Epson Device Admin

Na enostaven način oddaljeno upravljajte več tiskalnikov in optičnih bralnikov¹, vključno z možnostjo namestitve, konfiguracije, nadzora in vzdrževanja naprav ter odpravljanja težav, ter s tem povečajte produktivnost in znižajte stroške.

Nadzirajte, analizirajte in upravljajte svoje tiskalnike prek enega intuitivnega vmesnika. Prihranite čas in denar z Epsonovo inovativno rešitvijo Epson Device Admin.

Z rešitvijo Epson Device Admin postane zahtevno upravljanje in nadziranje tiskalnikov ter optičnih bralnikov v vašem podjetju povsem enostavno. Rešitev je združljiva s široko paleto omrežnih tiskalnikov in optičnih bralnikov, ki vam jih pomaga nadzorovati prek enega pametnega in intuitivnega vmesnika. Prenesite Epson Device Admin že danes in prevzemite nadzor nad svojimi napravami v svoje roke.

Z enega mesta nadzirajte ter upravljajte različno velike omrežne skupine tiskalnikov in optičnih bralnikov

S pripomočki za upravljanje v omrežju in enotnim orodjem (kjer isto orodje uporabljate za različne namene) lahko prihranite čas in poenostavite delo skrbnika vaših naprav. Z našo rešitvijo lahko naše poslovne stranke na daljavo nameščajo, konfigurirajo, nadzirajo in vzdržujejo naprave ter odpravljajo morebitne težave. Tako skrbijo za nemoteno delovanje tiskalnikov in optičnih bralnikov v svojem delovnem okolju ter posledično s prihrankom časa in denarja vplivajo na povečanje poslovne produktivnosti.

Poleg tega ta inovativna Epsonova rešitev pomaga povečati produktivnost končnih uporabnikov, saj so jim naprave na voljo brez prekinitev, reševanje težav pa poteka proaktivno. Rešitev omogoča enostavno pripravo popisa s podatki o številu in vrsti naprav, kot tudi njihovih vgrajenih možnostih.

Prihranek časa in nadzor stroškov

Epson Device Admin omogoča skrbniku IT, da organizira upravljanje naprav na podlagi potreb. Tako je na primer mogoče organizirati naprave glede na geografsko lokacijo ali vrsto naprav. Glavna skupina je lahko poimenovana po mestu, podskupine znotraj mesta so lahko vezane na stavbe ali pisarne in dodatne podskupine v posamezni stavbi so lahko vezane na nadstropja ali oddelke.

Združljivost z vsemi Epsonovimi izdelki

Ob izdaji je rešitev Epson Device Admin podpirala več kot 400 omrežnih Epsonovih naprav, med drugim laserske tiskalnike in tiskalnike iz serije WorkForce Pro, ColorWorks, tiskalnike velikega formata in optične bralnike. Z izdajo novih Epsonovih izdelkov število podprtih naprav nenehno raste.

Povečajte učinkovitost z intuitivnim vmesnikom

Epson Device Admin ponuja intuitiven uporabniški vmesnik, ki hitro izvaja zahtevne postopke. Uporabniški vmesnik je zasnovan tako, da je učinkovit in intuitiven, omejuje število korakov, potrebnih za dokončanje opravila, in racionalizira delovanje programske opreme.

Orodje za analizo in upravljanje

Nadzorna funkcija zbira povzetke podatkov iz naprav ter zagotavlja poročila o analizah in stanju, na podlagi katerih lahko poskrbite, da infrastruktura tiskanja ostaja na napredni in profesionalni ravni zmogljivosti. Vodje oddelkov IT in informatike lahko koristno uporabijo poročila o uporabi naprav za nadziranje stroškov ali dodeljevanje sredstev, pri čemer se poročila samodejno pošljejo v njihove e-poštne nabiralnike.

Prenos

Če želite izkoristiti brezplačno programsko opremo Device Admin, jo lahko prenesete tukaj in takoj izboljšate svojo učinkovitost.

