POSLOVITE SE OD KARTUŠ

Prihranite do 90% pri stroških tiskanja.1

SERIJA ECOTANK

80 milijonov prodanih tiskalnikov EcoTank po vsem svetu6

Kaj je EcoTank?

Tiskalnik s tehnologijo EcoTank se temeljito razlikuje od večine tiskalnikov – namesto kartuš s črnilom ima velike posode za črnilo, ki jih napolnete s črnilom iz priloženih stekleničk s črnilom. Že od začetka boste imeli dovolj črnila, da natisnete do 14.000 strani2 – to pomeni, da boste prihranili tako denar kot čas, saj ni potrebe po pogosti menjavi kartuš. Nastavitev tiskalnika je preprosta, pri polnjenju ni težav s packanjem, pa tudi zanesljiv je in brez težav tiska stran za stranjo.

Ogled celotnega videoposnetka

Izjemno nizki stroški tiskanja.

Prihranite do 90 %

pri stroških tiskanja3

NATISNITE VEČ KOT 370 ČRNO-BELIH STRANI ZA 1 EUR4

NATISNITE VEČ KOT 120 BARVNIH STRANI ZA 1 EUR4

Brezskrbna uporaba

En komplet stekleničk s črnilom je enakovreden do 66 kartušam s črnilom1, zato lahko brez težav natisnete na tisoče strani.

Zakaj izbrati EcoTank

Pridobite brezplačno podaljšano garancijo

3-letna podaljšana garancija za izbrane tiskalnike EcoTank

Spoznajte nabor izdelkov

Vsakodnevno tiskanje

Preprosto tiskajte, optično berite ali kopirajte s tiskalniki EcoTank za domačo uporabo.

Poslovna kakovost tiskanja

Učinkovito opravite naloge z modeli EcoTank, namenjenimi poslovni uporabi.

Tiskanje fotografij

Natisnite izstopajoče, sijajne fotografije ter uživajte v živahnih in naravnih barvah.

Enobarvni tiskalniki EcoTank

Prihranite do 50 % pri tiskanju v treh letih v primerjavi s črno-belimi laserskimi tiskalniki9.

Tiskanje iz mobilnih naprav in več

Z Epsonovo ponudbo kompaktnih večnamenskih naprav, opremljenih z Wi-Fi-jem, je lahko tiskanje iz mobilnih naprav hitro in preprosto. Nič več vas ne veže na pisalno mizo – dokumente za tiskanje pošljite s tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom prek Wi-Fi-ja in z naborom brezplačnih aplikacij za mobilno tiskanje⁸.

Oglejte si videoposnetek
Več informacij

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Poiščite pravi tiskalnik EcoTank zase

1 Na podlagi Epsonovih izračunov povprečen prihranek stroška na stran in povprečno število kartuš s črnilom, potrebnih za natis enakega števila strani kot s stekleničkami s črnilom Epson EcoTank »101« in »103«. Primerjava med povprečnim izkoristkom (natisi velikosti A4 po testnem vzorcu ISO/IEC 24712) serij stekleničk s črnilom EcoTank »101« in »103« ter originalnim potrošnim materialom (IDC, sledilnik tiskalnih zunanjih naprav, dobavljene količine leta 2021, objavljeno v 1. četrtletju leta 2022), ki se uporablja v 10 najbolje prodajanih potrošniških brizgalnih tiskalnikih A4 s kartušami na Češkem, Madžarskem in Poljskem (IDC, četrtletni sledilnik tiskalnih zunanjih naprav, dobavljene količine leta 2021, objavljeno v 1. četrtletju leta 2022). Strošek na stran, izračunan na podlagi ustreznih prihodkov od prodaje stekleničk/kartuš in skupnega izkoristka, deljenih s številom prodanih enot.

2 Navedeni izkoristki so izračunani na podlagi Epsonove izvirne metodologije simulacije tiska testnih vzorcev skladno s standardom ISO/IEC 24712. Navedeni izkoristki NE temeljijo na standardu ISO/IEC 24711. Navedeni izkoristki se lahko spreminjajo glede na slike, ki jih tiskate, vrsto papirja, ki ga uporabljate, pogostost tiskanja ter okoljske pogoje, kot je na primer temperatura. Pri začetni nastavitvi tiskalnika se nekaj črnila porabi za napolnitev šob tiskalne glave, zato je lahko izkoristek priloženega prvotnega kompleta črnil manjši.

