SODELOVANJE PRI IZOBRAŽEVANJU

OGLEJTE SI VIDEO
REŠITVE ZA IZOBRAŽEVANJE

Zasnovano za učenje

V podjetju Epson razumemo, kaj pomeni izobrazba, ter s tem znanjem oblikujemo tehnologijo, s katero je učenje neprekinjeno in učinkovito. Naše rešitve poskrbijo, da informacije krožijo. Rešitve povezujejo sodelovalne skupine, pritegnejo pozornost ter spodbujajo tako učitelje kot študente.

Današnja tehnologija mora delovati brezhibno ter neprekinjeno, od skupne rabe zaslona in prilagodljivega učenja do sodelovanja na več lokacijah, poleg tega pa mora učiteljem in študentom omogočati strategijo »Prinesi svojo napravo« (BYOD – Bring Your Own Device). Epsonova tehnologija podpira to dinamično okolje učenja.

Vlagajte v prihodnost

Študenti so povezani bolj kot kadar koli prej – in enako pričakujejo od tehnologije, ki jo uporabljajo za učenje. Naše rešitve Wi-Fi so preproste, izjemno zanesljive in enostavne za vzdrževanje, zato bodo vašo inštitucijo popeljale na najvišjo tehnološko stopnjo danes ter zaščitile vašo naložbo za prihodnost.

Oglejte si rezultate

Oživite učenje in spodbujajte vse vrste zmožnosti. Študentom zagotovite samozavest, da sledijo lastnim idejam, ter jih spodbudite, da odkrijejo lastne rešitve. Naše rešitve za sodelovanje študentom omogočajo, da so v stiku s svojim učnim načrtom, tako da lahko dosežejo boljše rezultate in razvijejo življenjske veščine.

Zagotovite si popolno finančno sliko

Vaša oprema IT bi morala biti izdelana tako, da bi omogočala dolgotrajno delo, da bi bil njen zagon enostaven in da bi podpirala učenje po več učnih načrtih. Epsonova tehnologija ponuja vrednost takoj ob začetku dela, tako da se lahko osredotočite na ustvarjalnost in sodelovanje – ne da bi morali skrbeti glede morebitnih skritih stroškov.

Zaščitite prihodnost planeta

V podjetju Epson razumemo pomen podpiranja bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na lokaciji in garancijah Epson.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celoten nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Tehnologija, ki oživi učenje

Pritegnite pozornost učencev

Izboljšajte učenje z Epsonovim prikazovalnikom, lahko namizno kamero s polno visoko ločljivostjo. Od blizu prikazujte velike natisnjene strani, predmete 3D, eksperimente in celo žive stvari, in sicer tako za delovne skupine kot za večje občinstvo.

Znižajte stroške tiskanja

Naši tiskalniki WorkForce Pro RIPS vam pomagajo povečati storilnost tako, da boste porabljali manj denarja za potrošni material in manj časa za vzdrževanje – kar pomeni, da boste lahko delali nemoteno.

Spremenite učenje

Spodbujajte dialog med študenti in učitelji pri učenju z Epsonovo rešitvijo za interaktivni prikaz z ultra kratko projekcijsko razdaljo. Velikost prikaza je pomembna, zato lahko izkoristite prednosti projiciranja vsebine s sliko, ki jo lahko raztegnete na velikost 100 palcev v polni visoki ločljivosti, pri skupinskih projektih sodelujete prek gibov in pisal ter dodajate opombe, jih dajete v skupno rabo in o njih razpravljate, ne da bi morali za to vklopiti računalnik.

Organizirajte svoj svet

Izdelujte močne in trajne nalepke s širokim naborom trakov in barv. Naprave za nalepke LabelWorks pomagajo zagotoviti, da bodo poročila, sredstva, datoteke, kabli in komponente pravilno označene ter da jih bo enostavno najti.

Naj informacije krožijo

Študentom omogočite uporabo naših zelo hitrih naprav z visoko ločljivostjo, da zajamejo podrobnosti materiala za raziskovanje – od negativov, fotografij, knjig in časopisov.

Izdelujte sredstva, ki bodo naredila vtis

Z našimi tiskalniki velikega formata lahko izdelujete posterje, transparente, natise za oblačila in še več, tako da ne potrebujete storitev profesionalne tiskarne. Med primere spadajo študenti, ki ustvarjajo arhitekturne načrte in oblikovanja CAD, modni natisi ter vzorci ali umetniški izdelki in fotografija.