Features

Preprost nadzor nad skupinami napravPrek konzole Epson Device Admin lahko vodje IT vidijo podrobne informacije o vsaki napravi, na primer njeno omrežno povezljivost, raven potrošnega materiala in količino tiskanja. Za napreden nadzor uporabe in stanja naprav lahko nastavite samodejna poročila in opozorila.
Enotna konfiguracija velikih skupin napravNajprej preprosto ustvarite predlogo konfiguracije za eno napravo in jo nato prenesete v vse naprave, ki jih imate.
Samodejna opozorilaSkrbnik IT lahko določi odgovorno osebo v oddelku/pisarni, ki postane prejemnik poročil ali opozoril, poslanih po e-pošti.
Široka združljivost z Epsonovimi izdelkiUživajte v izkušnji, kjer lahko vse svoje Epsonove naprave upravljate na enak način. To vam omogoča združljivost EDA z Epsonovimi tiskalniki WorkForce Pro, poslovnimi optičnimi bralniki in tiskalniki velikega formata.
Proaktivna e-poštna opozorilaUčinkovito spremljajte stanje potrošnega materiala z izboljšanimi e-poštnimi opozorili.
Prihranite denar in časEDA vam lahko pomaga prihraniti čas s svojo sposobnostjo samodejnega odkrivanja novih IP-naslovov naprav, pripravo skupin, katere funkcije v njih boste spremljali, ter nastaviti ali spremeniti nastavitve omrežnih naprav za začetno uvajanje ali tudi po namestitvi.
Vpogled z naprednim poročanjemVodjem IT in informatike, ki želijo nadzirati proračun in tekoče stroške, lahko napredna orodja za poročanje v rešitvi Epson Device Admin zagotovijo odgovore na naslednja vprašanja: »Koliko je barvnega tiskanja v primerjavi s črno-belim? Ali uporabniki naprave uporabljajo preveč ali premalo? Se uporaba iz meseca v mesec povečuje ali zmanjšuje?«.
Prevzemite nadzor z naprednimi orodji upravljanjaEDA vsebuje napredne funkcije upravljanja, kot je na primer prilagodljivo uvajanje naprav v skupine, robustna opozorila, proaktivno/predvidljivo upravljanje potrošnega materiala ter konfiguracija skupin in nadzor. V enem koraku lahko dodate nove naprave v že obstoječe skupine in jim dodelite veljavne pravilnike podjetja. Na ta način prihranite čas in poenostavite upravljanje naprav.
Prilagodite naprave spreminjajočim se potrebamS poročili o zgodovini uporabe lahko identificirate naprave, ki so morda premalo izkoriščene, ali imajo posebne funkcije, ki bi jih lahko izkoristili, ker so se vaše poslovne potrebe spremenile.
Prilagodljivo skupinsko upravljanje napravUstvarite skupino naprave na podlagi njene lokacije, vrste ali modela. Tako jo boste lažje upravljali in spremljali porabo sredstev.
Hiter dostop do pomembnih podatkov o napravah v skupiniNa enem zaslonu lahko vidite stanje naprave, konfiguracijo, opozorila, skupine, potrošni material in odpravljate težave.
Združljivi operacijski sistemiMicrosoft Windows 7 SP1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8.1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 10 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008R2 64bit, Microsoft Windows 2012/2012R2 64bit.

OBLIKOVANJE PRIHODNOSTI S TEHNOLOGIJO TISKANJA BREZ TOPLOTE

Prehod z laserskih tiskalnikov na tiskalnike s tehnologijo tiskanja brez toplote vam pomaga, da porabite manj energije in zmanjšate vpliv tiskanja na okolje.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

¹ Omrežni poslovni brizgalni tiskalniki serije Pro in laserski tiskalniki/večnamenske naprave, poslovni optični bralniki ter tiskalniki velikega formata