PREDSTAVLJAJTE SI MOŽNOSTI

Z Epsonovo serijo SureLab D se možnosti širitve poslovanja kar ne nehajo.

Kontaktirajte nas

Vašim strankam ponudite več

Serijo SureLab D sestavljata dva osnovna modela in ponuja vrsto kombinacij za različne produkcijske zahteve. Modularna nastavitev podpira vse od maloserijske namizne izdelave fotografij (v kiosku ali na delovnem območju) do velikoserijske izdelave z minilaboratorijem. Naj gre za samopostrežno storitev ali klasično za prodajnim pultom – uvedete lahko najprimernejšo rešitev.

Tiskalnike serije SureLab D je mogoče uporabljati kot posamezne enote ali v okviru zmogljivega produkcijskega sistema, kjer delujejo kot eno in zagotavljajo visokokakovostno tiskanje z nizkimi skupnimi stroški lastništva. Serija SureLab D podpira širok nabor površin, širin in formatov tiskalnih medijev. S tako široko ponudbo ustvarjalnih tiskalnih izdelkov z dodano vrednostjo lahko strankam takoj zagotovite večjo izbiro kot kdaj prej.

Navodila za uporabo naprave SureLab

Izdelki in rešitve

SURELAB SL-D800

SureLab SL-D800 gradi na uspehu predhodnika – modela SL-D700. Je kompakten (enake velikosti kot SL-D700), vzdržljiv in izdelan za hitrost, prilagodljivost ter visokokakovostno komercialno tiskanje fotografij. Zasnovan je za dolgotrajno uporabo, s trdnim ter vzdržljivim tiskalnim pladnjem in izboljšano zasnovo osi pa se brez težav vključi v delovno okolje. Poleg tega so zaradi uporabe intuitivnega postopka menjave zvitkov v dveh korakih morebitni izpadi delovanja znatno krajši.

Tiskalnik za izdelavo komercialnih fotografij

Zasnovan ni samo za tiskanje visokokakovostnih fotografij na raznovrstnih tiskalnih medijih, temveč tudi kartic, umetniških reprodukcij in drugih tiskovin.

Več informacij

Prilagodljivo in kakovostno produkcijsko tiskanje

SL-D800 z gonilniki

Priložen je gonilnik za računalnike z operacijskim sistemom Mac in Windows za tiskanje iz skoraj kateregakoli programa. Kakovost tiskanja je nastavljena za produkcijsko tiskanje fotografij, saj je SL-D800 odlična izbira za tiste, ki iščejo možnost namizne namestitve, prenosljivost in hitro produkcijsko tiskanje. Uporablja se lahko tudi kot del modularnega sistema.

Glavne lastnosti: SL-D800

Visokokakovostno tiskanje fotografij

SL-D800 gradi na Epsonovem uspehu na področju komercialnega tiskanja fotografij v minilaboratorijih in ponuja odlično kakovost tiskanja ter doslednost barv. Razvit je bil za podjetja, ki želijo na zahtevo tiskati gospodarne in vzdržljive fotografije. SL-D800 je tudi kot nalašč za souporabo s predhodnikom, modelom SL-D700, saj ponuja primerljivo kakovost tiskanja, ravnanje s papirjem in velikost.

Izjemna prilagodljivost

Tiska lahko fotografije, serije fotografij, kartice, povabila, letake in promocijsko gradivo na vrsti različnih tiskalnih medijev ter formatov, vključno s sijajnim, svetlečim in matiranim papirjem. Podprte so dolžine tiskalnih medijev od 50 do 1000 mm ter širine 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm in 210 mm.

Podpira širok nabor tiskalnih medijev

Tiska lahko na vrsto različnih tiskalnih medijev in formatov, vključno s sijajnim, svetlečim ter matiranim papirjem v zvitkih.

Črnilo UltraChrome D6r-S

Če ta tiskalnik uporabljate s posebej razvitim črnilom UltraChrome D6r-S, zagotavlja izjemne slike z živahnimi barvami, intenzivnimi črninami, ostrimi obrisi in gladkimi prehodi. Ponuja tudi izjemno enakomerno raven sijaja.

Zanesljivost

Rezilo z dolgo življenjsko dobo, dolga obdobja med potrebnimi servisiranji, izboljšana menjava zvitkov v dveh korakih in orodje za vzdrževanje, ki ga je preprosto uporabljati.

SURELAB SL-D3000 DR in SR

Digitalni tiskalnik za suhe laboratorije

SL-D3000 je šestbarvni, kompakten digitalni suhi laboratorij, zasnovan za visokokakovostno okolju prijazno produkcijsko tiskanje fotografij z veliko prilagodljivostjo tiskanja, ki omogoča izdelavo širokega nabora fotografskih tiskarskih izdelkov. Uporablja Epsonovo preskušeno tehnologijo tiskalnih glav Micro Piezo skupaj z Epsonovim originalnim črnilom in iskalnimi tabelami (LUT) ter zagotavlja natančno reproduciranje in največjo ločljivost 1440 x 1440 pik na palec.

