IGRANJE IGER DOMA

Epsonovi projektorji za domačo uporabo vam omogočajo, da spremenite vaš vsakdan in da vaš dom postane središče igričarskih dogodkov. Ne glede na to, ali igrate na spletu ali z družino in prijatelji, dvignite svoje igranje na naslednjo raven z izkušnjo na velikem zaslonu.

IGRANJE VIDEO IGER

Epson in SEGA sta za lansiranje igre Sonic Frontiers™ združila moči

Epson se je povezal s Sego, da bi proslavili lansiranje njene igre Sonic Frontiers™, nove platformske igre z odprtimi območji, katere protagonist je ježek Sonic.

Podajte se na pustolovščino v svet hitre akcije, dogodivščin in skrivnosti na petih otokih Starfall, ki ponujajo popolno zabavo, in uživajte v projicirani sliki z Epsonovimi projektorji.

Kaj je 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 ni zgolj tehnični podatek o ločljivosti. Obsega vse dejavnike, ki vplivajo na večjo zmogljivost, vključno z barvno in belo svetilnostjo, kontrastom, podporo za HDR10, obdelavo barv ter možnostjo prejemanja, obdelave in projiciranja vsebine 4K. Kot posledica je slika bolj naravna in presega polno visoko ločljivost.

Svetlejše in živahnejše igranje iger

Samo bela svetilnost ne more ustvariti pravih barv, ki jih vidite v vsakdanjem življenju. Zato tehnologija 3LCD v Epsonovih projektorjih zagotavlja enako visoko belo in barvno svetilnost (CLO). Zakaj bi se zadovoljili z dolgočasno, izprano sliko brez življenja? Z Epsonovimi projektorji uživajte v živahni sliki naravnega videza.

Velikost je pomembna

Epsonovi projektorji za domačo uporabo vam omogočajo, da spremenite vaš vsakdan in da vaš dom postane središče igričarskih dogodkov. Ne glede na to, ali igrate na spletu ali z družino in prijatelji, dvignite svoje igranje na naslednjo raven z izkušnjo na velikem zaslonu. Pritegnite pozornost vseh z osupljivo sliko diagonale do 300 palcev ter nepozabne trenutke delite z družino in prijatelji.

Enostavno prilagajanje slike

Menimo, da projektor ne bi smel biti zahtevnejši za uporabo od televizorja. Namestitev teh projektorjev je zato hitra, sliko lahko z njih projicirate v trenutku in skoraj na katero koli površino. Trapezni popravek omogoča hitro in preprosto nastavitev, s tehnologijo vira svetlobe z dolgo življenjsko dobo pa lahko v zabavi uživate vrsto let.

Bogat kontrast črnih odtenkov

Visoko razmerje kontrasta do 2.500.000:1 omogoča optimalno kakovost slike z jasno izraženimi podrobnostmi senc in globokimi črninami.

Nadgradite na vrhunsko doživetje igranja iger

Združljive osnovne enote

Občasni igričar

Igranje iger 4K PRO-UHD

Igranje iger 4K/120 sličic na sekundo

1 Tehnologija za izboljšanje 4K vsako slikovno piko premakne diagonalno, da podvoji polno visoko ločljivost. Ločljivost v 3D-načinu je polna visoka ločljivost.

2 Glejte specifikacijo. Za merjenje vhodnega časovnega zamika ni uradnega standarda in ta meritev temelji na metodi, ki jo določi Epson. Upoštevajte, da vsak proizvajalec meri vhodni časovni zamik neodvisno glede na svoje metode, zato je priporočljivo uporabiti referenco. Vhodni časovni zamik projektorja je odvisen od razlike vhodnega signala, pogojev nastavitve in tako naprej.

3 Samo EH-LS11000W/EH-LS12000B

©SEGA. Vse pravice pridržane. SEGA je registrirana pri Uradu za patente in blagovne znamke ZDA. SEGA, logotip SEGA in SONIC FRONTIERS so registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke družbe SEGA CORPORATION ali njenih podružnic. Vse druge blagovne znamke, logotipi in avtorske pravice so v lasti njihovih lastnikov.