EPSON EVROPA: NAŠA ZGODBA

Vrhunske inovacije.
Globalno sodelovanje.
Lokalna uporaba.

Prenesite brošuro
Oglejte si videoposnetek
NAŠA TRADICIJA

Naša tradicija

Prizadevamo si biti nepogrešljivo podjetje, v katero zaupajo po celem svetu zaradi naše predanosti odprtosti, zadovoljstvu strank in trajnosti.

Spoštujemo individualnost, hkrati pa spodbujamo timsko delo in smo predani zagotavljanju edinstvene vrednosti z inovativnimi ter ustvarjalnimi rešitvami.

Naš pristop do zadovoljstva strank

Naša zgodovina

1940 + 1950

Naši mejniki od 1942 do 1956

1960

Naši mejniki od 1964 do 1969

1970 + 1980

Naši mejniki od 1975 do 1985

1990

Naši mejniki od 1992 do 2004

2010 do danes

Naši mejniki od 2010 do 2016

Tehnologija v ravnovesju z ekologijo

Ko pride do izbire tehnologije, Epson razume, da podjetja postavljajo zanesljivost in vpliv na okolje na vrh svojih zahtev. To nas žene k izdelovanju inovativnih izdelkov, ki so zanesljivi, jih je mogoče reciklirati in so energetsko učinkoviti. Ta zavezanost k zmanjševanju vpliva naših izdelkov na okolje se razteza skozi vsa obdobja njihovega življenjskega cikla.

Epson stalno razvija nove načine za izpolnjevanje okoljskih standardov, naše raziskave in razvoj pa nam omogočajo, da zagotavljamo inovativne ter natančne tehnologije z več energijsko varčnimi funkcijami. To pomeni, da vam ni treba izbirati med boljšim planetom in ključnimi prednostmi za svoje podjetje.

Naše rešitve za poslovno in domačo rabo

Moč pametnejšega razmišljanja

ZA POSLOVNO RABO

Popolna podpora za globalno poslovanje

Sodelujemo s strankami po vsem svetu, da ustvarimo celovite rešitve, ki pokrivajo vse vidike poslovanja, od načrtovanja in snovanja do uvedbe, vzdrževanja ter neprekinjene podpore.

Sklepamo trdna partnerstva, ki trajajo in se razvijajo, izpolnjujejo naše spreminjajoče se potrebe ter izkoriščajo najnovejše tehnologije. Dobri odnosi s strankami, zaposlenimi in partnerji, ki predstavljajo znamko Epson, so ključni.

Podpora strankam je ena naših prednostnih nalog, zato se ta ne konča z nakupom naših izdelkov. To vključuje Epsonove servisne rešitve, ki zagotavljajo podporo, potrebno za neprekinjeno poslovanje, in naš prilagodljiv nabor storitev za upravljanje tiskanja, ki zagotavlja cenovno ugodno tiskanje, prilagojeno vašim potrebam.

Nagrade

Pri Epsonu smo izjemno veseli priznanj za različne dosežke v številnih panogah in po vsem svetu. To je izbor nekaterih nagrad.

Nagrada TIPA

TIPA (Technical Image Press Association) je eno največjih in najvplivnejših fotografskih združenj na svetu. Nagrade podeljuje globalna skupina strokovnjakov, ki ocenjuje širok nabor izdelkov.

Domov

Prinašanje tehnologije domov

Noben dom ali domača pisarna ni popolna brez tiskalnika Epson, vendar naše inovacije prinašajo ustvarjalnost in neomejene možnosti v vsako gospodinjstvo s široko paleto izdelkov, ki segajo daleč od tiskalnika. Uživajte v filmski izkušnji z velikim zaslonom v svoji dnevni sobi, pilotirajte brezpilotna letala z našimi pametnimi očali Moverio ali tiskajte brez potrebe po kartušah z našimi izjemno poceni tiskalniki EcoTank.

Nagrada Red Dot

Nagrado Red Dot Design Award, ustanovljeno leta 1955 v Nemčiji, organizira oblikovalski center Design Zentrum Nordrhein Westfalen in je po vsem svetu priznana kot ena najprestižnejših nagrad na področju oblikovanja.

1 Glede na globalno raziskavo, ki jo je družba Seiko Epson izvedla novembra 2016, je PaperLab prvi pisarniški sistem za izdelavo papirja, ki uporablja suhi proces.

2 Leto se konča marca 2019; na podlagi predpostavljenega menjalnega tečaja 1 JPY = 0,0080 EUR.

3 Poročilo podjetja Thomson Reuters s seznamom 100 vodilnih na področju tehnologije v svetovnem merilu v letu 2018.

4 Najboljših 100 globalnih inovatorjev v letu 2017 na seznamu podjetja Clarivate Analytics.

5 Leto se konča marca 2018; na podlagi predpostavljenega menjalnega tečaja 1 JPY = 0,0077 EUR.

6 Na podlagi pridobivanja in obdelave surovin ter izdelave potrošnega materiala. Preizkušeno po Epsonovi metodologiji: 1. Izračun predstavlja le izpuste CO2 kot globalno obremenitev okolja. 2. Rezultati izračuna temeljijo na lastni izjavi. (Potrditev tretje osebe ni prejeta). 3. Uporabljamo koeficient CO2 (kg-CO2/enoto), objavljen v zbirki podatkov JEMAI »LCA Pro«.

7 Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu družbe Epson. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving.

8 Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017. Čas tiskanja prve strani po celonočnem mirovanju, v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, preizkušenimi v času objave. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving.

9 Na podlagi povprečnega obsega tiska 140 strani na mesec in upoštevajoč najnižji izkoristek iz prvega kompleta črnil.

10 V primerjavi s podatki, ki so od januarja 2016 na voljo na spletnih mestih proizvajalcev konkurenčnih naprav s podobnimi funkcijami. Teža izdelka Moverio BT-300: 69 g.

11 Raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje 2001–2015.