WFP

Rezultati govorijo
sami zase

95%

Manj porabljene energije s
tiskalnikom WorkForce Pro1

94%

Manj odpadkov s tiskalnikom
WorkForce Pro1

3.5x

Hitrejše tiskanje s tiskalnikom
WorkForce Pro1

Začnite uporabljati poslovni brizgalni tiskalnik

Ali mislite, da je brizgalno tiskanje samo za domačo uporabo? Pomislite znova. Pri Epsonu smo optimizirali našo edinstveno tehnologijo tiskalnih glav za poslovne aplikacije. Nekdaj je veljalo prepričanje, da je brizgalno tiskanje primerno samo za domačo uporabo, vendar njegove lastnosti, kot so enostavnost in gospodarnost podjetjem dejansko zagotavljajo številne prednosti v primerjavi z laserskim tiskanjem. Mnogo teh prednosti omogoča PrecisionCore, tehnologija raztezanja, ki je uporabljena v industrijskih sistemih, kot so tiskarski stroji za tiskanje velikih nalepk. Njene prednosti, ki vključujejo zanesljivost, manjšo količino odpadkov in manjši vpliv na okolje, zdaj odlikujejo modele WorkForce Pro. Spoznajte, kako vam lahko ta tehnologija pomaga prihraniti denar, povečati storilnost in zmanjšati porabo energije.

Varčevanje z energijo

Uporaba tiskalnikov WorkForce Pro omogoča nižje stroške električne energije, saj v primerjavi z laserskimi tiskalniki porabijo do 96 % manj energije, in lahko vašemu podjetju pomagajo pri doseganju okoljskih ciljev1. Ker brizgalni tiskalniki med tiskanjem ne uporabljajo toplote, porabijo veliko manj energije kot laserski tiskalniki, kar zagotavlja nižje obratovalne stroške.

Več o tem
Do 10.000 strani na kartušo s črnilom2

Manj odpadkov, boljši natisi

Neodvisni preizkusi so pokazali, da modeli Epson WorkForce Pro proizvedejo do 94 % manj odpadnih snovi kot laserski tiskalniki in kopirne naprave1. Ne proizvajajo ozonskih plinov, v primerjavi z laserskimi tiskalniki pa potrebujejo manj potrošnega materiala in manjše število delov za zamenjavo. Epson ponuja paleto velikosti kartuš s črnilom, ki omogočajo nižje stroške ter zagotavljajo izjemno kakovost natisov in preprosto zamenjavo. Epsonova črnila DURABrite Ultra in DURABrite Pro imajo certifikat ISO 117984, ki zagotavlja dolgo obstojnost natisov v katerem koli poslovnem okolju.

Več o tem

Računalo za CO2 in električno energijo

Neodvisni preizkusi so pokazali, da modeli Epson WorkForce Pro porabijo do 96 % manj energije kot laserski tiskalniki in laserske kopirne naprave1. Z računalom spodaj preverite, koliko električne energije lahko prihranite in za koliko lahko zmanjšate emisije CO2.

Računalo

Preprosta vključitev v delovno okolje

Na preprost način oddaljeno upravljajte ter nadzirajte več tiskalnikov in optičnih bralnikov, vključno z možnostjo namestitve, konfiguracije, spremljanja, vzdrževanja naprav in odpravljanja težav, kar vam omogoča, da povečate storilnost in znižate stroške.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Več o tem

Prednosti brizgalnih tiskalnikov

Zagotovite si konkurenčno prednost z brizgalnimi tiskalniki Epson

Več o tem

Zmanjšajte število posredovanj

Neodvisni preizkusi so pokazali, da lahko modeli Epson WorkForce Pro v primerjavi z laserskimi tiskalniki skrajšajo čas posredovanj za do dve tretjini1. Epsonova trajna tiskalna glava s tehnologijo PrecisionCore zagotavlja večjo zanesljivost tiskanja, hkrati pa je treba pri brizgalnem tiskanju zamenjati manj komponent kot pri barvnih laserskih tiskalnikih. Visokozmogljive kartuše s črnilom zagotavljajo še več natisov, z našimi rešitvami programske opreme pa lahko oddaljeno proaktivno upravljate in organizirate svoje tiskalnike na način, ki je za vaše podjetje najučinkovitejši in vam omogoča, da izkoristite prihranke stroškov in časa ter podaljšan čas delovanja tiskalnika.

Več o tem

Računalo prihrankov

Uporabite naše računalo prihrankov in ugotovite, koliko bi lahko prihranili z najnovejšimi modeli tiskalnikov WorkForce Pro.