3 Za vse modele, razen L805, L810, L850, L7160 in L7180: Povprečno število potrebnih kartuš/prihranki pri tiskanju enakega števila strani z uporabo priloženih stekleničk s črnilom iz nabora izdelkov EcoTank (razen L805, L810, L850, L7160), brez cene strojne opreme. Primerjava temelji na povprečju nabora izdelkov A4 EcoTank v primerjavi s povprečno vrednostjo 10 najbolje prodajanih modelov v Srednji in Vzhodni Evropi, Bližnjem vzhodu ter Afriki, v obdobju med aprilom 2017 in marcem 2018. Stroški tiskanja so izračunani na podlagi deleža standardnih ter XL-kartuš za isto referenčno obdobje na tržiščih Srednje in Vzhodne Evrope ter Bližnjega vzhoda in Afrike. Povprečna prodajna cena je izračunana na podlagi dohodkov, deljenih s številom enot. Izkoristki kartuš s črnilom so takšni, kot so navedeni na spletnih mestih proizvajalcev.
Za modele L805, L810, L850, L7160 in L7180: Povprečni prihranki pri tiskanju istega števila strani s priloženimi stekleničkami s črnilom iz nabora izdelkov EcoTank, brez cene strojne opreme. Primerjava temelji na povprečju nabora izdelkov A4 EcoTank v primerjavi s povprečno vrednostjo 10 najbolje prodajanih modelov v Srednji in Vzhodni Evropi, Bližnjem vzhodu ter Afriki, v obdobju med aprilom 2017 in marcem 2018. Stroški tiskanja so izračunani na podlagi deleža standardnih ter XL-kartuš za isto referenčno obdobje na tržiščih Srednje in Vzhodne Evrope ter Bližnjega vzhoda in Afrike. Povprečna prodajna cena je izračunana na podlagi dohodkov, deljenih s številom enot. Izkoristki kartuš s črnilom so takšni, kot so navedeni na spletnih mestih proizvajalcev.

4 Število natisnjenih strani temelji na najvišjem strošku na stran serij stekleničk s črnilom Epson 101, 103, 112 in 664. Strošek na stran se izračuna na podlagi skupne kombinirane (cijan, magenta in rumena) priporočene maloprodajne cene stekleničk s črnilom za barvne strani oziroma priporočene maloprodajne cene stekleničke s črnilom za črne strani, deljeno z objavljenimi izkoristki črnila. Priporočene maloprodajne cene veljajo od aprila 2023

5 Na podlagi podatkov o prodaji, pridobljenih iz IDC-jevega sledilnika WW HCP Tracker (podatki iz zadnjega četrtletja 2018).

6 Od 31. marca 2023. IDC, četrtletni sledilnik tiskalnih zunanjih naprav, pošiljke od zadnjega četrtletja leta 2010 do prvega četrtletja leta 2023, objavljeno v prvem četrtletju leta 2023

7 Temelji na primerjalnem preizkušanju učinkovitosti delovanja – primerjava modelov Epson L3150/L4160, HP Smart Tank Wireless 515 in Canon G3411/G6040. Preizkusi storilnosti pri tiskanju ene strani, Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), februar 2020. Najkrajši čas tiskanja posamezne strani v primerjavi s preizkušenimi konkurenčnimi brizgalnimi tiskalniki 3 v enem formata A4 z Wi-Fi-jem in originalnimi sistemi posod s črnilom. Celotne rezultate in podrobnosti pogojev preizkušanja si lahko ogledate v poročilih podjetja Buyer Lab, ki so na voljo tukaj: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Epson je zaščitena blagovna znamka, EXCEED YOUR VISION in logotipi pa so zaščitene blagovne znamke ali blagovne znamke družbe Seiko Epson Corporation. Vse druge blagovne znamke so last svojih lastnikov in so uporabljene samo za namene prepoznavanja.

8 Potrebujete brezžično povezavo z internetom. Za več informacij ali seznam podprtih jezikov in naprav obiščite spletno mesto https://www.epson.si/apps-software/epson-connect.

9 Prihranek v 3 letih pri tiskanju 406 strani mesečno. Primerjava stroškov vključuje cene strojne opreme ter priloženih in nadomestnih stekleničk s črnilom/kartuš s tonerjem. Primerjava cen strojne opreme temelji na uvodnih cenah modela Epson M1100 in povprečni ceni za 77 % najbolje prodajanih enofunkcijskih črno-belih laserskih tiskalnikov A4 (hitrost tiskanja, manjša od 20 strani na minuto) v Grčiji, na Češkem, Madžarskem, Poljskem, preostalem območju jugovzhodne Evrope, v Romuniji, na Slovaškem, v Sloveniji ter Turčiji za obdobje od januarja do decembra 2018. Primerjava stroškov tiskanja temelji na uvodnih cenah Epsonovih stekleničk s črnim črnilom (serija 110) in povprečnih cenah originalnih kartuš s črnim tonerjem z največjim razpoložljivim izkoristkom za 77 % najbolje prodajanih enofunkcijskih črno-belih laserskih tiskalnikov A4 (hitrost tiskanja, manjša od 20 strani na minuto) na Češkem, Madžarskem, Poljskem ter v Turčiji za obdobje od januarja do decembra 2018. Izkoristki kartuš s tonerjem za laserske tiskalnike konkurenčnih proizvajalcev so takšni, kot so navedeni na njihovih spletnih mestih.