki zaslon.

 • Creative Print

  Creative Print

  Ustvarjajte s fotografijami, posnetimi s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Preprosto prenesite in namestite to novo aplikacijo ali jo odprite prek aplikacije Epson iPrint in natisnite priljubljene fotografije iz Facebooka, izdelajte voščilnice in še veliko več.

 • Epsonov iskalnik tiskalnikov

  Epsonov iskalnik tiskalnikov

  Epsonov iskalnik tiskalnikov poišče Epsonove tiskalnike v vašem omrežju in omogoča preprosto odpiranje nastavitvenih strani v spletnem brskalniku, da lahko spreminjate nastavitve storitev, kot sta Google Cloud Print in posodobitev vdelane programske opreme.

 • Epson iPrint

  Epson iPrint

  Idealna aplikacija za tiskanje poročil iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika v zadnji minuti ali ko pred pomembnim sestankom nimate časa za zagon računalnika. Preprosto prenesite ter namestite to brezplačno aplikacijo in že ste pripravljeni na tiskanje spletnih strani, dokumentov Microsoft Office™, fotografij in datotek PDF ali na optično branje dokumentov prek omrežne povezave v pisarni.