Izračunajte prihranke

Poslovne aplikacije

Tiskalniki serije WorkForce Pro so združljivi s paleto rešitev poslovne programske opreme, ki vam lahko pomagajo pri upravljanju dokumentov, uporabnikov in tiskalnikov, da prihranite čas in denar.

Več o tem

Partner SAP Gold

Epson je partner SAP Gold, saj tesno sodeluje s podjetjem SAP, ki je eden največjih svetovnih medpodjetnih dobaviteljev programske opreme. Na podlagi tega sodelovanja Epson lažje vključuje svoje izdelke v različna poslovna okolja.

Obstojno

Epson nadaljuje z izboljševanjem palete poslovnih brizgalnih tiskalnikov za izpolnjevanje novih potreb podjetij. Ker pigment vsebuje smolo in je netopen, lahko izkoristite prednosti dolgo obstojnih natisov, ki so odporni na vodo, razmazovanje in označevalnike.

Več o tem

Uporaba različnih medijev

Poslovni brizgalni tiskalniki lahko zadostijo različnim poslovnim potrebam s številnimi možnostmi tiskanja na različne vrste papirja. Črnilo je izbrizgano neposredno na papir, zato je mogoče tiskati celo na posebne medije, vključno na toplotno občutljive folije, debele kartice in celo dolge trakove. Poleg tega lahko Epsonove poslovne brizgalne tiskalnike uporabljate za tiskanje vodoodpornih nalepk in reklamnega gradiva na sijajnem papirju, saj uporabljajo netopno pigmentno črnilo, odporno na označevalnike, za vse barve.

Več o tem

Hitro tiskanje

Pri brizgalnem tiskanju ni potreben čas ogrevanja, zato tiskalniki serije WorkForce Pro zagotavljajo hitro in učinkovito poslovno tiskanje. Če je tiskalnik vključen v okolje s tiskanjem na zahtevo, v katerem uporabniki povlečejo svojo edinstveno kartico ali vnesejo svojo številko PIN za takojšnje tiskanje, je to ključnega pomena. Funkcije, kot so samodejno obojestransko tiskanje, optično branje, kopiranje in faksiranje pri številnih naših modelih zagotavljajo lažje in učinkovitejše delo, kar je odlična rešitev za poslovno okolje.

Več o tem
Ločljivost do 1200 pik/palec

Izjemna ločljivost

Obogatite medije z visokokakovostnim tiskanjem. Na podlagi podvojene gostote šob nova tiskalna glava s tehnologijo PrecisionCore omogoča visokokakovostno tiskanje v ločljivosti do 1200 pik/palec na običajni papir in do 4800 pik/palec na medije s premazom. S tem zagotavlja privlačne natise zapletenih znakov in tankih črt.

Študije primerov

Poslovne aplikacije

Vključitev Epsona v storitev PaperCut MF

Vključitev Epsonovih naprav v storitev PaperCut MF združuje nizke obratovalne stroške, izjemno zanesljivost ter zmanjšanje posredovanja uporabnikov in škodljivega vpliva na okolje Epsonovih naprav, ki omogočajo nadzor in upravljanje količine tiskanja za znižanje stroškov delovanja.

Storitev PaperCut MF omogoča preprosto, nezapleteno upravljanje naprav ter zmanjšuje stroške tiskanja in odpadni material. Prednosti storitve vam omogočajo, da:

 • Dodelite tiskanje oddelkom, stroškovnim centrom in uporabnikom s skupnimi računi;
 • Vidite, koliko strani se tiska, kdo jih tiska, na kateri napravi in kdaj;
 • Poročate o porabi uporabnika, oddelka, naprave ali vplivu na okolje;
 • Uporabnikom, oddelkom ali skupinam dodelite kvote ali proračune;
 • Varno tiskate na zahtevo z možnostjo »Find Me«;
 • Poenostavite mobilno tiskanje in tiskanje BYOD (bring your own device – prinesi svojo napravo).

Epson Device Admin

Na preprost način oddaljeno upravljajte ter nadzirajte več tiskalnikov in optičnih bralnikov, vključno z možnostjo namestitve, konfiguracije, spremljanja, vzdrževanja naprav in odpravljanja težav, kar vam omogoča, da povečate storilnost in znižate stroške.

Prednosti

 • Prihranek časa in nadzor stroškov
 • Preprosta uporaba
 • Prilagoditev naprave spreminjajočim se potrebam
 • Avtomatizirani postopki
 • Nadzor z analizo uporabe naprave
 • Primerno za vsako poslovno okolje

Epson Document Capture Suite

Z Epsonovo programsko opremo in napredno tehnologijo zajema slike boste prihranili čas, saj se bo zmanjšalo število korakov in boste lahko optično prebrane dokumente vključili v svoje delovne procese.

