Sodelovanje pri maloprodaji

Ostanite v prednosti s tehnologijo, ki vam ponuja ustvarjalne pristope k strankam, pri prodaji izdelkov in storitev ter upravljanju stroškov.

Oglejte si video
SOLUTIONS FOR RETAIL

Tehnološke rešitve za maloprodajo

Epsonove maloprodajne tehnologije so zasnovane za bolj privlačne in učinkovite storitve za stranke in podporo maloprodajnim trgovcem pri ustvarjanju dragocenih in nepozabnih izkušenj. Naše prilagojene rešitve skrajšajo čakalne vrste, varujejo podatke o strankah in poslovne podatke ter ponujajo realen vpogled, s čimer omogočajo bolj osebne odnose med osebjem in strankami.

Povežite se

Epsonova tehnologija pomaga izboljšati prodajne priložnosti na vseh ravneh, od varnega dostopa in nadzora zasebnosti do pametnih sistemov POS ter intuitivnih naprav. S pametnimi rešitvami, ki varujejo osebne podatke in spodbujajo vključenost, lahko zagotavljate storitve, s katerimi bodo stranke vedno zadovoljne.

Vlagajte v prihodnost

S pametno naložbo si zagotovite izmerljivo vrednost v vašem podjetju, danes in jutri. Izkoristite nizke skupne stroške lastništva. Zagotovite stalno donosnost naložb z inovacijami v trgovini, ki potrebujejo manj potrošnega materiala in servisiranja.

Oglejte si rezultate

Povečajte zadovoljstvo strank, gradite zaupanje in povečajte prihodke s pametnimi rešitvami, ki povečajo osebni stik in vaše zaslone potisnejo v ospredje. Dodajte vrednost, pospešite prodajne postopke in bolje izkoristite promocije, da ponudite bolj privlačno izkušnjo, ki prinaša rezultate.

Zaščitite prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Rešitve za najem

Spoznajte različne načine uporabe Epsonovih izdelkov prek najema.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Prilagojena storitev za vsako stranko

Hitro in zelo zanesljivo tiskanje računov

Epsonovi tiskalniki računov so zasnovani za prilagajanje najbolj zahtevnim maloprodajnim okoljem. TM-T88VI je vrhunski tiskalnik računov s hitrim tiskanjem, visoko zanesljivostjo in naprednimi funkcijami, ki omogoča hkratno podporo za mobilne, spletne in računalniške sisteme POS.

Digitalna predstavitev za povezavo s strankami

Predstavitev, ki bo dinamična, odzivna in bo pritegnila pozornost, je odličen način povezovanja s strankami v trgovini. Epsonovi montažni projektorji poživijo vašo prodajo in so izjemno zanesljivi ter vsestranski, saj vam omogočajo projiciranje na stene, strope, tla in projiciranje v majhnih prostorih.

Tiskanje POS za tablične računalnike

Epsonov nabor prenosnih tiskalnikov POS omogoča, da je osebje na voljo strankam kjer koli v trgovini. Kompaktni tiskalnik računov TM-m30 je kot nalašč za okolja, kot so gostinska podjetja in specializirane prodajalne. To je optimalna rešitev za sisteme POS za tablične in osebne računalnike.

Izstopajoča tržna obvestila in natisi velikega formata

Naj vsaka promocija izstopa z natisi velikega formata na širok nabor materialov. Povečajte vpliv svojih tržnih obvestil s serijo tiskalnikov SureColor SC-T. Ustvarite velike plakate in prikaze z visoko ločljivostjo, ki bodo okrepili podobo vaše blagovne znamke in pospešili prodajo.

Zajemanje in varovanje podatkov

WorkForce DS-780N je Epsonov najpametnejši poslovni optični bralnik doslej – interaktivni model z zaslonom na dotik, podajalnikom ter vgrajenimi omrežnimi funkcijami za preprosto skupno rabo in zaščito dokumentov.

Tiskajte hitro

Visokokakovostne dokumente tiskajte pri izjemno visokih hitrostih do 100 slik na minuto s tiskalnikom WorkForce Enterprise – zanesljivo in okolju prijazno oddelčno barvno večnamensko napravo A3 z dodatnim orodjem za zaključevanje tiskanja.

Profesionalne nalepke v trgovini in na poti

Z Epsonovim naborom lahkih, prenosnih tiskalnikov nalepk je preprosto poskrbeti za označevanje namizne in mobilne opreme. Epsonovi tiskalniki nalepk, ki so zasnovani za preprosto, vsestransko in varčno delovanje kjer koli, ponujajo možnost gibljivih trakov, kot so satenasti trakovi za zavijanje daril.

Kakovostne, obstojne nalepke

Epsonovi tiskalniki za nalepke ColorWorks C7500 omogočajo tiskanje visokokakovostnih nalepk na zahtevo v trgovini. So idealni za tiskanje nalepk za škatle in oznak za police, da olajšajo upravljanje zalog v skladiščih.

Izdelki

Odkrijte Epsonov širok nabor poslovnih tiskalnikov, večnamenskih naprav, optičnih bralnikov, projektorjev in drugih naprav.

POS in tiskalniki za sprejem

Barvni tiskalniki za tiskanje nalepk

Tiskalniki

Optični bralniki

Projektorji

Študije primerov

Odkrijte širok spekter študij primerov, ki vsebujejo informacije o Epson izdelkih in rešitvah ter tržne trende.

Novice

Nadaljujte z najnovejšimi novicami epsona in odkrijte posodobitve najnovejših Epson izdelkov.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

1 Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving.

2 Laserski tiskalniki z zmogljivostjo 45–55 strani na minuto običajno porabijo 1500 W, tiskalnik WorkForce Enterprise pa ima nizko porabo energije, ki znaša 180–320 W, in tiska s hitrostjo do 100 strani na minuto. Več informacij je na voljo na spletnem mestu www.epson.eu/pageyield

3 Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving.

4 Na podlagi pridobivanja in obdelave surovin ter izdelave potrošnega materiala. Preizkušeno po Epsonovi metodologiji:
1. Izračun predstavlja le izpuste CO2 kot globalno obremenitev okolja.
2. Rezultati izračuna temeljijo na lastni izjavi. (Potrditev tretje osebe ni prejeta).
3. Uporabljamo koeficient CO2 (kg-CO2/enoto), objavljen v zbirki podatkov JEMAI »LCA Pro«.

5 Visoka zmogljivost enote črnila s približnim izkoristkom črnila do 84.000 strani. Dejanski izkoristek se lahko razlikuje glede na natisnjene slike in pogoje uporabe. Več informacij je na voljo na spletnem mestu www.epson.eu/pageyield. Namestitvene enote črnila zadostujejo le za podporo zagona tiskalnika. Za običajno delovanje morate kupiti nove enote črnila.

6 Raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje 2001–2015.