Hitro tiskanje v velikih količinah

Visokokakovostne dokumente tiskajte pri izjemno visokih hitrostih do 100 slik na minuto z napravo WorkForce Enterprise – zanesljivo in okolju prijazno oddelčno barvno večnamensko napravo A3 z dodatnim orodjem za zaključevanje tiskanja.

Povečajte učinek svojih predstavitev

Razvijte učenje in poživite sliko z izjemno svetlimi barvami ter kakovostjo visoke ločljivosti, ki ji lahko spremenite velikost, da bo ustrezala prostorom skoraj vseh velikosti.

Vsakemu otroku omogočite najboljši pogled

58 % študentov ne more prebrati vse vsebine s 70-palčnega ploskega zaslona⁴

Izdelki

TISKALNIKI

OPTIČNI BRALNIKI

PROJEKTORJI

DRUGI IZDELKI

Študije primerov

Odkrijte široko paleto študij primerov, ki vsebujejo informacije o izdelkih in rešitvah Epson ter tržnih trendih.

Novice

Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami Epsona in odkrijte posodobitve o najnovejših izdelkih Epson.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

¹ V lokalnih omrežjih z Epsonovim projiciranjem iz več osebnih računalnikov ali z aplikacijo Epson iProjection, zasnovano za uporabo z napravami z operacijskim sistemom Android in iOS ter računalniki Google Chromebook.
² Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017. Čas tiskanja prve strani po celonočnem mirovanju, v primerjavi z vsemi konkurenčnimi napravami, preizkušenimi v času objave. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving.
³ Visoka zmogljivost enote črnila s približnim izkoristkom črnila do 84.000 strani. Dejanski izkoristek se lahko razlikuje glede na natisnjene slike in pogoje uporabe. Več informacij je na voljo na spletnem mestu www.epson.eu/pageyield. Namestitvene enote črnila zadostujejo le za podporo zagona tiskalnika, za običajno delovanje morate kupiti nove enote črnila.
⁴ V primerjavi z vodilnim modelom ploskega zaslona 70-palčnega razreda z ločljivostjo 4k (najbolje prodajano – v enotah – brez prodaje v hotele po podatkih distributerja PMA za Severno Ameriko, prodaja med januarjem in septembrom 2015) v postavitvi učilnice s širino 6,7 in globino 8,2 metra. 58 % študentov v starosti med 12 in 22 let, ki so sodelovali pri raziskavi, pri kateri so s prikazanih diapozitivov prepisovali šest kratkih elementov, je vsaj en element prepisalo narobe. Temelji na raziskavi, ki jo je v ZDA izvedla družba Radius Research aprila 2016.
⁵ V primerjavi z vodilnimi projektorji s tehnologijo DLP v enem integriranem vezju za domače razvedrilo. Epsonovi projektorji 720p so trikrat svetlejši; Epsonovi projektorji 1080p so stalno dva- in do trikrat svetlejši. Na podlagi podatkov podjetja NPD, zbranih med julijem 2011 in junijem 2012. Barvna svetlost (barvna svetilnost) je izmerjena skladno s standardom IDMS 15.4. Barvna svetilnost je odvisna od pogojev uporabe naprave. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/CLO.
⁶ Prodaja belih tabel po podatkih Sommers & Jenkins.
⁷ Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu družbe Epson. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving
⁸ Laserski tiskalniki z zmogljivostjo 45–55 strani na minuto običajno porabijo 1500 W, tiskalnik WorkForce Enterprise pa ima nizko porabo energije, ki znaša 180–320 W in tiska s hitrostjo do 100 strani na minuto.
⁹ Na podlagi pridobivanja in obdelave surovin ter izdelave potrošnega materiala. Preizkušeno po Epsonovi metodologiji: 1. Izračun predstavlja le izpuste CO2 kot globalno obremenitev okolja. 2. Rezultati izračuna temeljijo na lastni izjavi. (Potrditev tretje osebe ni prejeta). 3. Uporabljamo koeficient CO2 (kg-CO2/enoto), objavljen v zbirki podatkov JEMAI »LCA Pro«.