S funkcijami Push Scan boste lahko v enem koraku zajeli visokokakovostne elektronske dokumente in jih vključili v svoje delovne procese. Zapletena opravila, kot je organizacija dokumentov ali izboljšanje besedila, bodo postala povsem enostavna.

Več o tem

Zajem

Optimizirajte avtomatizirane delovne procese z vnaprej določenimi opravili.

Vključitev v delovne procese

Epsonovi optični bralniki so lahko prilagojeni z vnaprej določenimi opravilnimi profili, tako da bo lahko kateri koli zaposleni enostavno vključil dokumente v delovne procese podjetja.

Priporočeni

V neodvisnih preizkusih so bili Epsonovi modeli Workforce Pro v kategoriji zanesljivosti ocenjeni kot odlični

Buyers Laboratory INC (BLI) je vodilna neodvisna avtoriteta na področju digitalnega upodabljanja in ponudnik konkurenčnih informacij, testiranj ter ocen za večnamenske naprave (MFP), kopirne naprave, tiskalnike, optične bralnike ter rešitve in izdelke programske opreme. BLI je že več kot 50 let glavni vir nepristranskih in zanesljivih informacij za globalno industrijo digitalnega upodabljanja.

Zasnovani za hitrost in prihranek pri stroških

Neodvisni preizkusi so pokazali, da lahko modeli Epson WorkForce Pro skrajšajo čas posredovanj za do dve tretjini v primerjavi z laserskimi tiskalniki 1 in omogočajo do dvakrat več natisov kot konkurenčni barvni laserski tiskalniki 1. Model WorkForce Pro WF-8590 je z najboljšim časom tiskanja in kopiranja prve strani v svojem razredu tako navdušil preizkuševalce pri BLI, da so mu podelili ugledno nagrado »Najboljša izbira 2015«.

Oglejte si rezultate

Zakaj brizgalni tiskalnik?

Epsonovi tiskalniki serije WorkForce Pro, izdelani na podlagi uveljavljenega znanja na področju industrijskega in komercialnega tiskanja, so robustni in zanesljivi ter podjetjem omogočajo številne prednosti v primerjavi z laserskimi napravami. Zaradi naše edinstvene tiskalne glave s tehnologijo PrecisionCore za poslovne aplikacije je zdaj na voljo kakovostnejše in zanesljivejše tiskanje za vaše podjetje – izboljšajte svoje poslovanje s paleto poslovnih brizgalnih tiskalnikov WorkForce Pro.

Prihranek časa

 • Do 3,5-krat hitrejši brez kompromisov pri kakovosti1
 • Hiter natis prve strani – čas ogrevanja ni potreben
Več o tem

Večja učinkovitost

 • Zmanjšajte čas posredovanja za do 98 %1
 • Manj klicev za servis, napačnega podajanja in menjavanja potrošnega materiala
Več o tem

Obstojna kakovost

 • Odporen na označevalnike1
 • Kakovost tiskanja v ločljivosti 1200 pik/palec kot pri laserskih tiskalnikih
 • Zmogljivost tiskanja na različnih medijih
Več o tem

Čistejša tehnologija

 • Do 96 % manjša poraba električne energije1
 • Do 94 % manj odpadkov1
 • Za do 23 % tišji od laserskih tiskalnikov1
 • Ne proizvajajo ozonskih plinov
Več o tem

Potrjena zanesljivost

 • BLI – Potrjena zanesljivost 2015
 • BLI – Najboljša izbira 2015
Več o tem

Če se zanimate za nakup tiskalnika WorkForce Pro, se lahko obrnete na naše prodajne zastopnike.

Več o tem

Želite več informacij o naši tehnologiji črnil za podjetja?

Več o tem

PrecisionCore

Naša najnovejša, najbolj napredna tiskalna glava. Tehnologija PrecisionCore zagotavlja občutno boljšo hitrost, kakovost, zanesljivost in učinkovitost.

Več o tem

Vzpostavite stik z nami še danes

Če želite več informacij o paleti izdelkov WorkForce Pro, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje

Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

 1. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving.
 2. Največje število natisnjenih strani mesečno glede na zmogljivost tiskalnika, vključno s hitrostmi tiskanja ISO in zmožnostjo rokovanja s papirjem.
 3. Na podlagi preizkusov modelov WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 in WF-R8590. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving.
 4. Certifikat ISO 11798 je izdal Švedski tehnično-razvojni inštitut SP (SP Technical Research Institute of Sweden). Za več informacij obiščite spletno stran www.sp.se

Preskoči