BUSINESS IMAGING SOLUTIONS

Rešitve Epsona in njegovih partnerjev izkoriščajo prednosti naših tiskalnikov, večnamenskih naprav ter optičnih bralnikov dokumentov in s tem izpolnjujejo potrebe malih, srednje velikih podjetij in velikih organizacij. Rešitve je mogoče prilagoditi, da izpolnjujejo potrebe vertikalnega trga.

VZPOSTAVITE STIK

Široka paleta rešitev za vse vrste podjetij

Epsonove naprave so združljive s programskimi storitvami in rešitvami, ki lahko resnično pomagajo izboljšati potek dela, nadzorovati stroške, povečati učinkovitost in omogočajo preprosto integracijo naprav v nenehno spreminjajočih se okoljih.

UPRAVLJANJE NAPRAV

MOBILNO TISKANJE

MOBILNO OPTIČNO BRANJE

ZAJEM DOKUMENTOV

UPRAVLJANJE DOKUMENTOV IN POTEK DELA

UPRAVLJANJE IZHODNIH DOKUMENTOV

ZDRUŽLJIVOST SISTEMA

Prikaži vse rešitve

Spodaj si oglejte našo celotno paleto programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

PRIKAŽI REŠITVE
 

Upravljanje naprav

Upravljajte svoje tiskalnike in optične bralnike z enega mesta in omogočite samodejen prenos podatkov naprav, s čimer lahko prihranite čas in denar ter poskrbite za dolgo delovanje in visoko storilnost.

 

Mobilno tiskanje

Dandanes organizacije s številnimi poslovnimi aplikacijami omogočajo produktivno delo uporabnikov. Spodaj si oglejte razpoložljive aplikacije, ki lahko pripomorejo k produktivnosti zaposlenih s preprostim mobilnim tiskanjem iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov.

 
 

Mobilno optično branje

Storitve mobilnega optičnega branja in optičnega branja v oblaku vam omogočajo brezžično optično branje dokumentov prek pametnih telefonov in tabličnih računalnikov doma, v pisarni ali na poti.

 

Zajem dokumentov

Spremenite fizične informacije v obvladljivo in zaščiteno digitalno vsebino, ki povečuje varnost podatkov vašega podjetja. Oglejte si rešitve zajemanja dokumentov, ki so neopazno integrirane v Epsonove naprave.

 
 

Upravljanje dokumentov in potek dela

Prevzemite nadzor nad svojimi dokumenti. Analizirajte, organizirajte in distribuirajte optično prebrane podatke v podjetju, kar omogoča enostavne strukturirane in nestrukturirane poslovne procese ter dosegljivost podatkov pravim osebam znotraj vaše organizacije.

 

Upravljanje izhodnih dokumentov

Zaščitite svoje naprave pred nepooblaščeno uporabo s preverjanjem pristnosti uporabnika prek bralnikov kartic, prijavnih podatkov, gesel ali kod PIN ter nadzorujte svoje stroške tiskanja z zagotavljanjem tiskanja na zahtevo, kar zmanjša porabo papirja zaradi neuporabljenih natisov. Rešitve za upravljanje izhodnih dokumentov povečujejo produktivnost zaposlenih ter hkrati ustvarjajo varno okolje tiskanja, optičnega branja in kopiranja za zaščito premoženja podjetja.

 
 

Združljivost sistema

Epsonovi izdelki ponujajo sistemske in integracijske zmogljivosti z različnimi platformami in aplikacijami ter tako izpolnjujejo zahteve organizacij različnih velikosti, od malih, srednje velikih do velikih podjetij.

 

Programske rešitve

Izberite programsko rešitev

KATEGORIJA

VRSTA

ZDRUŽLJIVA PLATFORMA

VERTIKALNI TRGI

Prikazanih je od izdelkov
Prikazanih je od izdelkov
Prikaži vse

Vzpostavite stik z nami še danes

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.
Varnostni pregled

To nam pomaga potrditi, da ste človek in ne sistem, ki pošilja neželena sporočila.

Polja, označena z »*«, so obvezna.