Naravni izpisi

Epsonov šestbarvni komplet črnil UltraChrome D6 omogoča široko barvno paleto, ki presega tisto, kar je mogoče doseči s srebrovim halidom, in tako dosledno zagotavlja izpise, ki so živahni in naravni ter ponujajo odlično gostoto črne barve. Ponuja tudi izjemno enakomerno raven sijaja.

To pomeni, da bodo izpisi dosledno visoke kakovosti s karseda majhnim vplivom na okolje, saj ta serija v primerjavi z »mokrimi« razvijalnimi sistemi porabi manj energije in ne uporablja razvijalnih kemikalij, ki jih je nato potrebno odvreči.

Raznovrstni materiali in vrste tiskalnih medijev

SL-D3000 uporabnikom omogoča izdelavo vrste različnih gradiv širine od 10 do 30,5 cm in lahko tiska fotografije, kartice, povabila, letake ter promocijsko gradivo na posebnem sijajnem, svetlečem in matiranem papirju. Model z možnostjo uporabe dveh zvitkov omogoča uporabo dveh različnih vrst tiskalnih medijev in/ali različnih širin zvitkov, ki jih je mogoče namestiti hkrati za večjo vsestranskost ter storilnost.

Glavne lastnosti

Visokokakovosten tisk

Tehnologija Micro Piezo, največja ločljivost 1440 x 1440 pik na palec, poseben komplet črnil UltraChrome D6, široka barvna paleta, natančnost barv ter dolgotrajni naravni izpisi.

Vsestranskost

Tiska na sijajne, svetleče in matirane tiskalne medije širine do 30,5 cm, model z možnostjo uporabe dveh zvitkov pa omogoča namestitev dveh različnih vrst tiskalnih medijev ali širin zvitkov.

Nizki skupni stroški lastništva in nizek vpliv na okolje

Energijsko varčen, brez segrevanja kemikalij ali črnila, ne potrebuje dovoda vode ali zračnega filtra, brez shranjevanja ali odstranjevanja kemikalij.

Preprosta uporaba

Malo vzdrževanja, brez kemikalij, ki bi jih bilo treba segrevati ali pripravljati, izbirni razvrščevalnik A4, izbirna programska oprema »OrderController« za upravljanje naročil s preprostim delovanjem, ki temelji na prednastavitvah, vključno s popravki slik.

Od naročila do izpisa v petih enostavnih korakih

1. korak: Izberite slike

2. korak: Izberite prednastavitev

3. korak: Izberite število kopij

4. korak: Preglejte in prilagodite

5. korak: Izbirno preverjanje

Razvit za optimalno izdelavo fotografij

Ponuja izbiro prednastavitev, ki pomagajo preprečiti človeške napake, ko je veliko dela, in zmanjšuje število potrebnih korakov.

SureLab OrderController lahko ustvari tiskalni potek dela, ki organizira naročila in ima do 300 prednastavitev za različne ponudbe izdelkov.

Tehnični podatki se razlikujejo za SureLab OrderController LE.

SureLab OrderController ima več prednastavitev, primernih različnim zahtevam strank, in več možnosti za prioritizacijo naročil.

Funkcije za urejanje slik vključujejo spreminjanje velikosti, obrezovanje, ostrino, svetlost, ločljivost, barvo, odstranjevanje učinka rdečih oči ipd.

Epsonova programska oprema za izdelavo fotografij SureLab OrderController LE dopolnjuje tiskalnika SureLab SL-D700 in SureLab SL-D800 za večjo storilnost ter ju pretvori v mikrolaboratorij.

Glavne lastnosti

Podpira različne izhodne sisteme

SureLab OrderController obdela tiskalna opravila za SL-D3000 DR/SR, SL-D800 in SL-D700 (največ 4 tiskalniki) ter druge Epsonove profesionalne tiskalnike fotografij velikega formata.

Prilagodljiv

Prilagodljiv vhod iz kioskov je mogoče doseči z nadzorovanimi mapami (DPOF), neposrednim brskanjem in optičnimi bralniki, ki podpirajo TWAIN.

Hitra in preprosta izdelava

Omogoča hitro in preprosto izdelavo kompletov fotografij s prednastavitvami, vključno z naprednimi funkcijami za popravljanje slik.

Strokovno ravnanje z opravili

Med preverjanjem prilagodite prednastavitve za profesionalna tiskalna opravila. Podpira različne dolžine v enem naročilu. Ponuja vrsto možnosti tiskanja na hrbtno stran.

Preprosta uporaba

Podpora različnim ravnem izkušenj upravljavca. Prikaže opozorilna sporočila o nizki ločljivosti, obrezovanju in robovih.

Najboljši primeri iz prakse

Študije primerov

Preberite več o naših tiskalnih medijih in črnilu

Več informacij

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah, vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah, ponudbah in dogodkih.